Sosna Napisano Styczeń 10, 2014 Autor Share Napisano Styczeń 10, 2014 tak pokażę wszystkie prace... no to na razie tyle... brać się do roboty i koniec z offtopem Link do komentarza
Aretra Napisano Styczeń 10, 2014 Share Napisano Styczeń 10, 2014 Sosen trochę za bardzo przedobrzył z tymi awardami. Tak więc, przychodzi Ari i psuje wszystko. Jeśli będzie zbyt mało prac(1-5), będzie tylko jeden avard(ten niebieski, dla jasności), chyba, że równie dobrze spodoba nam się druga praca, tak wiem, ależ ja jestem okrutna. Jeśli pojawi się min. 8 osób(na co się nie zapowiada), polecimy z avardami 1-3. Co to za sens, jeśli w konkursie biorą udział bodajże 3 osoby, a awardów można otrzymać tyle samo. Nie idźcie na łatwiznę, zaskoczcie nas! Na avard trza zapracować! Link do komentarza
Gość Nie sądzę Napisano Styczeń 11, 2014 Share Napisano Styczeń 11, 2014 Po wybraniu zwycięscy mogę poszukać razem z Rainbow Dash czy ktoś z innej 2 nie odrysowywał z internetu. Chcesz mnie w coś wkopać bez mojej wiedzy ? Idąc do tego, co chciałam napisać: Informuję, że praca została wysłana. Link do komentarza
Cassidy Napisano Styczeń 13, 2014 Share Napisano Styczeń 13, 2014 Bardzo mi przykro, ale już dzisiaj jestem tylko trochę na forum, nie mam czasu rysować do końca ponieważ jutro mam 2 sprawdziany i kartkówkę, później do niedzieli co dzień sprawdzian i szkoła mimo mojej woli nakazuje mi się uczyć... Możliwe, że nie otrzymacie mojej pracy.. Jeśli otrzymacie, to oznacza, że jednak miałam te 2 godziny wolnego czasu, a jeśli nie dostaniecie pracy, to nie dla tego, że mi się nie chcę, ale że nie miałam czasu. Wybaczcie~ Link do komentarza
Churchille Napisano Styczeń 13, 2014 Share Napisano Styczeń 13, 2014 Jak znajdę czas (czytaj: od 15 do 30 minut), to wyślę, ale i tak nie mam szans. Na forum wygrałam tylko w jednym konkursie plastycznym, i to tylko dlatego, że nikt inny nie wysłał pracy. Link do komentarza
Sosna Napisano Marzec 2, 2014 Autor Share Napisano Marzec 2, 2014 Temat zamykam i przenoszę do archiwum Link do komentarza
Recommended Posts