Sosna Napisano Wrzesień 20, 2013 Share Napisano Wrzesień 20, 2013 (edytowany) W tym temacie prowadzicie dyskusję na temat odpowiedzi Spitfire i Soarina.Czyli po krótce czy coś zmienić, poprawić , naprawić itp .Zapraszam. Edytowano Sierpień 20, 2014 przez Elfka z Amanu Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cassidy Napisano Styczeń 9, 2014 Share Napisano Styczeń 9, 2014 Muszę uczepić się jednej sprawy... A Spitfire jest moją przyjaciółką Ta odpowiedź, zobaczyłam i mózg wyczuł jakieś błędy, bo ja zawsze myślałam, że Spitfire to siostrzyczka Soarina. Dlatego często są obok siebie i razem pracują w WB. A po za tym większość Brony tak twierdzi.. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sosna Napisano Styczeń 9, 2014 Autor Share Napisano Styczeń 9, 2014 No to powiem tak... Spitfire nie była nigdy spokrewniona z Soarinem, przynajmniej żadne oficjalne źródła nic w tym temacie nie mówią. Wiadomo tylko tyle, że Spitfire jest kapitanem drużyny WB, a Soarin jest porucznikiem. Jako, że nic nie wiadomo o jakimkolwiek stopniu pokrewieństwa między tą dwójką przyjąłem, że poza przyjaźnią i stosunkami zawodowymi nic więcej ich nie łączy. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
timber Napisano Październik 17, 2014 Share Napisano Październik 17, 2014 (edytowany) Cześć ludzie. Na chwilę obecną Spitfire nie będzie odpowiadać na pytania, a wątek Soarina zostanie zamknięty. Powód jest taki - dział jest w stanie ogarniania, gdy będzie tutaj przynajmniej częściowy porządek, zostaną otwarte zapytanki. Panuje też event Halloween'owy z Shadowbolts który wyraźnie mówi że Spitfire wyjechała na wakacje/urlop. Dodatkowo, admini zdecydowali się nie wybierać avatara Soarina, co jest jednoznaczne z tym, że nie można odpowiadać na pytania do niego. Dziękuję za uwagę. Timber Sprawiedliwa Edytowano Grudzień 12, 2014 przez Timber Wspaniała Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts