Rethagos Napisano Maj 20, 2012 Share Napisano Maj 20, 2012 Nie umiem pisac wstępów, więc po prostu zachęcę do przeczytania. Zatem: Zachęcam do przeczytania! Rozdział I: Avalon EDIT: Tak dla przejrzystościRozdział II: PreludiumRozdział III: Legion Mrozu Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ares Prime Napisano Maj 20, 2012 Share Napisano Maj 20, 2012 Czytało się przyjemnie i czytelnie. Pierwszy rozdział zachęcił mnie do oczekiwania na następne. Ocenić nie ocenię jeszcze, poczekam na dalsze części. Ale na razie dobrze jest. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wladek911 Napisano Maj 27, 2012 Share Napisano Maj 27, 2012 Przeczytałem i jestem zadowolony pisz dalej...jednak zaintrygowała mnie postać gai, która tak jakby niszczy cały ten ład jaki przedstawił nam serial ale zarazem sprawia, że z jeszcze wiekszą niecierpliwoscia oczekuję na nastepne cześci ;D Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rethagos Napisano Czerwiec 5, 2012 Autor Share Napisano Czerwiec 5, 2012 Wrzucam sznurek do drugiego rozdziału: Rozdział II: Preludium Jestem otwarty na wasze opinie i uwagi względem tekstu. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rethagos Napisano Lipiec 3, 2012 Autor Share Napisano Lipiec 3, 2012 Updated! Rozdział III: Legion Mrozu Chyba podchodzi pod taki lekki grimdark Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightbringer Napisano Wrzesień 12, 2012 Share Napisano Wrzesień 12, 2012 Czytam to od paru dni i muszę przyznać że mnie wciągnęło. Czy planowany jest ciąg dalszy ? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Atheris Napisano Listopad 2, 2012 Share Napisano Listopad 2, 2012 Mam nadzieję że tak, a jeśli nie - Rethagos, trafisz na czarną listę...a wtedy nic cię nie ocali! *demoniczny śmiech i pioruny w tle* Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightbringer Napisano Luty 3, 2013 Share Napisano Luty 3, 2013 Ale poważnie czy planowany jest ciąg dalszy ??? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grik1 Napisano Luty 3, 2013 Share Napisano Luty 3, 2013 Witam fanfic ciekawie się zaczął. Rozwinęło się kilka wątków i co dalej? Czy pracujesz nad nowymi rozdziałami? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grik1 Napisano Marzec 23, 2013 Share Napisano Marzec 23, 2013 Czyli wygląda na to, że ff umarł śmiercią tragiczną..... czyli autor się rozmyślił. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dolar84 Napisano Maj 17, 2015 Share Napisano Maj 17, 2015 Dokument w koszu właściciela. Archiwizuje. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts