Rethagos Posted May 20, 2012 Share Posted May 20, 2012 Nie umiem pisac wstępów, więc po prostu zachęcę do przeczytania. Zatem: Zachęcam do przeczytania! Rozdział I: Avalon EDIT: Tak dla przejrzystościRozdział II: PreludiumRozdział III: Legion Mrozu Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ares Prime Posted May 20, 2012 Share Posted May 20, 2012 Czytało się przyjemnie i czytelnie. Pierwszy rozdział zachęcił mnie do oczekiwania na następne. Ocenić nie ocenię jeszcze, poczekam na dalsze części. Ale na razie dobrze jest. Link to comment Share on other sites More sharing options...
wladek911 Posted May 27, 2012 Share Posted May 27, 2012 Przeczytałem i jestem zadowolony pisz dalej...jednak zaintrygowała mnie postać gai, która tak jakby niszczy cały ten ład jaki przedstawił nam serial ale zarazem sprawia, że z jeszcze wiekszą niecierpliwoscia oczekuję na nastepne cześci ;D Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rethagos Posted June 5, 2012 Author Share Posted June 5, 2012 Wrzucam sznurek do drugiego rozdziału: Rozdział II: Preludium Jestem otwarty na wasze opinie i uwagi względem tekstu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rethagos Posted July 3, 2012 Author Share Posted July 3, 2012 Updated! Rozdział III: Legion Mrozu Chyba podchodzi pod taki lekki grimdark Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nightbringer Posted September 12, 2012 Share Posted September 12, 2012 Czytam to od paru dni i muszę przyznać że mnie wciągnęło. Czy planowany jest ciąg dalszy ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Atheris Posted November 2, 2012 Share Posted November 2, 2012 Mam nadzieję że tak, a jeśli nie - Rethagos, trafisz na czarną listę...a wtedy nic cię nie ocali! *demoniczny śmiech i pioruny w tle* Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nightbringer Posted February 3, 2013 Share Posted February 3, 2013 Ale poważnie czy planowany jest ciąg dalszy ??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
grik1 Posted February 3, 2013 Share Posted February 3, 2013 Witam fanfic ciekawie się zaczął. Rozwinęło się kilka wątków i co dalej? Czy pracujesz nad nowymi rozdziałami? Link to comment Share on other sites More sharing options...
grik1 Posted March 23, 2013 Share Posted March 23, 2013 Czyli wygląda na to, że ff umarł śmiercią tragiczną..... czyli autor się rozmyślił. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dolar84 Posted May 17, 2015 Share Posted May 17, 2015 Dokument w koszu właściciela. Archiwizuje. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts