Mordecz Napisano Grudzień 5, 2013 Share Napisano Grudzień 5, 2013 (edytowany) Temat tworzony z myślą o osobach, które lubią... dziwny, niestandardowy humor domieszkowany absurdem i... sam nie wiem czym. O ile mnie pamięć nie zwiedzie, co jakiś czas wrzucę filmik, może dwa. Teraz mam pod ręką raptem trzy materiały, może wam się spodobają :3 Inne, nieco absurdalne spojrzenie na odcinek "Princess Twilight Sparkle". Uważajcie, bo zawiera śladowe ilości Twilicane'ów. Kiedyś znalazłem to nagranie na komórce i pomyślałem sobie, że fajnie będzie wykorzystać go w kucykowym uniwersum. Jeśli się zastanawialiście, kto powziął się za zaśpiewanie PFUDORA po polsku, to teraz znacie odpowiedź. Jeśli nie mieliście okazji go posłuchać, tak teraz jest niebywała okazja poznać mój pokaleczony wokal Pozdrawiam Edytowano Grudzień 27, 2013 przez Mordecz 2 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mordecz Napisano Grudzień 14, 2013 Autor Share Napisano Grudzień 14, 2013 Ktoś kiedyś poprosił mnie o nagranie lektoratu. Nie mogłem być obojętny i zamieściłem ten oto materiał: Jeśli potrzebujesz kolejnego absurdalnego materiału i chcesz się na szybko zapoznać z tematyką odcinka "Castle Mane-ia'i", skorzystaj z tego filmu: Pozdrawiam 2 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dead Radio Man Napisano Grudzień 14, 2013 Share Napisano Grudzień 14, 2013 To....Jest.....GENIALNE!!!!!! Niezłe masz filmiki Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mordecz Napisano Grudzień 23, 2013 Autor Share Napisano Grudzień 23, 2013 A teraz coś z okazji świąt: Życze wesołych świąt i pozdrawiam 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mordecz Napisano Grudzień 27, 2013 Autor Share Napisano Grudzień 27, 2013 Święta się skończyły. Możemy wrócić do parodiowania całego świata. Kiedyś było "Z Kamerą Wśród Bronies". Pomyślałem sobie, że niektórzy piszą na potęgę, inni próbują coś narysować, z kolei ja... postanowiłem to nagrać. Efekt? Cóż, do tej pory mówią mi, że zginę :/ Pozdrawiam 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mordecz Napisano Grudzień 28, 2013 Autor Share Napisano Grudzień 28, 2013 Trzeci w serii Absurd Tajm, tym razem o perypetiach związanych z założeniem biznesu we wsi Pony. Pozdrawiam 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mordecz Napisano Grudzień 30, 2013 Autor Share Napisano Grudzień 30, 2013 Niektórzy rozpoczynają dzień połączeniem kawy i papierosa, inni wyjściem w biegu do pracy. Daje wam kolejną alternatywą w postaci obejrzenia zderpionego filmu Pozdrawiam Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
miskof Napisano Grudzień 30, 2013 Share Napisano Grudzień 30, 2013 Brakło mi już skali na randometrze. To jest wyborne!! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mordecz Napisano Grudzień 31, 2013 Autor Share Napisano Grudzień 31, 2013 Podsumujmy ten rok cebulą. Pozdrawiam 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cuddly Doggy Napisano Grudzień 31, 2013 Share Napisano Grudzień 31, 2013 Tak mnie zastanawia, czemu tu tak mało ludzi się wypowiada, jak to jest tak epicko genialne i zabawne.Helpful Pinkie Pie najbardziej mi przypadła do gustu, ta rozmowa o prace też niczego sobie, a Przypowieść o cebuli- rozbrajająca.Dałam suba na youtubie. 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dead Radio Man Napisano Styczeń 2, 2014 Share Napisano Styczeń 2, 2014 Ja już drugi raz siem wypowiem TO.....JEST......