Gorgon Napisano Sierpień 28, 2013 Share Napisano Sierpień 28, 2013 (edytowany) Na wstępie napiszę, że mam 12 lat a to mój pierwszy fanfic, więc proszę o wyrozumiałość. Twist nie jest szczęśliwa w swojej rodzinie dlaczego? to jest opisane w tym fanficu. link:https://docs.google.com/file/d/0B8ztaH8lU6IeZnNPVGhUekpQbEE/edit jeśli zauważycie jakiś błąd napiszcie w komentarzu Nie zapomnij o dodaniu opinii. Oczywiście... jeśli chcesz Edytowano Listopad 6, 2013 przez Gorgon Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MasterBezi Napisano Sierpień 28, 2013 Share Napisano Sierpień 28, 2013 Szkoda, że nie mogę przeczytać, bo pojawia się komunikat "Potrzebujesz pozwolenia". Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Damian31215 Napisano Sierpień 28, 2013 Share Napisano Sierpień 28, 2013 No niestety musze zgodzić się z MasterBezi mógłbyś udostępnić ? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gorgon Napisano Sierpień 28, 2013 Autor Share Napisano Sierpień 28, 2013 Szkoda, że nie mogę przeczytać, bo pojawia się komunikat "Potrzebujesz pozwolenia". naprawione No niestety musze zgodzić się z MasterBezi mógłbyś udostępnić ? naprawiony Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mrs.Octavia Napisano Sierpień 28, 2013 Share Napisano Sierpień 28, 2013 Gdy wchodzę jest pusto,sam tytuł ._. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MasterBezi Napisano Sierpień 28, 2013 Share Napisano Sierpień 28, 2013 No dobrze, więc teraz mogłem przeczytać i mogę ocenić... Nawet jakbyś nie ostrzegł, dlaczego są błędy w wypowiedziach Twist to i tak bym się domyślił. Ogólnie technicznie dobrze napisane, fabuła ciekawa (nawet jak na niewielki rozmiar - zaledwie 4 strony), jedyny błąd w samym ficu się pojawia, to czasami przewijające się Twist z małej litery oraz w jednym miejscu Apple napisane przez 2 l i jedno p. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gorgon Napisano Listopad 18, 2013 Autor Share Napisano Listopad 18, 2013 Moge prosić o zarchiwizowanie tematu? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dolar84 Napisano Listopad 19, 2013 Share Napisano Listopad 19, 2013 Temat przeniesiony do archiwum na prośbę autora. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts