Killer Poke Napisano Wrzesień 11, 2016 Share Napisano Wrzesień 11, 2016 cześć dawno cię nie widziałam, może zagramy w BF? 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Maffle Fluff Napisano Wrzesień 11, 2016 Share Napisano Wrzesień 11, 2016 Zagrałabym sobie w BF-a mmm albo może jednak CoD? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vezzie Napisano Wrzesień 11, 2016 Share Napisano Wrzesień 11, 2016 Kawo .. tylko ty mnie rozumiesz. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Killer Poke Napisano Wrzesień 11, 2016 Share Napisano Wrzesień 11, 2016 właśnie przeczytałem książkę... jestem geekiem? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gryfeł Napisano Wrzesień 12, 2016 Share Napisano Wrzesień 12, 2016 Właśnie przeczytałam książkę... mam nadzieję, że nie jestem geekiem! ( ) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Skoniu Napisano Wrzesień 12, 2016 Share Napisano Wrzesień 12, 2016 Co się gapisz na moje czoło? Tak, to śpiwór i nic ci do tego! A teraz won, pókim dobry! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Klawden Napisano Wrzesień 12, 2016 Share Napisano Wrzesień 12, 2016 I'm okay! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Skoniu Napisano Wrzesień 12, 2016 Share Napisano Wrzesień 12, 2016 Co ja robię ze swoim życiem? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Świeży rekrut Napisano Wrzesień 12, 2016 Share Napisano Wrzesień 12, 2016 Momentami muszę zejść na niższy pułap, aby dowiedzieć się ile mi zostało do ziemi. 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Skoniu Napisano Wrzesień 12, 2016 Share Napisano Wrzesień 12, 2016 (edytowany) Ciekawe co jest za tym gruzowiskiem, niech no spojrzę.... Czy to możliwe? Czy to prawda? Tak!!!!! Kolejne gruzowisko! Jak ja kocham gruzowiska! Edytowano Wrzesień 12, 2016 przez Skoniu 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Świeży rekrut Napisano Wrzesień 12, 2016 Share Napisano Wrzesień 12, 2016 Na szczęście na dole są poduszki, a ci frajerzy sądzą, że ja tak na poważnie. 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Killer Poke Napisano Wrzesień 12, 2016 Share Napisano Wrzesień 12, 2016 (edytowany) chłopaki ten kamikadze z góry leci w naszym kierunku! sp*****ać z okopu!!! Edytowano Wrzesień 12, 2016 przez Chip 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Świeży rekrut Napisano Wrzesień 13, 2016 Share Napisano Wrzesień 13, 2016 Jak to jest żyć w cieniu Celestii? Przecież to cholerne słońce! Nie ma cienia. Ech... Lepiej zajmę się jutro tymi zadaniami z psychologii. A były na dziś. A tak sobie leżę i marzę. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Skoniu Napisano Wrzesień 13, 2016 Share Napisano Wrzesień 13, 2016 (edytowany) Co to Molestia mówiła o podrywaniu ogierów? Przymknąć oko, wysunąć język... tak dobrze? Edytowano Wrzesień 13, 2016 przez Skoniu Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gryfeł Napisano Wrzesień 13, 2016 Share Napisano Wrzesień 13, 2016 Łap gołębia! Łap gołębia! Łap gołębia! Łap gołębia! 4 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Maffle Fluff Napisano Wrzesień 13, 2016 Share Napisano Wrzesień 13, 2016 (edytowany) Grrrr jestem zły! Edytowano Wrzesień 13, 2016 przez Maffle Fluff Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Syrth Napisano Wrzesień 13, 2016 Share Napisano Wrzesień 13, 2016 Kurwa, znów do roboty... 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vezzie Napisano Wrzesień 13, 2016 Share Napisano Wrzesień 13, 2016 ał moje oko.. 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Maffle Fluff Napisano Wrzesień 13, 2016 Share Napisano Wrzesień 13, 2016 Hej Hej Hej z dala od mojej piekarni Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Killer Poke Napisano Wrzesień 13, 2016 Share Napisano Wrzesień 13, 2016 strasznie się nudzę. kiedy to halloween? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Syrth Napisano Wrzesień 13, 2016 Share Napisano Wrzesień 13, 2016 A teraz wyliżę Ciebie Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Maffle Fluff Napisano Wrzesień 13, 2016 Share Napisano Wrzesień 13, 2016 To teraz jeszcze tylko zmienić imię na "Jednooki Jack" Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gryfeł Napisano Wrzesień 13, 2016 Share Napisano Wrzesień 13, 2016 Jestem za gruba, nikt mnie nie kocha, wcale nie chciałam być naukowcem, a ta kawa jest niedobra. Chcę umrzeć. Ale udajmy, że wszystko jest okej. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Klawden Napisano Wrzesień 15, 2016 Share Napisano Wrzesień 15, 2016 "O stary, to był dobry towar. Masz więcej mąki?" Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Skoniu Napisano Wrzesień 15, 2016 Share Napisano Wrzesień 15, 2016 Od 30 lat zero, kurna, postępów, a mówili idź na handlowca, rozwiniesz się szybko... No to kurna mam rozwój Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts
Chcesz dodać odpowiedź ? Zaloguj się lub zarejestruj nowe konto.
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto, to bardzo łatwy proces!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się