Lojla Napisano Październik 28, 2013 Share Napisano Październik 28, 2013 (edytowany) Hej,hej! Jestem Lojla, może niektórzy z was mnie kojarzą, może nie, tak czy inaczej jestem nowa na mlppolska. ^^ Hm, no więc ja jestem osóbką dość szaloną... Jestem też otwarta... I nie umiem nic o sobie pisać. :I(\ Mam 12 lat, w fandomie siedze od roku. Hm...Uwielbiam rysować, zwłaszcza kucyki. Nah, to by było tyle o mnie... Do zobaczenia, czy coś! Edytowano Październik 28, 2013 przez Lojla Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gandzia Napisano Październik 28, 2013 Share Napisano Październik 28, 2013 Witaj na forum, baw się dobrze, na start. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Yoghul Napisano Październik 28, 2013 Share Napisano Październik 28, 2013 No jasne, że cb kojarzę Ode mnie (wczoraj myślałem, że to piwo ) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ryś Raindrops Napisano Październik 28, 2013 Share Napisano Październik 28, 2013 Witaj na forum i baw się dobrze! Łaptaj na początek :3 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kruczek Napisano Październik 28, 2013 Share Napisano Październik 28, 2013 (edytowany) W bezkresach internetów, jak powiadają z lekka pedalscy panowie w telewizyjnej reklamie, jest miejsce zwane MLPPolska, wśród nieopanowanej furii bicia głową w klawiaturę, przez połowę populacji tego drobiazgowego wynalazku, to forum... nie wyróżnia się niczym! Walcz o przetrwanie unikając kotletów z gówna, tak starannie lepionych przez część forum, która mózgu używać może jedynie jako poduszki na szpilki. Rzuć ciętą ripostą, osoby do tego stopnia nieświadome swego debilizmu, że aż z niego dumne. A jeśliś jest jednym z tych, co mózg w internecie uważają za bonusowy item, który odpala się tylko przy eventach żeby exp lepiej leciał, to przepadnij w otchłaniach własnych wyobrażeń, na temat tego, jaki to twój świat jest fajny, ewentualnie udaj się do lekarza. Edytowano Październik 30, 2013 przez Kruczek Van Dort Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hajime Napisano Październik 28, 2013 Share Napisano Październik 28, 2013 Oglądasz/czytasz yaoi? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gandzia Napisano Październik 28, 2013 Share Napisano Październik 28, 2013 Oglądasz/czytasz yaoi? Zlituj się, ona ma 12 lat... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hajime Napisano Październik 28, 2013 Share Napisano Październik 28, 2013 Zlituj się, ona ma 12 lat... Ja w tym wieku obejrzałam już swoje 1 shounen-ai... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Nie sądzę Napisano Październik 28, 2013 Share Napisano Październik 28, 2013 Witaj na forum! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wilczuu Napisano Październik 29, 2013 Share Napisano Październik 29, 2013 Witojcie Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Turoń Napisano Październik 29, 2013 Share Napisano Październik 29, 2013 Pochwalony~ Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts
Chcesz dodać odpowiedź ? Zaloguj się lub zarejestruj nowe konto.
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto, to bardzo łatwy proces!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się