Zmara Napisano Grudzień 13, 2013 Share Napisano Grudzień 13, 2013 (edytowany) III Piotrkowski "Mini"meet KONIEC Witam wszystkich bardzo serdecznie! Z tej strony Zmara i z przyjemnością ogłaszam organizację III minimeet'a organizowanego w Piotrkowie Trybunalskim - województwo Łódzkie. Cieszę się, że poprzednie znalazły zainteresowanie, więc teraz chciałbym, by pojawili się wszyscy, którzy byli dotąd. W sumie byłoby nas mniej więcej dwadzieścia osób, aczkolwiek wszyscy wiemy, jak to wygląda podczas roku szkolnego/studenckiego i to jeszcze przed/po świętach. Mamy jednak nadzieję na udany wypad.SOBOTA GODZ 10:00 I WCZEŚNIEJ PIOTRKÓW TRYBUNALSKI UL. JULIUSZA SŁOWACKIEGO 123To są dane dojazdowe, tylko co z datą? Mamy kilka propozycji.04.01.2014 r.LISTA OSÓB: 1. BROnypony 2. Zmara 3. Stefan (Vieg) 4. Maciek (Duncan) 5. Piotr 6. Gabryś 7. Przemek 8. Adrian (Dziku) 9. Dahlia 10. Banan 11. Michał 12. Jeszcze ktoś z Turkowa :I 13. Kuba* 14. Aglet 15. Imesh 16. Kuba (Blue) 17. Wrona 18. Ktośtam od Zmary 19. Drugi ktoś od Zmary 20. Ktoś od Dahlii 21. Drugi ktoś od Dahlii 22. loil123 23. Kuracyja 24. Yargol 25. Trzeci ktoś od Zmary 26. NEW_LUNAR_REPUBLIC 27. Nimfadora EnigmaTo są propozycje nasze, możecie pisać własne. Niżej listy osób zatwierdzonych i niepewnych:NIE WIEM CZY BĘDĘ, ALE JAK BĘDĘ, TO BĘDĘ ZAJE****A:~Nimfadora EnigmaPEWNIE, ŻE BĘDĘ!~Zmara~BROnypony~Vieg~Duncan ~Gabryś~Przemek~Adrian (Dziku)~Dahlia~Banan~Michał (misieken)~Jeszcze ktoś z Turkowa (Damian aka Daniel_)~Imesh the Philosopher ~NEW_LUNAR_REPUBLICPOMYŚLĘ NAD TYM...~Ktośtam od Zmary ~Drugi ktoś od Zmary ~Trzeci ktoś od ZmaryZALEŻY OD WARUNKÓW, ALE CHĘTNIE PRZYBĘDĘ (pewna deklaracja co najmniej dzień przed)~...Pewniakiem powinno być około siedmiu osób z okolicy, więc nie ma nas tu tak mało :3***...Dziękuję, przepraszam, pozdrawiam i życzę Miłego dnia!____________________________________________________________________EDIT v. 1Propozycje dat zostały zaktualizowane aż do jednej, która pasuje większości zebranych. SOBOTA 04.01.2014 r. ____________________________________________________________________EDIT v. 2Data ustalona. Już bez zmian. Teraz pytanie: Byłby ktoś chętny na łyżwy? Padł taki pomysł, lecz nie wiadomo, kto chce. Ostrzegam, że sam byłem ze trzy razy i ledwo trzymam się na lodzie, ale co tam. Ma być zabawa, nie? To kto chętny?Powtarzam dane:GODZ 10:00 I WCZEŚNIEJ PIOTRKÓW TRYBUNALSKI UL. JULIUSZA SŁOWACKIEGO 123SOBOTA 04.01.2014 r.Ja, wraz z kilkoma osobami, będziemy od ok. 09:00, jednak nie jest to informacja pewna.Ogólny plan: 10/9-11 Rozpoczęcie meeta. 11-13 Jedzonko, rozmowy itp. 13-14 Kupowanie gadżetów. 14-17 Chodzenie po mieście, kalambury i ine zabawy (możliwy wypad na łyżwy) 17-19 Powrót do kwatery głównej (Focus) 19 - ? Spontan~ ^^ Jest to plan taki "mniej więcej". Wszystko zależy od tego, jak sami to sobie ustalimy na spotkaniu :3 Lista uzupełniona tymi danymi, które znam obecnie. _________________________________________________________________EDIT v. 3 A oto i obiecane numery kontaktowe: Zmara - 502977920 BROnypony - 500322785 Miłego dnia. ________________________________________________________________EDIT v. 4 Wydarzenie na ponyhoof'ie. :3https://m.facebook.com/events/452935708168174?refid=48 Do jutra. Organizatorzy nie biorą odpowiedzialności za uczestników zabawy. Edytowano Styczeń 4, 2014 przez Zmara Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
