SPIDIvonMARDER Posted September 15, 2013 Share Posted September 15, 2013 Tu się zgodzę, szczególnie jako archeolog, że warto posiadać jakaś wiedzę o starych generacjach, w celu uzupełnienia swej wiedzy o światopoglądu dotyczącego G4. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Turoń Posted September 15, 2013 Author Share Posted September 15, 2013 Popieram tą myśl Księdza może dzięki temu, b więcej nas skromnych fanów G1 będzie, a ja w końcu dowiem się jak nazywał się odcinek z ogierem i zebrą bo za nin nie mogę sobie tytułu przypomnieć, a te postacie siedzą mi w mózguTo był chyba odcinek "Bright Lights" w pl "W świetle reflektorów". Link to comment Share on other sites More sharing options...
Paladyn Zanderson Posted September 16, 2013 Share Posted September 16, 2013 To był chyba odcinek "Bright Lights" w pl "W świetle reflektorów". Dziękuję proszę księdza odcinek obejrzany i właściwy . znowu wróciły te uczucia dzieciństwa, kiedy współczułem Kinght Shadeowi, bo tak właściwe on też był ofiarą zebry i tego ducha z chmur, Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts