Rainbow_Dash123 Napisano Sierpień 20, 2013 Share Napisano Sierpień 20, 2013 (edytowany) REGULAMIN na DashieCraft.pl 1. Nie przeklinamy i nie spamujemy bezsensownymi tekstami, oraz jestesmy mili i zyczliwi dla innych. 2. Nie niszczymy domów innych graczy, ani nie niszczymy nic na mapie, od tego jest /warp surowce. 3. Admin ma zawsze racje. ZAWSZE MA RACJE. 4. Rase/typ kucyka można wybierać tylko 1 raz. Dobrze się zastanòw jaką chcesz rase/typ kucyka, bo potem nie ma odwrotu. P.S admin ZAWSZE paczy wiec nie kombinuj ze zmiana rasy 5. Potraktuj ten regulamin z powagą i zrozumieniem. W przeciwnym razie za złamanie jakiejkolwiek zasady, niestety grozi BAN na nieokreśloną ilość dni lub godzin. 6. Przeczytaj ten regulamin tak z 2 razy. Enjoy! UWAGA! Postacie, będą stopniowo znikać. Tych których już tu nie ma, prawdopodobnie ktoś już zgarnął role postaci, lub jest dla niego zaklepana. A oto wolne postacie: Pinkie Pie Wszystkie księzniczki czyli: Księżniczka Celestia, księżniczka Luna oraz księżniczka Cadance. wszystkie postacie z tła np. Derpy, Lyra, Colgate, Cherry Berry. Berry Punch, Carrot Top, Raindrop, Caramel itd Daring Do Pipsqueak Octavia Dj Pon 3(Vinyl Scratch) Spike Zecora Pani Cupcake oraz pan Carrot Cake Cheerilee Snips Snails Daimond Tiara Silver Spoon Apple Bloom Sweetie Belle Big Machintosh Shining Armour tata Rainbow Dash Rose Babs Seed Granny Smith wszyscy z Wonderbolts Flim i Flam Wszelka szlachta z Canterlotu oraz Lighting Dust a takze The Great and Powerful Trixie i Sunset Shimmer Jezeli ktos zdecydowal sie byc jakas postacia to pisac do mnie na PW Zycze milego grania Edytowano Sierpień 27, 2013 przez Rainbow_Dash123 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rainbow_Dash123 Napisano Sierpień 20, 2013 Autor Share Napisano Sierpień 20, 2013 Niepolecam brac ról antagonistow. Sa strasznie trudni do odgrywania. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Insomnia Napisano Sierpień 21, 2013 Share Napisano Sierpień 21, 2013 Księżniczka Cadance jest może wolną postacią ? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rainbow_Dash123 Napisano Sierpień 21, 2013 Autor Share Napisano Sierpień 21, 2013 Księżniczka Cadance jest może wolną postacią ? Tak jest wolna Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KreeoLe Napisano Sierpień 22, 2013 Share Napisano Sierpień 22, 2013 Oo, o, to ja będę chciała być Applejack! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rainbow_Dash123 Napisano Sierpień 22, 2013 Autor Share Napisano Sierpień 22, 2013 Oo, o, to ja będę chciała być Applejack! Już nią jesteś :3 zobacz na temat : kto zajął postacie na DC. Tam jest napisane, kto kim jest Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Insomnia Napisano Sierpień 22, 2013 Share Napisano Sierpień 22, 2013 Tak jest wolna Czad Byłam Kredens tam to i chciałabym tu Będę bardzo zadowolona jeśli jest taka możliwość. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rainbow_Dash123 Napisano Sierpień 22, 2013 Autor Share Napisano Sierpień 22, 2013 (edytowany) Czad Byłam Kredens tam to i chciałabym tu Będę bardzo zadowolona jeśli jest taka możliwość.Oczywiście, że jest taka możliwość. Gdy tylko wejdziesz na serwer, to dam ci Cadance jako Twoją role. Tylko jeszcze przedtym, musisz wysłać mi na maila skina Cadance i nick, na którym będziesz grać w minecraft na servie. Mój mail to [email protected] Edytowano Sierpień 22, 2013 przez Rainbow_Dash123 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Insomnia Napisano Sierpień 22, 2013 Share Napisano Sierpień 22, 2013 Oczywiście, że jest taka możliwość. Gdy tylko wejdziesz na serwer, to dam ci Cadance jako Twoją role. Tylko jeszcze przedtym, musisz wysłać mi na maila skina Cadance i nick, na którym będziesz grać w minecraft na servie. Mój mail to [email protected] Kucowego skina czy humanizację ? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rainbow_Dash123 Napisano Sierpień 22, 2013 Autor Share Napisano Sierpień 22, 2013 Kucowego skina czy humanizację ? Kucykowego. Tylko nwm gdzie byś mieszkała, bo niestety nie mam Crystal Empire :(. