SEBASTIAN445566 Napisano Październik 30, 2013 Share Napisano Październik 30, 2013 Siemanko ! /) Mam na imię Sebastian, mam 14 lat ;P i pochodzę z Sanoka (Podkarpacie). Kucami interesuję się od ok. 1 roku od listopada 2012 roku. Moim ulubionym kucem jest Twilight Sparkle . Interesuję się ogólnie informatyką , klipami wideo , grafiką 3d/4d ,Bawię się też na Dj-Techu Motoryzacją , posiadam KTM 250 . Również degustuję w muzyce od Rocka (Andrew WK, ten z cupcakes ) po Dubstep . MLPPolska przeglądałem setki razy , lecz postanowiłem założyć konto i pisać . Niektórzy znają mnie może z youtube lub z mojego FF'a . I jestem już 2 miesiące po pony meecie w Rzeszowie, i nie mogę się do czekać na następny . Zapewne to chyba tyle 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Yargolek Napisano Październik 30, 2013 Share Napisano Październik 30, 2013 Cześć Ci SEBASTIAN445566, skąd ten caps lock w nicku i 445566? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ravin Napisano Październik 31, 2013 Share Napisano Październik 31, 2013 (edytowany) Kucami interesuję się od ok. 1 roku od listopada 2012 roku. No to chyba tak samo jak ja. Moim ulubionym kucem jest Twilight Sparkle . Interesuję się ogólnie informatyką , klipami wideo , grafiką 3d/4d ,Bawię się też na Dj-Techu Grafika 4D? To literówka tak? Witam Cię serdecznie i życzę miłej zabawy na forum Edytowano Październik 31, 2013 przez Ravin Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gandzia Napisano Październik 31, 2013 Share Napisano Październik 31, 2013 Witaj na forum, baw się dobrze, na start. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nogalik Napisano Październik 31, 2013 Share Napisano Październik 31, 2013 Siema, siema! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kruczek Napisano Październik 31, 2013 Share Napisano Październik 31, 2013 Miło powiem, że tak kolorowo tu nie jest. Zastępy gimbów i wszelkiego pokroju idiotów próbują zatruć forum niemal codziennie, parę osób uważa się za lepszych od wszystkich, parę jest pesymistów. Shitstormy, nękania, podteksty, wkurzające żarty, pomówienia i kalumnie. Granaty przeciwpiechotne w dłoń przyjacielu, podrzuć tam kogoś od jakiegoś czasu w czaszkę i pokaż żeś godzien posiadać komputer i internet. Ale trwaj w wierze, że będzie lepiej i że najlepsze czasy tego baleronowego forum nie minęły 1,5 roku temu. Jeżeli wykażesz się inteligencją w postach, to masz moją witkę. ~Wróć z tarczą, nie na tarczy. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SEBASTIAN445566 Napisano Październik 31, 2013 Autor Share Napisano Październik 31, 2013 No to chyba tak samo jak ja. Grafika 4D? To literówka tak? Witam Cię serdecznie i życzę miłej zabawy na forum Grafika 4D, czyli modele , animacje. Np. modele do różnych gier itd. Bawię się tym jak okropnie się nudzę ^^. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nyaa Napisano Październik 31, 2013 Share Napisano Październik 31, 2013 Witaj i baw się dobrze wśród naszej społeczności ^^ PS. Nigdy nie wychodź bez kałacha, nie wiesz kiedy ci się może przydać ^^ Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hajime Napisano Październik 31, 2013 Share Napisano Październik 31, 2013 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Nie sądzę Napisano Październik 31, 2013 Share Napisano Październik 31, 2013 Witaj na forum i baw się dobrze! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Metka04 Napisano Listopad 1, 2013 Share Napisano Listopad 1, 2013 Obyś z pobytu na forum miał tak samo dobre opinie jak po meecie Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cava Herondale Napisano Listopad 1, 2013 Share Napisano Listopad 1, 2013 Witaj na forum i baw się dobrze... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts
Chcesz dodać odpowiedź ? Zaloguj się lub zarejestruj nowe konto.
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto, to bardzo łatwy proces!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się