Pitruź Napisano Październik 31, 2013 Share Napisano Październik 31, 2013 (edytowany) Siemka. Jestem z Warszawy i szukam przyjaciół ;_; A serio, to jestem z Wawy, Bronym jestem już od 2011 roku (mniej więcej mam 2 rocznicę właśnie). Na tym forum jestem już jakiś czas, ale witam się dopiero teraz Moim ulubionym kucykiem jest Fluttershy, a ulubionymi monarchami są i (patrz: Avatar). Moje hobby to nic ciekawego w sumie: "ruchowe" to jeżdżenie na rowerze a te bardziej pasywne to robienie tłumaczeń. Więc jak ktoś by chciał ujrzeć jakąś piosenkę po Polsku to niech śmiało wali do mnie, link do mojego kanału z moimi pracami jest w opisie. Operuję dwoma językami obcymi: Hiszpański i Angielski. To tyle w sumie. No i na koniec "Nobody cares zone": Jestem honorowym członkiem kiełkującego bloga panlatynoamerykańskiego Mundo Brony EDIT: To znaczy link BYŁBY w moim opisie gdybym go umiał ustawić... To trochę żenada, ale zawsze byłem na bakier z narzędziami forumowymi xD Mój kanał: https://www.youtube.com/channel/UCVpQECSwRUFcZn005jGzMtA Edytowano Październik 31, 2013 przez Pitruź Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Niklas Napisano Październik 31, 2013 Share Napisano Październik 31, 2013 Meh, PandoPony Also hai. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pitruź Napisano Październik 31, 2013 Autor Share Napisano Październik 31, 2013 Meh, PandoPony Also hai. PandoMony dopiero co wypuścił tę piosenkę, a w tym "fachu" to trzeba być szybkim I chyba posegreguję ten kanał na foldery, bo trochę miszmasz tam mam. Hai /) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sabina Napisano Październik 31, 2013 Share Napisano Październik 31, 2013 Cześć Miło poznać. Widzę, że z mojego rocznika jesteś Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hajime Napisano Październik 31, 2013 Share Napisano Październik 31, 2013 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gandzia Napisano Październik 31, 2013 Share Napisano Październik 31, 2013 Witam na forum, baw się dobrze. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sajback Gray Napisano Październik 31, 2013 Share Napisano Październik 31, 2013 Kilka pytań: 1. Lubisz taniec? 2. Lubisz muzykę klasyczną? 3. Lubisz Discorda? 4. Co myślisz o Pinkie Pie? 5. Znasz zespół Dragonforce? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts
Chcesz dodać odpowiedź ? Zaloguj się lub zarejestruj nowe konto.
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto, to bardzo łatwy proces!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się