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Insomnia Napisano Sierpień 22, 2013 Share Napisano Sierpień 22, 2013 Będę domokrążcą Oczywiście, że jest taka możliwość. Gdy tylko wejdziesz na serwer, to dam ci Cadance jako Twoją role. Tylko jeszcze przedtym, musisz wysłać mi na maila skina Cadance i nick, na którym będziesz grać w minecraft na servie. Mój mail to [email protected] Mam mały kłopocik, otóż skin Cadance gdzieś mi się zapodział w folderach, lecz przypadkowo natrafiłam na skin Księżniczki Celestii Czy może ta postać jest wolna? Jeśli nie to przepraszam za kłopot Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rainbow_Dash123 Napisano Sierpień 22, 2013 Autor Share Napisano Sierpień 22, 2013 Będę domokrążcą Mam mały kłopocik, otóż skin Cadance gdzieś mi się zapodział w folderach, lecz przypadkowo natrafiłam na skin Księżniczki Celestii Czy może ta postać jest wolna? Jeśli nie to przepraszam za kłopot Tak, ta postać jet wolna. Jeżeli tylko masz ochotę, to możesz być Celestią :3 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dragonshy Napisano Sierpień 23, 2013 Share Napisano Sierpień 23, 2013 Usuń zajęte postacie : P Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Imka2000 Napisano Sierpień 23, 2013 Share Napisano Sierpień 23, 2013 Woah....Będzie Celestia... Ale chyba testów nie będzie mi już robić? : P (Jako Twi .-.) Śmiesznie .-. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rainbow_Dash123 Napisano Sierpień 23, 2013 Autor Share Napisano Sierpień 23, 2013 Woah....Będzie Celestia... Ale chyba testów nie będzie mi już robić? : P (Jako Twi .-.) Śmiesznie .-. Wydaje mi sie ze nie ale mane 5 bedzie musialo wyslac do niej listy o nauce przyjazni :\ Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Imka2000 Napisano Sierpień 23, 2013 Share Napisano Sierpień 23, 2013 Bez przesadyzmu .-. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Insomnia Napisano Sierpień 25, 2013 Share Napisano Sierpień 25, 2013 (edytowany) Woah....Będzie Celestia... Ale chyba testów nie będzie mi już robić? : P (Jako Twi .-.) Śmiesznie .-. Nie będzie tak źle Ale Dashie, nie musi być aż tak szczegółowo... Nie zbyt mi się uśmiecha koczowanie całymi dniami w Canterlocie i robienie wam niespodziewanych wizyt po to by tylko odebrać list Będę o 20% fajniejsza. Skin wysłany. Edytowano Sierpień 25, 2013 przez Insomnia Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rainbow_Dash123 Napisano Sierpień 25, 2013 Autor Share Napisano Sierpień 25, 2013 Ok. W sumie to możesz robić co chcesz na serwie. Są pewne ograniczenia do poszczególnych rzeczy itd, ale tak to, to jak juz mowilam, rob co ci sie zywnie podoba Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Sierpień 26, 2013 Share Napisano Sierpień 26, 2013 Proszę o zarezerwowanie mi postaci Papillon, czekam na wysłanie skina od Rainbow_Dash123, aby sprawdzić, czy sprosta moim skromnym oczekiwaniom Czytaj: chcę sprawdzić, czy skin ma wygląd i fryz, o których myślę Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Flutteryay Napisano Sierpień 26, 2013 Share Napisano Sierpień 26, 2013 Daimond Tiara Daimond Tiara Daimond Tiara Proszę mi to poprawić natychmiast. 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rainbow_Dash123 Napisano Sierpień 27, 2013 Autor Share Napisano Sierpień 27, 2013 Proszę o zarezerwowanie mi postaci Papillon, czekam na wysłanie skina od Rainbow_Dash123, aby sprawdzić, czy sprosta moim skromnym oczekiwaniom Czytaj: chcę sprawdzić, czy skin ma wygląd i fryz, o których myślę Jutro na 99% wyślę ci skina Papilion. Mam nadzieję, że będziesz zadowolona Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Insomnia Napisano Sierpień 27, 2013 Share Napisano Sierpień 27, 2013 A oto wolne postacie: Pinkie Pie Wszystkie księzniczki czyli: Księżniczka Celestia, księżniczka Luna oraz księżniczka Cadance. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rainbow_Dash123 Napisano Sierpień 28, 2013 Autor Share Napisano Sierpień 28, 2013 Thx za poprawke Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Aretra Napisano Wrzesień 26, 2013 Share Napisano Wrzesień 26, 2013 Pokazałbyś mi ktoś, jak wygląda skin Lightning Dust(nawet gdyby dziwnie wyglądał i tak chcę mieć Lightning xD)? Więc można już zarezerwować miejsce. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rethon Napisano Wrzesień 26, 2013 Share Napisano Wrzesień 26, 2013 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts