Legolas Napisano Październik 26, 2013 Share Napisano Październik 26, 2013 Twilight będzie pracować nad miksturą. Gdy lawendowy alicorn będzie miał zamiar właśnie jej użyć, przybiegnie Luna z Celestią by ją powstrzymać, ale już będzie za późno i stanie się coś strasznego. Link do komentarza
Breeze13 Napisano Październik 26, 2013 Share Napisano Październik 26, 2013 Luna po raz kolejny zmieni się w Nigthmare Moon na oczach Twilight . Link do komentarza
Liar Napisano Październik 27, 2013 Share Napisano Październik 27, 2013 Princess Luna z m6 polecą na Księżyc powstrzymać Forces of Nightmares nękające Ponyville, które też porały Rarity. Następnie Luna będzie musiała zmierzyć się z Nightmare Rarity. Luna nie może się równać z pierwotnymi siłami Księżyca i przegrywa, bo jest po prostu słaba. Nie wiem czy wymiotować, czy rozwalić kompa. Link do komentarza
Nightmare Napisano Listopad 2, 2013 Share Napisano Listopad 2, 2013 Hmmm... <Czarna-Kryształowa-Kula Mode: ON> Hmmm... Moim zdaniem... Mam! Celestia postanowi wskrzesić Nightmare Moon według jej zasady "Każdego można zmienić w przyjaciela" i to na księżniczce Lunie spocznie zadanie zaprzyjaźnienia się z jej własnym Alter-ego! Tak... Mało prawdopodobne, ale to w końcu ja, no nie? Link do komentarza
Zappter Napisano Listopad 3, 2013 Share Napisano Listopad 3, 2013 Niektórzy przynajmniej coś wymyślili, a niektórzy oglądali spoiler i napisali co w nim było Arjen będzie musiał dać dużo tych nagród Link do komentarza
Nightmare Napisano Listopad 3, 2013 Share Napisano Listopad 3, 2013 Ja to nawet nie wiem, gdzie tego spoileru szukać Link do komentarza
Hidoi Napisano Grudzień 1, 2013 Share Napisano Grudzień 1, 2013 Luna wywoła zaćmienie Słońca, przez co zmieni się znowu w Nightmare Moon. Podobno... Link do komentarza
Maćko z Bogdańca Napisano Grudzień 13, 2013 Share Napisano Grudzień 13, 2013 (edytowany) Jej Wysokość Luna zapewne przyjmie Twalota Twilight na libację uczennicę gdyż ta jest niezaznajomiona z obowiązkami księżniczki (prawdopodobnie). Przypuszczać można, że Twilight pozna jak pędzić bimber nowe i potężne zaklęcia. Cały czas, który jej pozostanie po wypełnieniu wszystkich obowiązków zapewne przeznaczy na obijanie się błogi relaks z jakąś najnowszą konsolą - Gameboy (no przecież PS4 czy XBOX One to starocie na jakich grały w dzieciństwie). Edytowano Grudzień 13, 2013 przez Mitnick Link do komentarza
Recommended Posts