Lemuur Napisano Maj 30, 2012 Share Napisano Maj 30, 2012 Temat oczyszczony z powodu obowiązkowego czyszczenia działów. Zapraszam do wrzucania tutaj wszelkiej sztuki związanej z Pinkameną! Tylko przypominam o zakazie gore na forum, niestety obejmującym również ten dział. :3 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
miki20128 Napisano Czerwiec 14, 2012 Share Napisano Czerwiec 14, 2012 okej,oto obrazek z pinkameną : oto miny pinkameny diane pie Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DerP Napisano Czerwiec 15, 2012 Share Napisano Czerwiec 15, 2012 http://z0r.de/4074 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
WROB3L_PL Napisano Czerwiec 15, 2012 Share Napisano Czerwiec 15, 2012 omg derp nie strasz mnie o tej porze Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tigresss Napisano Lipiec 30, 2012 Share Napisano Lipiec 30, 2012 Ale tu tego mało:derp: No to wrzucam pare ze swojej kolekcji Nie jestem pewna czy z krwią i takim tam można więc nie wrzucam :( Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sayo Napisano Lipiec 30, 2012 Share Napisano Lipiec 30, 2012 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lemuur Napisano Sierpień 4, 2012 Autor Share Napisano Sierpień 4, 2012 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FaithFire Napisano Sierpień 11, 2012 Share Napisano Sierpień 11, 2012 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sosia Napisano Sierpień 16, 2012 Share Napisano Sierpień 16, 2012 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lemuur Napisano Sierpień 18, 2012 Autor Share Napisano Sierpień 18, 2012 Z reguły powinienem tutaj coś dopisać, by post nie składał się wyłącznie z obrazków, ale lepiej paczyć, niż czytać! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FaithFire Napisano Sierpień 26, 2012 Share Napisano Sierpień 26, 2012 Nie miałem co wrzucić normalnego więc wrzucam to: Specjalnie dla Pinkameny Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wiej007 Napisano Sierpień 26, 2012 Share Napisano Sierpień 26, 2012 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lemuur Napisano Sierpień 27, 2012 Autor Share Napisano Sierpień 27, 2012 Faith, BOSKIE! To Twoje dzieło, czy znalazłeś? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FaithFire Napisano Sierpień 27, 2012 Share Napisano Sierpień 27, 2012 Zrobiłem. E tam nie wygląda aż tak według mnie trochę zęby i nos mi nie wyszły. Muszę napisać w sygnie moje nowe powołanie Zamierzam robić więcej ale niestety Osu! zaczyna zabierać mi coraz więcej czasu Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DiscorsBass Napisano Sierpień 28, 2012 Share Napisano Sierpień 28, 2012 Mało tu obrazków, a szkoda, bo w internecie jest od groma różnych ładnych artów traktujących o tej uroczej postaci. To chyba przez te zakazy, a zakaz gore, choćby lekkiego, w tym dziale to cios poniżej pasa... wyklęte hemofoby Ale zostawiając politykę na bok i przechodząc do sztuki... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FaithFire Napisano Sierpień 28, 2012 Share Napisano Sierpień 28, 2012 DiscorsBass zgadzam się z tobą zakaz gore tutaj to tragedia :( Ale trudno, ja niestety niczego nowego nie znalazłem więc sam zrobiłem: Niezbyt to wyszło wręcz tragicznie ale już wstawię. - Pinka nie zabij mnie za to! A to drugie (jak coś to na przeprosiny ): To już lepiej trochę wygląda. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lemuur Napisano Sierpień 29, 2012 Autor Share Napisano Sierpień 29, 2012 Pinkamena jest z Was dumna! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DiscorsBass Napisano Sierpień 29, 2012 Share Napisano Sierpień 29, 2012 Pinkie jest dumna? To świetnie ale mnie tam wciąż mało, tym razem stawiam na humanizację... Genialne prace, czyż nie? Nawet nie wiem, która lepsza, obydwie mają w sobie to coś... A na deser coś z flasha (fajna muzyka nawet): http://snus-kun.deviantart.com/art/The-Carol-of-the-Old-Ones-322137801 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wiej007 Napisano Sierpień 29, 2012 Share Napisano Sierpień 29, 2012 To ja zacznę gifem Mała Pinkamena A tu z siostrzyczkami Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
trololo Napisano Sierpień 29, 2012 Share Napisano Sierpień 29, 2012 Skoro widzę tu też Minecrafta to wrzucę to: http://c.wrzuta.pl/wi18324/f9898ba6002793a3503dffff/angry_pink (taa... wiem lewe oko mi troche nie wyszło :( ) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FaithFire Napisano Sierpień 29, 2012 Share Napisano Sierpień 29, 2012 SoAwesome! Ona jest straszna! I dlaczego się na mnie tak paczy? Przecież miała być z nas dumna! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lemuur Napisano Sierpień 29, 2012 Autor Share Napisano Sierpień 29, 2012 ... Znajdź mi lepszy art z nią na tą okazję, to nie będzie się tak paczeć . Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FaithFire Napisano Sierpień 29, 2012 Share Napisano Sierpień 29, 2012 To nie takie proste Lemuurze bo nie zawsze się ma pomysł :/ Ale zero strachu zamierzam stworzyć coś ogromnego tylko jeszcze nie wiem co I bez obaw na koniec września to Pinka cie nie zamorduje tylko jeszcze przytuli za ten konkurs wszyscy którzy mają talent tego dopilnują (nawet nie myśl o mnie jeśli chodzi o talenty bo ich nie mam, robię to z dobroci serca ). Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Guzik Napisano Sierpień 30, 2012 Share Napisano Sierpień 30, 2012 Chyba nie było, chyba: Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krulig Napisano Sierpień 31, 2012 Share Napisano Sierpień 31, 2012 To są jej najładniejsze rysunki które znalazłam Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts