Świeży rekrut Napisano Marzec 8, 2016 Share Napisano Marzec 8, 2016 A co tu się wyprawia? Alkohol?! I żeście mnie nie zaprosili??? Już po was! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Halik Napisano Marzec 8, 2016 Share Napisano Marzec 8, 2016 Nidy więcej kokainy. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
coffeInka Napisano Marzec 8, 2016 Share Napisano Marzec 8, 2016 Tak, jestem śmiejącym się czołgiem. Chcesz trochę grzybów halucynkow? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Halik Napisano Marzec 8, 2016 Share Napisano Marzec 8, 2016 Zabrakło budżetu na drugie oko Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lucky Silver Moon Napisano Marzec 8, 2016 Share Napisano Marzec 8, 2016 A lufa wam w... (czemu wam się źrebak kojarzy z alkoholem? ) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Halik Napisano Marzec 8, 2016 Share Napisano Marzec 8, 2016 ( Bo jest tak słodki jak nalewka truskawkowa ) Zlewam się z tłem. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lucky Silver Moon Napisano Marzec 8, 2016 Share Napisano Marzec 8, 2016 (Oookkkk...) Mam coś dziwnego na ryjku... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Halik Napisano Marzec 8, 2016 Share Napisano Marzec 8, 2016 ( To jest Pz.Kpfw. VIII "Maus" !!1!1!) Mam tylko jedno ucho. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Świeży rekrut Napisano Marzec 8, 2016 Share Napisano Marzec 8, 2016 (A były tylko 2 prototypy, które nawet nie weszły do służby. Sorry, taka prawda.) Co mam rozwalić?! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lucky Silver Moon Napisano Marzec 8, 2016 Share Napisano Marzec 8, 2016 Karabin w jednej dłoni mam, w drugiej dłoni granat ręczny jest. *muzyka z Hetalii* 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Świeży rekrut Napisano Marzec 8, 2016 Share Napisano Marzec 8, 2016 Nigdy więcej białego proszku. Chociaż ... to tam leży? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Halik Napisano Marzec 8, 2016 Share Napisano Marzec 8, 2016 ( Awatar Lucky silver moon kojarzy się tylko z piciem i ćpaniem ) For The Emperor ! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Świeży rekrut Napisano Marzec 8, 2016 Share Napisano Marzec 8, 2016 (Yeaaa!!! Wreszcie ktoś zauważył, że walczę dla Gwardii!) Wskaż mi cel! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Halik Napisano Marzec 8, 2016 Share Napisano Marzec 8, 2016 ( Space Marines lepsze ) Niższej rozdzielczości nie było ? ( Zmieńcie avki bo już nie ma co wymyślać ) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Świeży rekrut Napisano Marzec 8, 2016 Share Napisano Marzec 8, 2016 (Tak, też oglądałem wszystkie filmy. Kilka razy z rzędu. Te pajęczaki są wszędzie!!! Ale nadal wolę Gwardię, chociaż w tamtym uniwersum, właśnie ich bym reprezentował, ale i tak sądzę, że one są jakoś połączone.) [nie zamierzam zmieniać avka i już, to moja decyzja, a nie żeby, cię dżaźnić] Jadę! Z drogi! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Halik Napisano Marzec 8, 2016 Share Napisano Marzec 8, 2016 A mogłem zostać w domu i rozwiesić pranie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Świeży rekrut Napisano Marzec 8, 2016 Share Napisano Marzec 8, 2016 Mam coś wysuszyć? Mam działo na twarzy! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Polox Napisano Marzec 8, 2016 Share Napisano Marzec 8, 2016 Bomby,kule,granaty i kartacze, spokojnie wszystko to mam przy pasku. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Świeży rekrut Napisano Marzec 9, 2016 Share Napisano Marzec 9, 2016 Ta nuta! Każdego dnia budzi mnie do życia. Fuck yea. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sparkle Napisano Marzec 9, 2016 Share Napisano Marzec 9, 2016 GIŃ! NATYCHMIAST! 2 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Xeno Napisano Marzec 9, 2016 Share Napisano Marzec 9, 2016 Zakochałaś się Sparkle. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Simplistic Napisano Marzec 9, 2016 Share Napisano Marzec 9, 2016 Surprise motherfucka! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Świeży rekrut Napisano Marzec 9, 2016 Share Napisano Marzec 9, 2016 Pa jak zajebiście wyglądam. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lucky Silver Moon Napisano Marzec 9, 2016 Share Napisano Marzec 9, 2016 Witajcie przyjaciele. Oto *nazwa broni*. *pif paf* Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Świeży rekrut Napisano Marzec 9, 2016 Share Napisano Marzec 9, 2016 Jestem twoją siostrą. Nie wierzysz? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts
Chcesz dodać odpowiedź ? Zaloguj się lub zarejestruj nowe konto.
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto, to bardzo łatwy proces!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się