Elizabeth Eden Napisano Grudzień 28, 2015 Autor Share Napisano Grudzień 28, 2015 Użytkownik Rex *Monster* Crusader zostaje Gryfonem. Kto następny w kolejce? Według listy... Mephisto von Pheles! Spoiler Przydzieleni: Gryffindor: -RedBalance12 -Tarreth -Insomnia -Camed -Lisica-chan -Velvettia von Orchberg -Rex *Monster* Crusader Hufflepuff: -Celly. -Harmony -Skoda Octavia De Lya -Ukeś -Szeregowa Rainboww Dash -Littlepip -Magus -Uszatka -Luna the Moon Ravenclaw: -KreeoLe -Khornel -Parabellum Edge -Burning Question -Maisha737 -Cava. -Gray Picture Slytherin: -Elizabeth Eden -Trivus -Hidoi -Arjen -Sajback Aliquam Grey VFV -Gandzia ___ Twórzmy swój forumowy Hogwart! Zapraszam do zgłaszania się z prośbą o przydział! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lisica Napisano Grudzień 28, 2015 Share Napisano Grudzień 28, 2015 Tak jakoś Slytherin mi się kojarzy... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Selenium v.2 Napisano Grudzień 28, 2015 Share Napisano Grudzień 28, 2015 Można dopisać mnie do listy? A co do Mephista Slytherin jak nic. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Emily Napisano Grudzień 28, 2015 Share Napisano Grudzień 28, 2015 Okej, mi też jakoś Slytherin się kojarzy. Ja też mogę? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Elizabeth Eden Napisano Grudzień 29, 2015 Autor Share Napisano Grudzień 29, 2015 Tak oto Mephisto dołączył do uczniów Slytherinu. Mam nadzieję, że ma czystą krew, inaczej może mieć problemy Kogo mamy następnego? No tak... MewTwo! Spoiler Przydzieleni: Gryffindor: -RedBalance12 -Tarreth -Insomnia -Camed -Lisica-chan -Velvettia von Orchberg -Rex *Monster* Crusader Hufflepuff: -Celly. -Harmony -Skoda Octavia De Lya -Ukeś -Szeregowa Rainboww Dash -Littlepip -Magus -Uszatka -Luna the Moon Ravenclaw: -KreeoLe -Khornel -Parabellum Edge -Burning Question -Maisha737 -Cava. -Gray Picture Slytherin: -Elizabeth Eden -Trivus -Hidoi -Arjen -Sajback Aliquam Grey VFV -Gandzia -Mephisto von Pheles ____ Twórzmy swój forumowy Hogwart! Zapraszam do zgłaszania się z prośbą o przydział! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lisica Napisano Grudzień 29, 2015 Share Napisano Grudzień 29, 2015 Znowu Ślizgoni. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Selenium v.2 Napisano Grudzień 29, 2015 Share Napisano Grudzień 29, 2015 Hufflepuff Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Michalski9 Napisano Kwiecień 22, 2016 Share Napisano Kwiecień 22, 2016 Slytherin Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Elizabeth Eden Napisano Listopad 19, 2016 Autor Share Napisano Listopad 19, 2016 A odkopmy sobie temat sprzed roku, czemu nie :). MewTwo zostaje Ślizgonem ^^ W takim razie następna na liście jest... ^^ Emily! Spoiler Przydzieleni: Gryffindor: -RedBalance12 -Tarreth -Insomnia -Camed -Lisica-chan -Velvettia von Orchberg -Rex *Monster* Crusader Hufflepuff: -Celly. -Harmony -Skoda Octavia De Lya -Ukeś -Szeregowa Rainboww Dash -Littlepip -Magus -Uszatka -Luna the Moon Ravenclaw: -KreeoLe -Khornel -Parabellum Edge -Burning Question -Maisha737 -Cava. -Gray Picture Slytherin: -Elizabeth Eden -Trivus -Hidoi -Arjen -Sajback Aliquam Grey VFV -Gandzia -Mephisto von Pheles -MewTwo Dużo nas ____ Twórzmy swój forumowy Hogwart! Zapraszam do zgłaszania się z prośbą o przydział! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sowenia Napisano Listopad 19, 2016 Share Napisano Listopad 19, 2016 O ile to jest ta Emily to ona miła była i w ogóle taka fajna. Pasuje mi do Hufflepuffu Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts
Chcesz dodać odpowiedź ? Zaloguj się lub zarejestruj nowe konto.
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto, to bardzo łatwy proces!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się