Churchille Napisano Listopad 17, 2013 Share Napisano Listopad 17, 2013 (edytowany) Ponieważ ta zabawa była fajna postanowiłam zrobić ją jeszcze raz. Tym razem proszę o nie offtopowanie. Dla tych co nie wiedzą o co chodzi przykład: Y: X ma ładny avatar. Z: Y ma fajną sygnę. I tak dalej. Zaczynamy! Edytowano Listopad 17, 2013 przez Hole Hooves Link do komentarza
Gorgon Napisano Listopad 17, 2013 Share Napisano Listopad 17, 2013 Stworzyła reanimacje wspaniałej zabawy. Link do komentarza
Insomnia Napisano Listopad 17, 2013 Share Napisano Listopad 17, 2013 Ma bardzo ładny avatar, wywołujący u mnie uśmiech. Link do komentarza
Churchille Napisano Listopad 17, 2013 Autor Share Napisano Listopad 17, 2013 Jest bardzo miła i fajna. Link do komentarza
Gorgon Napisano Listopad 17, 2013 Share Napisano Listopad 17, 2013 Ma fajny avatar Swoją drogą tak myślę... nie powinnaś poprosić Ihnesa o zgodę, na skopiowania zabawy? Link do komentarza
Churchille Napisano Listopad 17, 2013 Autor Share Napisano Listopad 17, 2013 Swoją drogą tak myślę... nie powinnaś poprosić Ihnesa o zgodę, na skopiowania zabawy? Skopiowanie? Fajny avek. Link do komentarza
Camed Napisano Listopad 17, 2013 Share Napisano Listopad 17, 2013 Ten avatar ze Snipsem i Snilsem :3 Link do komentarza
Mrs.Octavia Napisano Listopad 17, 2013 Share Napisano Listopad 17, 2013 Epicki, niezmienny avek i oryginalny nick ;3 Link do komentarza
Camed Napisano Listopad 17, 2013 Share Napisano Listopad 17, 2013 1.9 TDI... Ten silnik C: I poza tym fajna osoba, lubiąca Zimne tereny, i będzie bardzo szczęśliwa, bo fukishima Idzie Zima! Link do komentarza
Imeshovy Napisano Listopad 17, 2013 Share Napisano Listopad 17, 2013 Ta żująca Applejack w avku jest hipnotyzująca . Link do komentarza
Gość Napisano Listopad 17, 2013 Share Napisano Listopad 17, 2013 Po pierwsze: Stworzyła reanimacje wspaniałej zabawy. Nie można ''stworzyć reanimacji''. Reanimację można wykonać, gdyż jest to czynność. Po drugie - określenie ''offtop'' jest tutaj określeniem zupełnie nieadekwatnym. Za to ''spamowisko'' pasuje idealnie. Niektóre osoby nie wiedzą chyba, przez co padł tamten temat: został zamknięty (bo już dawno powinien być) dlatego, że zamiast pisania czegoś miłego, uczestnicy pisali randomowe, oczywiste fakty po xxx razy, takie jak: ''Ma fajny avatar'' ''Jest fajny'' ''Ma fajny avatar'' ''Ma avatar z X'' ''Jest fajny'' ''Ma fajną sygnę'' ''Jest fajny'' I to samo dzieje się teraz, w tym temacie. A że nic się nie zmieni, bo nikomu nie chce się napisać czegoś więcej prócz tego samego zdania po sto razy, to pewnie temat znowu wyląduje w koszu. 1 Link do komentarza
Kruczek Napisano Listopad 17, 2013 Share Napisano Listopad 17, 2013 Wpadam powiedzieć: Deca, zamykaj. Oraz zgadzam się z przedmówcą. Link do komentarza
Decaded Napisano Listopad 17, 2013 Share Napisano Listopad 17, 2013 Temat nie po to został zamknięty, żeby ktoś robił jego klona. Zamykam i nie chcę widzieć już tego na forum. I dajcie mi się w końcu wyspać... Temat został zamknięty oraz przeniesiony do archiwum. Link do komentarza
Recommended Posts