Cahan Napisano Listopad 28, 2013 Share Napisano Listopad 28, 2013 (edytowany) Oto temat o jednej z najpiękniejszych postaci w G4- o Masquerade. Wygląda jak widać, mieszka w Canterlot i ma znaczek Twi. W tle widuję ją dosyć często i od razu mi się spodobała. Piszcie co o niej myślicie i wpisujcie się na listę fanów! Lista fanów: 1.Cahan Edytowano Listopad 28, 2013 przez Cahan Link do komentarza
Churchille Napisano Listopad 29, 2013 Share Napisano Listopad 29, 2013 Emm... wymień odcinki w których jest? Bo nie kojarzę... Link do komentarza
Cahan Napisano Listopad 29, 2013 Autor Share Napisano Listopad 29, 2013 Pojawia się praktycznie we wszystkich odcinakach, które dzieją się w Canterlot. Podczas Gali Grand Galopu, "The Royal Wedding", "Sweet and Elite" i w "Princess Twilight Sparkle". Link do komentarza
Cassidy Napisano Styczeń 12, 2014 Share Napisano Styczeń 12, 2014 Trochę kojarzę, a arty z jej imieniem wyglądają tak : Link do komentarza
Cahan Napisano Styczeń 12, 2014 Autor Share Napisano Styczeń 12, 2014 Cassidy- spoiler się nie otwiera. A co do postaci- ja z nią artów nie znalazłam, a szukałam, co mnie dziwi, bo wygląd ma ta klacz dość charakterystyczny, a pojawia się na antenie całkiem często. Link do komentarza
Ryś Raindrops Napisano Styczeń 12, 2014 Share Napisano Styczeń 12, 2014 Cass, klacz z artów które pokazałaś wygląda inaczej niż ta z załącznika. Zresztą Cahan napisała że Masqueradema znaczek taki jak Twi, a kucyk z Twoich artów ma inny znaczek. ;-; A z Masquerade nie znalazłam artów. Link do komentarza
Cassidy Napisano Styczeń 12, 2014 Share Napisano Styczeń 12, 2014 Cass, klacz z artów które pokazałaś wygląda inaczej niż ta z załącznika. Napisałam przecież, że owe obrazki pokazały mi się po wpisaniu jej imienia. Link do komentarza
Ryś Raindrops Napisano Styczeń 12, 2014 Share Napisano Styczeń 12, 2014 Napisałam przecież, że owe obrazki pokazały mi się po wpisaniu jej imienia. Racja, wybacz. ;-; A tak w ogóle to jestem ciekawa co to za kuc z tych artów. :3 A Masquerade widzę pierwszy raz. ;_; Link do komentarza
Cahan Napisano Styczeń 12, 2014 Autor Share Napisano Styczeń 12, 2014 Polecam obejrzeć raz jeszcze piosenkę "At the Gala", bo jej tam dużo. Sporo jej w "The Royal Wedding" i "Sweet and Elite"- ciężko ją przegapić. Link do komentarza
Airlick Napisano Styczeń 20, 2014 Share Napisano Styczeń 20, 2014 Temat został zamknięty oraz przeniesiony do archiwum. Link do komentarza
Recommended Posts