Lupus Smoth Posted November 10, 2013 Share Posted November 10, 2013 (edited) Hej, To moje pierwsze podejście do pisania fanfica i czegoś co mam zamiar napisać do końca. Dwójka żołnierzy eskortują pewną klacz ,co z tego wyjdzie dalej zobaczymy (bo sam do końca nie wiem) Prolog (Teraz można to nazwać prologiem) Rozdział 1 p.s wszystkie komentarze (nie licząc hejtu) mile widziane p.s 2 dziękuje Gandzi za wszelką pomoc p.s 3 W góry ostrzegam że nie wiem w jaką stronę się ten fanfic rozwinie, w tym momencie pisze na bieżąco, bez jakiejś z góry ustalonej linii fabularnej. Edited May 13, 2015 by Dolar84 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Skrivarr Posted November 10, 2013 Share Posted November 10, 2013 (edited) Wypowiem się, jak przeczytam więcej niż pół strony A poza tym, poszukaj korektora. Edited November 10, 2013 by Skrivarr Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cahan Posted November 10, 2013 Share Posted November 10, 2013 Pierwsze co się rzuca w oczy to... najpierw piszesz nazwę ficka, potem dajesz tagi dopiero. Zmień tytuł Strasznie krótkie, za krótkie nawet jak na prolog. Poczekamy, zobaczymy. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lupus Smoth Posted November 10, 2013 Author Share Posted November 10, 2013 (edited) Pierwsze co się rzuca w oczy to... najpierw piszesz nazwę ficka, potem dajesz tagi dopiero. Zmień tytuł Strasznie krótkie, za krótkie nawet jak na prolog. Poczekamy, zobaczymy. Zmieniłem prolog na zapowiedź.. i aktualnie piszę coś na kształt pierwszego rozdziału (znaczy jeśli mi komputer pozwoli) Co do tematu to nie ogarnąłem a teraz nawet nie ogarniam jak to zmienić. Wypowiem się, jak przeczytam więcej niż pół strony A poza tym, poszukaj korektora. Właśnie muszę jakiegoś poszukać bo widzę że jest zainteresowanie a spodziewałem się raczej jego braku Jak dobrze pójdzie jutro wieczorem wrzucę 1 rozdział który w zamierzeniach ma mieć ok 10 stron. A i dziękuje wam za wypowiedź w temacie bo każdy głos się dla mnie liczy Edited November 10, 2013 by Lupus Smoth Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cahan Posted November 10, 2013 Share Posted November 10, 2013 Edytujesz pierwszy post, użyj pełnego edytora [edytuj--> użyj pełnego edytora] Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lupus Smoth Posted November 10, 2013 Author Share Posted November 10, 2013 Edytujesz pierwszy post, użyj pełnego edytora [edytuj--> użyj pełnego edytora] Jeszcze raz wielkie dzięki Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cahan Posted January 18, 2024 Share Posted January 18, 2024 Fanfik został usunięty. Archiwizuję. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts