kosiara120 Napisano Listopad 23, 2013 Share Napisano Listopad 23, 2013 To tak kiedyś już robiłam temat, ale znalazł się w arcchiwum z czym się zgadzam. Dobra to rysunki: Ten robiłam jako pierwszy XD z 6 miechów temu: A to prace po zobaczniu poradników 4 miesiące temu: Ten był pierwszy A teraz tak: Proszę o oceninie i może o to co można poprawić Aktualnie się próbuje w innych pozach-może ma ktoś jakiś poradnik? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Skylen Napisano Listopad 23, 2013 Share Napisano Listopad 23, 2013 (edytowany) Cóż... Pierwszy - przynajmniej da się rozpoznać że to kucyk, co o moich "pracach" nie zawsze można powiedzieć Drugi jest nawet całkiem ładny. Trzeci.. mam wrażenie że się nie postarałaś Co do poradników - te dwa znalazłem wcześniej na forum i sam z nich korzystam: http://www.dragoart.com/tuts/8102/1/1/how-to-draw-my-little-pony,-friendship-is-magic-style.htm http://fc04.deviantart.net/fs70/i/2011/244/d/0/mlp_fim_tutorial_2_0_by_badkittyxx-d48kvfc.png Co mogę więcej powiedzieć, ćwicz dalej i powodzenia Edytowano Listopad 23, 2013 przez Skylen Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Metka04 Napisano Listopad 23, 2013 Share Napisano Listopad 23, 2013 zrób jedna ale bardzo bardzo dopracowana prace i wtedy wstaw pokazując maksimum swoich możliwości Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
WilczeK Napisano Listopad 24, 2013 Share Napisano Listopad 24, 2013 Nie no, jest dobrze. Praca nr.2 bardzo mi się podoba jest naprawdę przyjemna dla oka i wygląda ''sympatycznie''. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kosiara120 Napisano Listopad 24, 2013 Autor Share Napisano Listopad 24, 2013 Jutro się ostro postaram :3 bedzie jutro po ok 18 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kosiara120 Napisano Grudzień 4, 2013 Autor Share Napisano Grudzień 4, 2013 Sorry, że nic nie wstawiam skaner się popsuł jak pech to pech XD Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cassidy Napisano Styczeń 9, 2014 Share Napisano Styczeń 9, 2014 Bardzo ładnie rysujesz, ta Fluttershy o wiele bardziej mi się podoba niż kucyki pod nią. W 3 rundzie, Derpy (o ile to ona) jest za mało widoczna, postaraj się o odrobinę ciemniejsze rysunki, do tego ma kwadratowy pyszczek co psuje ją całą. Poćwiczysz trochę i będziemy patrzeć tak : *o* Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kosiara120 Napisano Styczeń 10, 2014 Autor Share Napisano Styczeń 10, 2014 Sorry że nic nie ma...Głupi skaner nie chce skanować Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cassidy Napisano Styczeń 11, 2014 Share Napisano Styczeń 11, 2014 Kiedy mniej więcej będziesz miała możliwość wstawiania kolejnych prac? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kosiara120 Napisano Styczeń 11, 2014 Autor Share Napisano Styczeń 11, 2014 YeY! Odpalił! Dobrze, co my tu mamy... Smuteczek RD jest przygnębiający...Taką miałam ostatnio fazę czasem po prostu rysuje co mi w danej chwili wpadnie do głowy... NOPE! No comment! Róg i CM nie wyszły...Nie to nie ma nic wspólnego z moim bratem Tak mało kucykowe...Szkolny rysunek, angielski wzmaga wenę twórczą Na razie tyle, większość prac będzie przerabiana w programach graficznych :3 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cassidy Napisano Styczeń 11, 2014 Share Napisano Styczeń 11, 2014 Rainbow Dash jest śliczna, ale co to za pomysł by umieścić na kartce naszego twardziela jako płaczliwą klacz? Ten kucyk niżej jest też bardzo ładny, szkoda że nie podoba mi jego grzywa nad okiem... i pod pyszczkiem. Rarity, najpierw zwróciłam uwagę na : Szpiczaste oczy, grube nogi i małe uszko. Twój brat : Na pewno nie brat? Co do głowy, jest ona trochę za długo w porównaniu do reszty ciała, a przednie kopytka za małe w porównaniu do tylnich. Ostatni : Nie wiem czemu to wstawiłaś skoro nie ma nic związanego z kucykami, a do tego zdemolowało mi mózg, gdy widzę poplątane kwiaty przed domem i innymi rzeczami ciężko mi się to ogarnia. Wszystko tym samym szarym kolorem, biedny mózg. Ale nie patrząc na o z tej perspektywy obraz jest naprawdę wyśmienity. Czekam na kolejne zaskakujące prace, zaskocz nas Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kosiara120 Napisano Luty 8, 2014 Autor Share Napisano Luty 8, 2014 (edytowany) Dostałam weny XD Są to tylko szkice, nie posiadam dobrych kredek.... sorry za jakość :( FILI-SECOND!!! Oraz Pinkie-bat! I jeszcze prośba.... Czasami brakuje mi pomysłu na kuca.... Mógłby mi ktoś podesłać, np. z pony creatora??? Edytowano Luty 8, 2014 przez kosiara120 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Metka04 Napisano Luty 15, 2014 Share Napisano Luty 15, 2014 to wycieniuj porządnie ołówkiem jak nie masz kredek. No i- kredki nie sa drogie, najtańsze bambino kup chociaż Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kosiara120 Napisano Marzec 14, 2014 Autor Share Napisano Marzec 14, 2014 Taakk... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Metka04 Napisano Marzec 16, 2014 Share Napisano Marzec 16, 2014 trozkę zachwiane kształty oczek, ale dobrze, że pracujesz Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Spring Apricot Napisano Lipiec 13, 2014 Share Napisano Lipiec 13, 2014 Temat archiwizuję. W razie chęci reaktywacji prośbę proszę kierować do mnie na PW. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts