Piter Napisano Sierpień 31, 2013 Share Napisano Sierpień 31, 2013 Heejka wszystkim Więc tak, mam na imię Piotrek, 16 latek z Radomia, moja przygoda z MLP zaczęła się około półtora roku temu kiedy obejrzałem odcinek "Ponaddźwiękowe bum". Interesuję się ratownictwem medycznym i wszystkim co paranormalne słucham głównie rocka, moja ulubiona postać to Rainbow Dash. Konto założyłem prawie rok temu ale nie pamiętam czemu nie wchodziłem, w każdym razie od teraz mam zamiar tutaj zaglądać jak najczęściej ^^ Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Insomnia Napisano Sierpień 31, 2013 Share Napisano Sierpień 31, 2013 (edytowany) Witaj Piotrku! Łapaj na początek! Edytowano Sierpień 31, 2013 przez Insomnia Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Radmor Napisano Sierpień 31, 2013 Share Napisano Sierpień 31, 2013 Siema! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
WilczeK Napisano Sierpień 31, 2013 Share Napisano Sierpień 31, 2013 Witaj w stadzie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
IommIPony Napisano Sierpień 31, 2013 Share Napisano Sierpień 31, 2013 Witaj. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Turoń Napisano Sierpień 31, 2013 Share Napisano Sierpień 31, 2013 Szczęść Bożę! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Nie sądzę Napisano Sierpień 31, 2013 Share Napisano Sierpień 31, 2013 Witaj na forum! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kruczek Napisano Sierpień 31, 2013 Share Napisano Sierpień 31, 2013 wszystkim co paranormalne Znajdziemy zapewne wspólny temat. Witaj. Jakie lubisz filmy? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Martini963 Napisano Sierpień 31, 2013 Share Napisano Sierpień 31, 2013 Witajcie na forum, mein Freund! Mam nadzieję, że się Wam tu spodoba. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cava Herondale Napisano Sierpień 31, 2013 Share Napisano Sierpień 31, 2013 Witaj na forum. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gandzia Napisano Sierpień 31, 2013 Share Napisano Sierpień 31, 2013 Witaj na forum i baw się dobrze! na start. Piszesz, rysujesz, komponujesz? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Colorful Napisano Sierpień 31, 2013 Share Napisano Sierpień 31, 2013 Heej ! Baw się dobrze . Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piter Napisano Sierpień 31, 2013 Autor Share Napisano Sierpień 31, 2013 Jakie lubisz filmy? Oj różne, ale przeważnie oglądam horrory, komedie i filmy akcji. Piszesz, rysujesz, komponujesz? No niestety nie zostałem obdarzony talentem do żadnej z tych rzeczy. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts
Chcesz dodać odpowiedź ? Zaloguj się lub zarejestruj nowe konto.
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto, to bardzo łatwy proces!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się