Turoń Napisano Wrzesień 11, 2013 Share Napisano Wrzesień 11, 2013 Postać Fizzy jakoś bardziej zapadła mi w pamięć Pamiętam ją z MLP movie. Jest to kucyk rodzaju "Twinkle-Eyed",gdzie jej oczy stanowią migoczące klejnoty. Ponoć tych oczu dotyczy jakaś straszliwa opowieść ale nie wiem czy to prawda.. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mrs.Octavia Napisano Wrzesień 11, 2013 Share Napisano Wrzesień 11, 2013 (edytowany) Fizzy To była jedna z moich ulubionych kucyków z poprzednich generacji,jednak chyba nie miałam jej zabawki... Ma bardzo ładne kolory,tylko jej sierść(?) mogła by być trochę jaśniejsza.Co do oczu,chyba nie tylko ona ma takie oczy Edytowano Wrzesień 13, 2013 przez Mrs.Octavia Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Turoń Napisano Wrzesień 11, 2013 Autor Share Napisano Wrzesień 11, 2013 Fizzy To była jedna z moich ulubionych kucyków z poprzednich generacji,jednak chyba nie miałam jej zabawki...Ma bardzo ładne kolory,tylko jej sierść(?) mogła by być trochę jaśniejsza.Co do oczu,chyba nie tylko ona ma takie oczy Figurki Fizzy są jaśniejszej barwy. A oczy to prawda, nie tylko ona miała takie, miały również inne kuce rodzaju twinkle-eyed min Galaxy, Whizzer ,Gingerbread, Masquerade,Sky Rocket~ Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Legolas Napisano Wrzesień 13, 2013 Share Napisano Wrzesień 13, 2013 Gdy moja starsza siostra oglądała ze mną kucyki, jej ulubionym kucykiem była właśnie Fizik ( czy jak to się pisze po polsku) . Lubiła ją za to że [Fizik] lubiła zabawy i była rozbrykana. Pamiętam ją z paru odcinków. Chyba tylko tyle mogę powiedzieć . Dla mnie jest spoko. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wilhelminka Napisano Wrzesień 18, 2013 Share Napisano Wrzesień 18, 2013 Mi się u niej te oczy właśnie bardzo podobały, są dość urokliwe. No i kolory też miała piękne,nie wiem, wydaje mi się, że była słodka, ale nie przesłodzona. Charakter z kolei to już nie był w moim typie Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cassidy Napisano Listopad 8, 2013 Share Napisano Listopad 8, 2013 O... Fizzy, jak fajnie się wspomina ten klejnot w oku. Kolory w grzywie są fajnie dopasowane, tylko ciało za ciemne. Ale zawsze można ją ładnie udekorować jasnymi kwiatkami nie, dobra bez kwiatków. oto nasza Fizzy w pierwszej generacji : ... ... ... Internet zostawił mnie bez wyniku . Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Eyethe Othello Napisano Listopad 10, 2013 Share Napisano Listopad 10, 2013 Ja bardzo lubiłam Fizzy, jedna z moich ulubionych postaci. I ślicznie wychodzi na artach. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Amela321 Napisano Grudzień 31, 2015 Share Napisano Grudzień 31, 2015 Bardzo podoba mi sie Fizyy Spoiler Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Metka04 Napisano Sierpień 8, 2016 Share Napisano Sierpień 8, 2016 Uwielbiam Fizzy, albo jak to spolszczano na bajkach- Fizię Należy pamiętać, że Fizia ma super moc, polegającą na umiejętności robienia bąbelków w cieczy na odległość. W ten sposób w jednym z odcinków aby się wystać z pomieszczenia umieszczono starą zupę w szczelinie ściany budynku, czy tam dachu. Fizia z odległości tam mocno zabąbelkowała zupą, że ściana pękła i wszystkie kucyki zostały uratowane Tak więc porządne ciśnienie posiadają te bąbelki Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts
Chcesz dodać odpowiedź ? Zaloguj się lub zarejestruj nowe konto.
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto, to bardzo łatwy proces!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się