Gość Napisano Sierpień 12, 2013 Share Napisano Sierpień 12, 2013 Jestem na forum od Maja i dopiero teraz zorientowałem się że nie miałem takiego tematu Więc czas to nadrobić... Mam na imię Piotrek, mam 14 lat. Oglądam MLP od początku tego roku. Jestem osobą raczej nieśmiałą (z większości Pony Personality testów wychodziło mi Fluttershy) Moją ulubioną postacią jest Fluttershy chociaż lubię wszystkie postacie. Trudno wskazać mi ulubiony zespół bo słucham tego co mi się podoba, nie ma znaczenia jaki to zespół. Często jestem niezdecydowany. Lubię grać na PC, ale gier nie będę wymieniał bo jest tego zbyt dużo... Śmiało zadawajcie pytania bo nie wiem co jeszcze napisać Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kruczek Napisano Sierpień 12, 2013 Share Napisano Sierpień 12, 2013 Nie wiem po co te spóźnione powitania, ale cóż... cześć plo. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano Sierpień 12, 2013 Share Napisano Sierpień 12, 2013 Przy takim toku myślenia możnaby zapytać się "Po co są te powitania?" Z mojego profilu dużo się o mnie nie dowiesz (muszę go zmienić) a tutaj masz tego dość sporo Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Po prostu Tomek Napisano Sierpień 12, 2013 Share Napisano Sierpień 12, 2013 Святый Боже, znowu?! Ech, nieważne. Znamy się, ale witaj mimo tego. Tric coś wspominał o nabijaniu postów, chyba właśnie w tym uczestniczę. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Turoń Napisano Sierpień 12, 2013 Share Napisano Sierpień 12, 2013 Dzień dobry Ojcze Pio Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gandzia Napisano Sierpień 12, 2013 Share Napisano Sierpień 12, 2013 Jak już tu jesteś od maja i nabiłeś ponad 200 postów, to nie musisz się witać... Masz tu Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts
Chcesz dodać odpowiedź ? Zaloguj się lub zarejestruj nowe konto.
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto, to bardzo łatwy proces!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się