timber Napisano Listopad 28, 2013 Share Napisano Listopad 28, 2013 (edytowany) Witam SERdecznie! Oto ta nieznana użytkowniczka forum zajęła się prosciutkimi i (nie)ładnymi tapetami. Na razie mam tapetę z kryształową Rarity i z Rainbow Dash. A oto one. Tapety z Rainbow Dash chwilowo nie wstawię gdyż nie wiem jak zrobić spoiler, a nie chcę "zaśmiecać". Dziękuję Dat! Pozdrawiam. (Ps: Można zamawiać, ale nie sądze żeby ktoś spróbował) Edytowano Grudzień 1, 2013 przez Braviary Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Anathiela Napisano Listopad 28, 2013 Share Napisano Listopad 28, 2013 A dalbyś radę religijną tapete zrobić ? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
timber Napisano Listopad 28, 2013 Autor Share Napisano Listopad 28, 2013 (edytowany) Hmmm, religijną... Dokładniej... Jeśli to nie będzie... takie... złe... To oczywiście... Edytowano Listopad 28, 2013 przez Braviary Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Anathiela Napisano Listopad 28, 2013 Share Napisano Listopad 28, 2013 Ze św Franciszkiem http://www.bernardynki.diecezja.tarnow.pl/wp-content/uploads/2013/10/Franciszek.jpg tylko na tle . Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
timber Napisano Listopad 29, 2013 Autor Share Napisano Listopad 29, 2013 Czyli że ten obrazek to tło, czy ja mam coś z niego wyciąć? Post mi za dużo nie mówi. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Anathiela Napisano Listopad 29, 2013 Share Napisano Listopad 29, 2013 Ten obrazek ma być z jakimś tłem, nawet w tych samych kolorach. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
timber Napisano Listopad 29, 2013 Autor Share Napisano Listopad 29, 2013 Hmmm, spróbuje to załatwić, uda się, nawet mam wizję. Tylko za jakieś 5 min, teraz nie mam kontaktu z programem graficznym, tablet. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Anathiela Napisano Listopad 29, 2013 Share Napisano Listopad 29, 2013 OK, spokojnie zaczekam. Też czasem piszę na tablecie, to wiem jak to jest... A tak w ogóle to naprawdę świetne tapety tworzysz, jak na razie nikt z osób na forum nie ma wyczucia smaku cod o tapet. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
timber Napisano Listopad 29, 2013 Autor Share Napisano Listopad 29, 2013 Dziękuję! Już za chwilę dostanę komputer i się tym zajmę, muszę zdobyć tylko prawo do wtyczki. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
timber Napisano Listopad 29, 2013 Autor Share Napisano Listopad 29, 2013 Z chcęcią jakiś napis dorobię i coś, no i powiększe te ramkę, ale to na zamówienie lub w swoim czasie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Anathiela Napisano Listopad 29, 2013 Share Napisano Listopad 29, 2013 Troszkę nie pasuje do tego tła i bez ramki, bez żadnych zdobień. I obrazek jest po tej stronie której nie lubię wolę po prawej, mam mniej ikon na pulpicie. Wiem narzekam, ale niebieskie tło nie pasuje kompletnie. Nie musi być żadnego opisu, po za tym lubię pastelowe kolory. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
timber Napisano Listopad 29, 2013 Autor Share Napisano Listopad 29, 2013 (edytowany) Ok, bierzemy się za poprawianie. 1200x800 czy 800x400? (Wymiary?) Z góry przepraszam, ale dzisiaj tapet nie wykonam, zrobię to jutro z rana. Edytowano Listopad 29, 2013 przez Braviary Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Anathiela Napisano Listopad 29, 2013 Share Napisano Listopad 29, 2013 1200 800 wystarczy, i nie śpieszy mi się aż tak. Tak po za tym to Dziękuję. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
timber Napisano Listopad 30, 2013 Autor Share Napisano Listopad 30, 2013 Proszę, przed wykonaniem mam ostatnie pytanie, a mianowicie czy tło ma być np. Krajobrazowe czy jednolite (lub gradientowe)? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Anathiela Napisano Listopad 30, 2013 Share Napisano Listopad 30, 2013 Coś podobnego do tego tła tylko troszkę jaśniejsze: Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
timber Napisano Listopad 30, 2013 Autor Share Napisano Listopad 30, 2013 (edytowany) Dobrze, tylko (5 minut) skończę grać z kolegą i biorę się do pracy! Awww, jaka jestem wściekła na siebie! Koniec, już nie mogę korzystać z komputera. Naprawdę baardzo przepraszam, jest mi tak strasznie wstyd. Ale wiem już jak ma wyglądać tapeta. Poświęce swój czas na projektowanie. Edytowano Listopad 30, 2013 przez Braviary Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
timber Napisano Grudzień 1, 2013 Autor Share Napisano Grudzień 1, 2013 Nie wiem czy o to ci chodziło... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Anathiela Napisano Grudzień 1, 2013 Share Napisano Grudzień 1, 2013 Jest świetny dziękuję Braviary. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
timber Napisano Grudzień 1, 2013 Autor Share Napisano Grudzień 1, 2013 Naprawdę ci się podoba? Osiągnełam to! Jest! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Anathiela Napisano Grudzień 1, 2013 Share Napisano Grudzień 1, 2013 Tak tapeta jest naprawdę dobra, już mam ją na swoim pulpicie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cassidy Napisano Styczeń 17, 2014 Share Napisano Styczeń 17, 2014 Zobaczę jak sobie radzisz... gm.. dwie pierwsze to wektory na tle i napis, a kolejne.. to dwa zdjęcia na sobie. Ale poproszę Szopa, a dokładniej Tennessee Kida Coopera. Tego z forsą co możliwe, że jak to czytasz jeszcze mam na avatarze, albo już nie. Nie wiem kiedy to przeczytałaś xD ale wejdź w google grafika i proszę z nim i... z Pinkie, ale proszę oba jako wektory na tle i ładny napis ,,Tennessee Pie" Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mrs.Octavia Napisano Luty 15, 2014 Share Napisano Luty 15, 2014 Ja proszę tapetkę z Islandią [Axis Power Hetalia], zimne kolory. Napis "You must be thinking it`s pretty cold,right?". Dobrze by było, gdyby był tak też Pan Puffin. c: Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cassidy Napisano Luty 16, 2014 Share Napisano Luty 16, 2014 Chciałam się tylko upomnieć, że czekam prawie miesiąc (jutro miesiąc) na tapetę, które robisz w kilka minut. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Spring Apricot Napisano Lipiec 13, 2014 Share Napisano Lipiec 13, 2014 Temat archiwizuję. W razie chęci reaktywacji prośbę proszę kierować do mnie na PW. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts