Turoń Posted September 11, 2013 Share Posted September 11, 2013 Postać Fizzy jakoś bardziej zapadła mi w pamięć Pamiętam ją z MLP movie. Jest to kucyk rodzaju "Twinkle-Eyed",gdzie jej oczy stanowią migoczące klejnoty. Ponoć tych oczu dotyczy jakaś straszliwa opowieść ale nie wiem czy to prawda.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mrs.Octavia Posted September 11, 2013 Share Posted September 11, 2013 (edited) Fizzy To była jedna z moich ulubionych kucyków z poprzednich generacji,jednak chyba nie miałam jej zabawki... Ma bardzo ładne kolory,tylko jej sierść(?) mogła by być trochę jaśniejsza.Co do oczu,chyba nie tylko ona ma takie oczy Edited September 13, 2013 by Mrs.Octavia Link to comment Share on other sites More sharing options...
Turoń Posted September 11, 2013 Author Share Posted September 11, 2013 Fizzy To była jedna z moich ulubionych kucyków z poprzednich generacji,jednak chyba nie miałam jej zabawki...Ma bardzo ładne kolory,tylko jej sierść(?) mogła by być trochę jaśniejsza.Co do oczu,chyba nie tylko ona ma takie oczy Figurki Fizzy są jaśniejszej barwy. A oczy to prawda, nie tylko ona miała takie, miały również inne kuce rodzaju twinkle-eyed min Galaxy, Whizzer ,Gingerbread, Masquerade,Sky Rocket~ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Legolas Posted September 13, 2013 Share Posted September 13, 2013 Gdy moja starsza siostra oglądała ze mną kucyki, jej ulubionym kucykiem była właśnie Fizik ( czy jak to się pisze po polsku) . Lubiła ją za to że [Fizik] lubiła zabawy i była rozbrykana. Pamiętam ją z paru odcinków. Chyba tylko tyle mogę powiedzieć . Dla mnie jest spoko. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wilhelminka Posted September 18, 2013 Share Posted September 18, 2013 Mi się u niej te oczy właśnie bardzo podobały, są dość urokliwe. No i kolory też miała piękne,nie wiem, wydaje mi się, że była słodka, ale nie przesłodzona. Charakter z kolei to już nie był w moim typie Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cassidy Posted November 8, 2013 Share Posted November 8, 2013 O... Fizzy, jak fajnie się wspomina ten klejnot w oku. Kolory w grzywie są fajnie dopasowane, tylko ciało za ciemne. Ale zawsze można ją ładnie udekorować jasnymi kwiatkami nie, dobra bez kwiatków. oto nasza Fizzy w pierwszej generacji : ... ... ... Internet zostawił mnie bez wyniku . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Eyethe Othello Posted November 10, 2013 Share Posted November 10, 2013 Ja bardzo lubiłam Fizzy, jedna z moich ulubionych postaci. I ślicznie wychodzi na artach. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Amela321 Posted December 31, 2015 Share Posted December 31, 2015 Bardzo podoba mi sie Fizyy Spoiler Link to comment Share on other sites More sharing options...
Metka04 Posted August 8, 2016 Share Posted August 8, 2016 Uwielbiam Fizzy, albo jak to spolszczano na bajkach- Fizię Należy pamiętać, że Fizia ma super moc, polegającą na umiejętności robienia bąbelków w cieczy na odległość. W ten sposób w jednym z odcinków aby się wystać z pomieszczenia umieszczono starą zupę w szczelinie ściany budynku, czy tam dachu. Fizia z odległości tam mocno zabąbelkowała zupą, że ściana pękła i wszystkie kucyki zostały uratowane Tak więc porządne ciśnienie posiadają te bąbelki Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts