SPIDIvonMARDER Napisano Wrzesień 15, 2013 Share Napisano Wrzesień 15, 2013 Tu się zgodzę, szczególnie jako archeolog, że warto posiadać jakaś wiedzę o starych generacjach, w celu uzupełnienia swej wiedzy o światopoglądu dotyczącego G4. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Turoń Napisano Wrzesień 15, 2013 Autor Share Napisano Wrzesień 15, 2013 Popieram tą myśl Księdza może dzięki temu, b więcej nas skromnych fanów G1 będzie, a ja w końcu dowiem się jak nazywał się odcinek z ogierem i zebrą bo za nin nie mogę sobie tytułu przypomnieć, a te postacie siedzą mi w mózguTo był chyba odcinek "Bright Lights" w pl "W świetle reflektorów". Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Paladyn Zanderson Napisano Wrzesień 16, 2013 Share Napisano Wrzesień 16, 2013 To był chyba odcinek "Bright Lights" w pl "W świetle reflektorów". Dziękuję proszę księdza odcinek obejrzany i właściwy . znowu wróciły te uczucia dzieciństwa, kiedy współczułem Kinght Shadeowi, bo tak właściwe on też był ofiarą zebry i tego ducha z chmur, Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts
Chcesz dodać odpowiedź ? Zaloguj się lub zarejestruj nowe konto.
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto, to bardzo łatwy proces!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się