Cahan Napisano Listopad 28, 2013 Share Napisano Listopad 28, 2013 (edytowany) Oto temat o jednej z najpiękniejszych postaci w G4- o Masquerade. Wygląda jak widać, mieszka w Canterlot i ma znaczek Twi. W tle widuję ją dosyć często i od razu mi się spodobała. Piszcie co o niej myślicie i wpisujcie się na listę fanów! Lista fanów: 1.Cahan Edytowano Listopad 28, 2013 przez Cahan Link do komentarza
Churchille Napisano Listopad 29, 2013 Share Napisano Listopad 29, 2013 Emm... wymień odcinki w których jest? Bo nie kojarzę... Link do komentarza
Cahan Napisano Listopad 29, 2013 Autor Share Napisano Listopad 29, 2013 Pojawia się praktycznie we wszystkich odcinakach, które dzieją się w Canterlot. Podczas Gali Grand Galopu, "The Royal Wedding", "Sweet and Elite" i w "Princess Twilight Sparkle". Link do komentarza
Cassidy Napisano Styczeń 12, 2014 Share Napisano Styczeń 12, 2014 Trochę kojarzę, a arty z jej imieniem wyglądają tak : Odkryj ukrytą treść Link do komentarza
Cahan Napisano Styczeń 12, 2014 Autor Share Napisano Styczeń 12, 2014 Cassidy- spoiler się nie otwiera. A co do postaci- ja z nią artów nie znalazłam, a szukałam, co mnie dziwi, bo wygląd ma ta klacz dość charakterystyczny, a pojawia się na antenie całkiem często. Link do komentarza
Ryś Raindrops Napisano Styczeń 12, 2014 Share Napisano Styczeń 12, 2014 Cass, klacz z artów które pokazałaś wygląda inaczej niż ta z załącznika. Zresztą Cahan napisała że Masqueradema znaczek taki jak Twi, a kucyk z Twoich artów ma inny znaczek. ;-; A z Masquerade nie znalazłam artów. Link do komentarza
Cassidy Napisano Styczeń 12, 2014 Share Napisano Styczeń 12, 2014 Dnia 12.01.2014 o 15:39, Ryś Raindrops napisał: Cass, klacz z artów które pokazałaś wygląda inaczej niż ta z załącznika. Napisałam przecież, że owe obrazki pokazały mi się po wpisaniu jej imienia. Link do komentarza
Ryś Raindrops Napisano Styczeń 12, 2014 Share Napisano Styczeń 12, 2014 Dnia 12.01.2014 o 15:40, Wilk Cassidy napisał: Napisałam przecież, że owe obrazki pokazały mi się po wpisaniu jej imienia. Racja, wybacz. ;-; A tak w ogóle to jestem ciekawa co to za kuc z tych artów. :3 A Masquerade widzę pierwszy raz. ;_; Link do komentarza
Cahan Napisano Styczeń 12, 2014 Autor Share Napisano Styczeń 12, 2014 Polecam obejrzeć raz jeszcze piosenkę "At the Gala", bo jej tam dużo. Sporo jej w "The Royal Wedding" i "Sweet and Elite"- ciężko ją przegapić. Link do komentarza
Airlick Napisano Styczeń 20, 2014 Share Napisano Styczeń 20, 2014 Temat został zamknięty oraz przeniesiony do archiwum. Link do komentarza
Recommended Posts