Dorregaray Napisano Sierpień 31, 2013 Share Napisano Sierpień 31, 2013 Salve. Cześć i siemanko Jestem Adrian, mam 15 lat. Na forum zarejestrowałem się już trochę temu. Póki co interesuje mnie tylko dział Opowiadania wszystkich Bronies, dlatego się zarejestrowałem by móc komentować (pozytywnie ;d) prace innych wielbicieli bliskiego mi serialu. Kto wie ? I może ja kiedyś wypuszczę swoje herezje na światło dzienne. Interesuje się głównie muzyką, płcią przeciwną i branżą elektronicznej rozrywki. Lubię również czytaj fanfiki :> Liczę też na poznanie fajnych ludzi C: Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Applejuice Napisano Sierpień 31, 2013 Share Napisano Sierpień 31, 2013 Salve, Adrianie. Lubisz muzykę i opowiadania.... W takim razie zapraszam -> Blast W sumie jesteś na forum z tego samego powodu, co ja. Jeśli chodzi o twoje zainteresowania - grasz na jakimś instrumencie? Jaki jest twój ulubiony gatunek muzyczny? ^^ Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dorregaray Napisano Sierpień 31, 2013 Autor Share Napisano Sierpień 31, 2013 (edytowany) Muzyka ? Wszystko co mi się spodoba. Mam faworyty w heavy metalu, rapie, klasycznej, rocku... soundtracki z gier X: Nie gram na żadnym instrumencie, chyba że na nerwach :> Edytowano Sierpień 31, 2013 przez Dorregaray Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cava Herondale Napisano Sierpień 31, 2013 Share Napisano Sierpień 31, 2013 Witaj na forum. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kruczek Napisano Sierpień 31, 2013 Share Napisano Sierpień 31, 2013 Jakie lubisz filmy? Witaj. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gandzia Napisano Sierpień 31, 2013 Share Napisano Sierpień 31, 2013 Salve! Masz tu i baw się dobrze. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dorregaray Napisano Sierpień 31, 2013 Autor Share Napisano Sierpień 31, 2013 (edytowany) Thillery, horrory, dramaty wojenne i kreskówki (Gandzia szybszy :O) Dziękuje :> <mnom> Edytowano Sierpień 31, 2013 przez Dorregaray Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Roześmiany Jacek Napisano Sierpień 31, 2013 Share Napisano Sierpień 31, 2013 Salve... Ktoś chyba tak mówił... Łatewer. Salve. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dorregaray Napisano Sierpień 31, 2013 Autor Share Napisano Sierpień 31, 2013 Zerżnąłem przywitanie od znajomego z serwera RP do mc A na forum nie wiem kto używał bo jestem nowy (wow) Cześć. fajny avatar :3, jak ja lubiłem, zresztą dalej lubię tą bajke 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
WilczeK Napisano Sierpień 31, 2013 Share Napisano Sierpień 31, 2013 Witaj w stadzie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dorregaray Napisano Sierpień 31, 2013 Autor Share Napisano Sierpień 31, 2013 Stadoo... bardzo fajnie to określiłeś :> Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sajback Gray Napisano Sierpień 31, 2013 Share Napisano Sierpień 31, 2013 *Siedzi na drzewie wpatrując się w okoliczne zgromadzenie i dostrzega pewnego kuca którego wcześniej nie widział. Ogier zchodzi z drzewa i kieruje się w stronę kuca* - Witaj na naszym forum! - Podchodzi do kuca i wyciąga kopyto w geście przyjaźni. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
plx Napisano Sierpień 31, 2013 Share Napisano Sierpień 31, 2013 Dzieeeeń Dooobry! Lubisz soundtracki z gier? Co sądzisz o moim ukochanym z Morrowinda? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dorregaray Napisano Sierpień 31, 2013 Autor Share Napisano Sierpień 31, 2013 Iście miodny. Lubisz pisać dzień dobry po 21 no nie ? xd Bardzo podoba mi się soundtrack z gry Painkiller. Dobry HeavyMetal Odpalam sobie gdy czytam FF takie jak Powrót Legendy. Inaczej odpalam 3-godzinne mixy epic music xd Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Turoń Napisano Wrzesień 1, 2013 Share Napisano Wrzesień 1, 2013 Szczęść Boże~ Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dorregaray Napisano Wrzesień 1, 2013 Autor Share Napisano Wrzesień 1, 2013 Króluj nam Chryste Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts
Chcesz dodać odpowiedź ? Zaloguj się lub zarejestruj nowe konto.
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto, to bardzo łatwy proces!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się