figaija Napisano Sierpień 21, 2013 Share Napisano Sierpień 21, 2013 Zapytaj Winonę! Psina czeka na pytania! Odpowie na wszystkie! Możesz również zapisać się na listę jej fanów! Lista fanów Winony: Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano Sierpień 21, 2013 Share Napisano Sierpień 21, 2013 Zapytajka dla psa, który nie posiada umiejętności porozumiewania się za pomocą języków? Serio? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
figaija Napisano Sierpień 21, 2013 Autor Share Napisano Sierpień 21, 2013 Jest zapytajka dla Gummiego... to ja zrobiłam dla Winony... a tak poza tym... jestem nowa... i myślałam ,że tak można... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
WilczeK Napisano Sierpień 21, 2013 Share Napisano Sierpień 21, 2013 Czym oni cię karmią ? 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
figaija Napisano Sierpień 21, 2013 Autor Share Napisano Sierpień 21, 2013 Czym oni cię karmią ? Karmią mnie kośćmi i karmą dla psów, która jest odpowiednikiem Waszego pedigree. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
WilczeK Napisano Sierpień 21, 2013 Share Napisano Sierpień 21, 2013 Karmią mnie kośćmi i karmą dla psów, która jest odpowiednikiem Waszego pedigree. Lepiej zmień pismo na czarne -które jest przeznaczone dla szarych użytkowników. Kolorowego mogą używać tylko uprawnione osoby. Pedigree jest z mięsa, kuce robią ci jedzenie ze zwierząt ? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
figaija Napisano Sierpień 21, 2013 Autor Share Napisano Sierpień 21, 2013 Lepiej zmień pismo na czarne -które jest przeznaczone dla szarych użytkowników. Kolorowego mogą używać tylko uprawnione osoby. Pedigree jest z mięsa, kuce robią ci jedzenie ze zwierząt ? Ok, pismo będzie czarne... dzięki ,że piszesz... Chyba tak... W każdym razie ja nie wiem za bardzo... Kucyki wiedzą! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fallout152 Napisano Sierpień 25, 2013 Share Napisano Sierpień 25, 2013 Co sądzisz o patyko-wilkach? Normalne wilki są spokrewnione z psami, a u was to chyba wszystko stoi na głowie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
figaija Napisano Sierpień 25, 2013 Autor Share Napisano Sierpień 25, 2013 Co sądzisz o patyko-wilkach? Normalne wilki są spokrewnione z psami, a u was to chyba wszystko stoi na głowie. Patyko-wilki kiedyś były dla mnie spoko ale od ich ataku na moją panią je znienawidziłam! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cassidy Napisano Listopad 27, 2013 Share Napisano Listopad 27, 2013 Jeny jakie pytania xD Lubisz gonić wiewiórki/? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Elizabeth Eden Napisano Listopad 29, 2013 Share Napisano Listopad 29, 2013 A że tak się zapytam, czy Winona jako pieseł Applejack nie należy jako tako do działu AJ i Avatara. Już się gubię... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts