timber Napisano Listopad 25, 2013 Share Napisano Listopad 25, 2013 Witajcie Bronies i Pegasis, wasz Koszmar przyszedł nawiedzać! Nightmare? Słucham Brave? Marto? Nie takim tonem! *Nightmare przekuwa Braviary kłującym wzrokiem* Zapraszam do pytania się tak świetnego jednorożca jak ja! Nightmare, a lista? No tak! Oto ona: Link do komentarza
Cassidy Napisano Listopad 27, 2013 Share Napisano Listopad 27, 2013 Chciałam tylko poinformować, że był już taki wątek, napisany przez mnie, i tak. Rarity nawet jako Nightmare, to ten sam kucyk więc nawet gdyby pojawiła się w serialu, była by to postać z działu Rarity, a ten temat właśnie tam by się pojawił. Nie ma jej na razie w serialu i nie wiadomo czy będzie, więc jest zmyślona czyli nie powinno być tego wątku. Tylko avatarzy i reszta ekipy forum może pisać kolorkiem. To na tyle. Link do komentarza
timber Napisano Listopad 27, 2013 Autor Share Napisano Listopad 27, 2013 Okej, Cassidy. Nightmare Rarity nawet jeśli nie było w serialu, była w komiksie. Na kolorek mam pozwolenie od Tarretha. PS: Nie wiedziałam o wątku, przepraszam. Link do komentarza
Cartoon Tiger Napisano Listopad 27, 2013 Share Napisano Listopad 27, 2013 (edytowany) Przykro mi, ale niestety muszę poprosić o zamknięcie tego tematu. Powód - http://mlppolska.pl/watek/6538-wszystko-o-nightmare-rarity/#entry329834Nightmare Rarity jest częścią Rarci, dlatego lepiej będzie jeśli zostanie w jej dziale. Edytowano Listopad 27, 2013 przez Cartoon Tiger Link do komentarza
Dolar84 Napisano Listopad 27, 2013 Share Napisano Listopad 27, 2013 Przychylam się do zdania Cartoon Tigera. Temat zostaje zamknięty i zniknie do jutra. Link do komentarza
Airlick Napisano Styczeń 10, 2014 Share Napisano Styczeń 10, 2014 Temat został zamknięty oraz przeniesiony do archiwum. Link do komentarza
Recommended Posts