Onyx Napisano Kwiecień 25, 2014 Share Napisano Kwiecień 25, 2014 Och będzie ciężko... ale da się zrobić: - uwielbiam biegać, i jestem bardzo szybki. - uwielbiam czytać, co jest moją pasją i rzeczą którą robie bardzo często. - i na koniec; uwielbiam słuchać muzyki, muzyka elektroniczna, ale najczęściej Dubstep Wniosek; byłby to bardzo chaotyczny znaczek ;p Jakaś książka + jakieś słuchawki, a pomiędzy nimi napis "Dubstep" + niewiem... piorun? Sam Discord by się uśmiechnął patrząc na ten chaotyczny znaczek ;d Ale jakoś tak mniej więcej by to wyglądało, w wolnej chwili może ten znaczek narysuje ;x Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Xsimena Napisano Sierpień 8, 2014 Share Napisano Sierpień 8, 2014 Coś związanego ze zwierzętami lub ołówek. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Halucynowaa Napisano Sierpień 8, 2014 Share Napisano Sierpień 8, 2014 Kiedyś moja OC miała piórko ale raczej do mnie nie pasowało i teraz moja OC ma pusty bok. Nie mam talentu. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts