SnowFur Napisano Listopad 30, 2013 Share Napisano Listopad 30, 2013 Witam. Tutaj zadaję jedno pytanie, dlaczego Luna jest lepsza od NMM? (czyli dlaczego wolicie Lunę?) Link do komentarza
Generalek Napisano Listopad 30, 2013 Share Napisano Listopad 30, 2013 http://mlppolska.pl/watek/4347-dyskusja-czemu-luna-lub-nmm/ Do zamknięcia. Link do komentarza
Emiel Regis Napisano Listopad 30, 2013 Share Napisano Listopad 30, 2013 Jesteś pewien że to odpowiedni dział na taki temat? Link do komentarza
Chrysia Krysia Napisano Listopad 30, 2013 Share Napisano Listopad 30, 2013 to jest dobry dział według mnie na takie pytanie... A ty Generalek się nie odzywaj, bo zaraz ciebie ktoś zamknie -_- To forum jest stworzone do takich tematów, aby zaspokoić ciekawość ludzi, a jak ją zgłosisz to i tak nie masz motywu na to.. mówie to bo też jestem ciekawa różnych rzeczy, a ty to tylko psujesz tą zabawe robienia własnych tematów... Tyle Mam Do Powiedzenia P.S. Jeśli temat się powtarza, zajmie się tym Arjen, a nie ty. chociaż po namyśle lepiej by było faktycznie nappisać to... gdzieś indziej Link do komentarza
Celly Napisano Listopad 30, 2013 Share Napisano Listopad 30, 2013 (edytowany) to jest dobry dział według mnie na takie pytanie... A ty Generalek się nie odzywaj, bo zaraz ciebie ktoś zamknie -_- To forum jest stworzone do takich tematów, aby zaspokoić ciekawość ludzi, a jak ją zgłosisz to i tak nie masz motywu na to.. mówie to bo też jestem ciekawa różnych rzeczy, a ty to tylko psujesz tą zabawe robienia własnych tematów... Tyle Mam Do Powiedzenia P.S. Jeśli temat się powtarza, zajmie się tym Arjen, a nie ty. chociaż po namyśle lepiej by było faktycznie nappisać to... gdzieś indziej Generalek zgłosił że temat się powtarza i że kopiowanie go nie ma nic na celu -,-. Okaż trochę szacunku starszym a nie ,, nie odzywaj się'' bo po samym stylu pisania, można dostrzeć że jesteś dużo młodsza. Jednocześnie jest to poddział na sesje PBF/RPG, więc jest to w zupełnie złym miejscu. Edytowano Listopad 30, 2013 przez Celly. Link do komentarza
Generalek Napisano Listopad 30, 2013 Share Napisano Listopad 30, 2013 to jest dobry dział według mnie na takie pytanie... A ty Generalek się nie odzywaj, bo zaraz ciebie ktoś zamknie -_- To forum jest stworzone do takich tematów, aby zaspokoić ciekawość ludzi, a jak ją zgłosisz to i tak nie masz motywu na to.. mówie to bo też jestem ciekawa różnych rzeczy, a ty to tylko psujesz tą zabawe robienia własnych tematów... Ekhem. Oto cytaty z regulaminu forum: III. Zakładanie tematu, pisanie postów Nowy temat można założyć dopiero po upewnieniu się, że nikt wcześniej nie stworzył podobnego. Zabronione jest umieszczanie tematu w niewłaściwym dziale, bądź tworzenie tego samego wątku w kilku podforach jednocześnie. Zabronione jest pisane postów w całości wielkimi literami, kolorem (Prócz avatarów, oraz osób do tego upoważnionych), nieczytelną czcionką itp. Tego typu opcje można stosować jedynie w celu wyróżnienia części swojej wypowiedzi i tylko za pozwoleniem odpowiedniego opiekuna tematu/działu/upoważnionego członka ekipy. Zgłaszanie Administracji wszystkich nieprawidłowości oraz naruszeń Regulaminu jest wskazane. Link do komentarza
Guardian Napisano Listopad 30, 2013 Share Napisano Listopad 30, 2013 Decaded za 3...2...1... Link do komentarza
Kruczek Napisano Listopad 30, 2013 Share Napisano Listopad 30, 2013 to jest dobry dział według mnie na takie pytanie... A ty Generalek się nie odzywaj, bo zaraz ciebie ktoś zamknie -_- To forum jest stworzone do takich tematów, aby zaspokoić ciekawość ludzi, a jak ją zgłosisz to i tak nie masz motywu na to.. mówie to bo też jestem ciekawa różnych rzeczy, a ty to tylko psujesz tą zabawe robienia własnych tematów... Tyle Mam Do Powiedzenia P.S. Jeśli temat się powtarza, zajmie się tym Arjen, a nie ty. chociaż po namyśle lepiej by było faktycznie nappisać to... gdzieś indziej Twoje tematy też trzeba chyba poważniej rozważyć. A teraz, niech ktoś to zamknie, aby znikło w czeluściach archiwum. PLUS: Pisanie kolorem jest dla ekipy, twórco tematu. Link do komentarza
Decaded Napisano Listopad 30, 2013 Share Napisano Listopad 30, 2013 Temat zamykam. Powód pięknie rozpisał Generalek. Have a Nice Day~ Temat został zamknięty oraz przeniesiony do archiwum. 1 Link do komentarza
Arjen Napisano Grudzień 1, 2013 Share Napisano Grudzień 1, 2013 O, dzięki Dec. Nie było mnie na forum Do usług ~Dec Link do komentarza
Recommended Posts