<wait for it>..... EEEPPPIIICCCKKKIIIEEE 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mordecz Napisano Styczeń 3, 2014 Autor Share Napisano Styczeń 3, 2014 (edytowany) Oh you... Cieszę się, że znalazłem te kilka osób, którym podobają się podrzucane przeze mnie materiały. Tyle mi w zupełności wystarczy, Cóż, popularność jest mi obca Tym razem nieco starszy materiał, w którym brałem udział. Wraz z klashyykiem, Niepełnosprytną i Pokemonką nagraliśmy króciutki fanfik, którego zadaniem jest wystraszyć słuchacza. Mimo wszystko nie polecam słuchać nagrania w słuchawkach. (jestem narratorem) Pozdrawiam Edytowano Styczeń 3, 2014 przez Mordecz 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mordecz Napisano Styczeń 5, 2014 Autor Share Napisano Styczeń 5, 2014 Ponies, ponies everywhere... lecz tym razem odcinek skupiający się na Spike'u i jego służbowych problemach. Pozdrawiam 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dead Radio Man Napisano Styczeń 5, 2014 Share Napisano Styczeń 5, 2014 Nie wiem jak ty to robisz ale naprawdę to jest genialne, rób kolejne. Red roll out!! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mordecz Napisano Styczeń 7, 2014 Autor Share Napisano Styczeń 7, 2014 Przyszedł czas na zawiązanie wątku z kilku poprzednich odcinków. Kto by pomyślał, że jednak w czwartym sezonie jest jakaś fabuła... Pozdrawiam Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dr_Lajcikuś Napisano Styczeń 15, 2014 Share Napisano Styczeń 15, 2014 Dobra widzę że czas na coś co zniszczy wam mózg https://www.youtube.com/watch?v=X1TdTROkJps https://www.youtube.com/watch?v=qVMhPh-fw2I 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mordecz Napisano Marzec 6, 2014 Autor Share Napisano Marzec 6, 2014 Dawno was nie karmiłem filmikiem o dziwnym humorze. Mam jeden z tych, którego nie powinienem pokazywać opinii publicznej. (uwaga, zawiera łacinę podwórkową) Najlepszego z okazji Dnia Kobiet! Tak, wiem, że jeszcze dwa dni, ale za dwa dni o tym zapomnę Pozdrawiam Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cuddly Doggy Napisano Marzec 11, 2014 Share Napisano Marzec 11, 2014 Epickie. Wielmożny pan Wacław jest niesamowity, więc gratulacje dla tego kto użyczył mu głosu.A spojrzenie araba rozbraja całkowicie XDNic tylko pogratulować. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mordecz Napisano Maj 2, 2014 Autor Share Napisano Maj 2, 2014 Z okazji majówki przygotowałem skromny cover. Fani Friendship is Witchcraft z pewnością mnie za to powieszą. Pozdrawiam 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dead Radio Man Napisano Maj 6, 2014 Share Napisano Maj 6, 2014 Genialne jak zwykle, Mordecz mój mózg czuje się jak papka dzięki tobie YaY Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mordecz Napisano Lipiec 12, 2014 Autor Share Napisano Lipiec 12, 2014 (edytowany) Takie tam, na rozruszanie się podczas wakacji. (Uwaga: zawiera łacinę podwórkową) Pozdrawiam Edytowano Lipiec 12, 2014 przez Mordecz Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mordecz Napisano Październik 27, 2014 Autor Share Napisano Październik 27, 2014 A teraz piosenka! Krwawienie z uszu gwarantowane! Pozdrawiam Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
XANAXTHOUS Napisano Sierpień 29, 2015 Share Napisano Sierpień 29, 2015 Polecam Bobobo-bo bo-bobo, jeśli ktoś lubi dziwny japoński humor. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
LukTychy Napisano Listopad 3, 2015 Share Napisano Listopad 3, 2015 Jak raz posłuchasz to już się nie uwolnisz od tej piosenki :P http://hardcorowo.pl/50379_Pomidorowa.html Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mordecz Napisano Grudzień 16, 2015 Autor Share Napisano Grudzień 16, 2015 https://www.youtube.com/watch?v=PZO-dlK3mK4 Pozdrawiam Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts
Chcesz dodać odpowiedź ? Zaloguj się lub zarejestruj nowe konto.
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto, to bardzo łatwy proces!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się