deHavilland Napisano Listopad 17, 2013 Share Napisano Listopad 17, 2013 (edytowany) Witam, jest ktoś kto interesuje się tym zagadnieniem?Kilka w swoim życiu zrobiłem i teraz przyszedł czas na swój własny.Zmontowałem taki mały modelik Armorowca, którego kiedyś narysowałem z nudów, teraz w pełnym 3dW przyszłości zajme się też tankietką, ale na razie nie mam czasu.Niestety sam nie mogę go złożyć i potrzebuję jakiegoś testera bo padła mi drukarka.Szablony i instrukcja są gotowe.Jeżeli ktoś chciałby się z tym pobawić prosze dać mi znać to udostępnie.Zachęcam też do wstawiania własnych modeli/gotowych, nigdzie nie znalazłem tematu o tym zacnym rękodziele. Jeżeli jest to proszę powiedzieć.P.S: Oznaczenia na pojazd mogę zrobić na życzenie, tak samo kolor, obecnie podstawowy model ma oznaczenia standardowe, nie takie jak na obrazku, armata nie wchodzi w zestaw. Format szablonów PDF, model zawiera elementy wnetrza kabiny.WYMIARY ~ 25cm X 15cm X 6cmPozdrawiam Edytowano Listopad 17, 2013 przez deHavilland Link do komentarza
Littlepip Napisano Listopad 17, 2013 Share Napisano Listopad 17, 2013 Dawno temu się w to bawiłem... Link do komentarza
Geralt of Poland Napisano Listopad 17, 2013 Share Napisano Listopad 17, 2013 Również zajmuję się drugowojennym modelarstwem, tyle że plastikowym. Siedzę w tym już jakieś dwa lata, ale ponieważ kleję dość mało i z długimi przerwami zrobiłem jak dotąd tylko 10 modeli. Link do komentarza
WilczeK Napisano Listopad 17, 2013 Share Napisano Listopad 17, 2013 Ja się bawię, ale głównie w plastikowe. W swej karierze złożyłem ok 8 modeli. (głównie śmigłowców ) A aktualnie - brak czasu i funduszy. Mam jeszcze kilka modeli z Amercom-u. Link do komentarza
Eter Napisano Listopad 17, 2013 Share Napisano Listopad 17, 2013 Kiedyś się bawiłem, modele czołgów - uwielbiam te maszyny... Może uda mi się znaleźć na strychu mojego StuG'a IV to go tutaj wstawię Link do komentarza
Geralt of Poland Napisano Listopad 17, 2013 Share Napisano Listopad 17, 2013 Parę fotek mojej skromnej twórczości: 2 Link do komentarza
Recommended Posts