Jump to content

SEBASTIAN445566
 Share

Recommended Posts

Siemanko ! /)

Mam na imię Sebastian, mam 14 lat ;P i pochodzę z Sanoka (Podkarpacie). Kucami interesuję się od ok. 1 roku od listopada 2012 roku.
Moim ulubionym kucem jest Twilight Sparkle  :twilight4: . Interesuję się ogólnie informatyką , klipami wideo , grafiką 3d/4d ,Bawię się też na Dj-Techu
Motoryzacją , posiadam KTM 250 :crazytwi: .
Również degustuję w muzyce od Rocka (Andrew WK, ten z cupcakes :P) po Dubstep  :cheese: . MLPPolska  przeglądałem setki razy , lecz postanowiłem założyć konto i pisać  :twilight2: . Niektórzy znają mnie może z youtube lub z mojego FF'a . 
I jestem już 2 miesiące po pony meecie w Rzeszowie, i nie mogę się do czekać na następny :P.
Zapewne to chyba tyle :) 

• Upvote 1

Kucami interesuję się od ok. 1 roku od listopada 2012 roku.

No to chyba tak samo jak ja.

Moim ulubionym kucem jest Twilight Sparkle  :twilight4: . Interesuję się ogólnie informatyką , klipami wideo , grafiką 3d/4d ,Bawię się też na Dj-Techu

Grafika 4D? :rarityderp: To literówka tak?

Witam Cię serdecznie i życzę miłej zabawy na forum :rdhug:

Edited by Ravin

Miło powiem, że tak kolorowo tu nie jest.
Zastępy gimbów i wszelkiego pokroju idiotów próbują zatruć forum niemal codziennie, parę osób uważa się za lepszych od wszystkich, parę jest pesymistów.
Shitstormy, nękania, podteksty, wkurzające żarty, pomówienia i kalumnie.
Granaty przeciwpiechotne w dłoń przyjacielu, podrzuć tam kogoś od jakiegoś czasu w czaszkę i pokaż żeś godzien posiadać komputer i internet.
Ale trwaj w wierze, że będzie lepiej i że najlepsze czasy tego baleronowego forum nie minęły 1,5 roku temu.
Jeżeli wykażesz się inteligencją w postach, to masz moją witkę.
~Wróć z tarczą, nie na tarczy.