loil123 Napisano Grudzień 13, 2013 Share Napisano Grudzień 13, 2013 Po nowym roku! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Imeshovy Napisano Grudzień 13, 2013 Share Napisano Grudzień 13, 2013 (edytowany) Szczerze? 4 stycznia Chyba najlepszy możliwy termin dla mnie . Mankamentem jednak jest to, że tego dnia są urodziny siostry . Dlatego kategoria "na dzień przed 100% pewność" , bo nie wiem czy imprezę będzie robiła właśnie w sobotę, czy w niedzielę. To daje 50% szansy by Imesh był obecny. Edytowano Grudzień 13, 2013 przez Imesh the Philosopher Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zmara Napisano Grudzień 13, 2013 Autor Share Napisano Grudzień 13, 2013 Data dalej do ustalenia. Tylko jest kilka czynników. Między innymi nie może nas zasypać śniegiem xD Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BaniPunz Napisano Grudzień 14, 2013 Share Napisano Grudzień 14, 2013 Szczerze? 4 stycznia Chyba najlepszy możliwy termin dla mnie . Mankamentem jednak jest to, że tego dnia są urodziny siostry . Dlatego kategoria "na dzień przed 100% pewność" , bo nie wiem czy imprezę będzie robiła właśnie w sobotę, czy w niedzielę. To daje 50% szansy by Imesh był obecny. Możesz też dodać własną propozycję daty ;3 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zmara Napisano Grudzień 15, 2013 Autor Share Napisano Grudzień 15, 2013 Byłbym zapomniał. Organizatorami akcji ponownie jestem ja, czyli Zmara i BROnypony. Nie edytuję chwilowo głównego posta, lecz piszę to tu, by zwróciło uwagę. Sayonara minna! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Daniel_ Napisano Grudzień 16, 2013 Share Napisano Grudzień 16, 2013 Jak dla mnie i mojej drużyny, najlepsze terminy to 28 lub 4. Postaramy się być tym razem, zabrać sztandar, ruchomy fotoradar i wybrać się do wspaniałych towarzyszy. Jednak tym razem to nie ja będę kierowcą i nie będziemy jechać moim czołgiem. Więc dużo zależy od naszego przewoźnika i tego czy rodzice dadzą mu samochód. Będziemy się starać z całych sił Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BaniPunz Napisano Grudzień 16, 2013 Share Napisano Grudzień 16, 2013 Jak dla mnie i mojej drużyny, najlepsze terminy to 28 lub 4. Postaramy się być tym razem, zabrać sztandar, ruchomy fotoradar i wybrać się do wspaniałych towarzyszy. Jednak tym razem to nie ja będę kierowcą i nie będziemy jechać moim czołgiem. Więc dużo zależy od naszego przewoźnika i tego czy rodzice dadzą mu samochód. Będziemy się starać z całych sił A czy termin 11.01.14 by tez wam pasowal? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Imeshovy Napisano Grudzień 16, 2013 Share Napisano Grudzień 16, 2013 A czy termin 11.01.14 by tez wam pasowal? 4.01 zdecydowanie mi najbardziej odpowiada Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BaniPunz Napisano Grudzień 16, 2013 Share Napisano Grudzień 16, 2013 *myśli* Kurde... Jesli tego dnia sie odbedzie nie bedzie Dahlii :c. A chcielismy aby byl kazdy D:. No, ale moze ona cos wymysli. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Servant Saber Napisano Grudzień 16, 2013 Share Napisano Grudzień 16, 2013 Nie możecie po prostu poczekać z meetem do ferii jak cywilizowani ludzie? Mi te daty też niezbyt odpowiadają, i rzeczywiście dopiero od 11-tego wzwyż byłoby dla mnie optymalnie Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BaniPunz Napisano Grudzień 16, 2013 Share Napisano Grudzień 16, 2013 Aglet, ty siedź cicho xD. A tak na serio to nie, nie mozemy bo nie wiadomo co sie stanie w ferie... Moze wszyscy umrzemy? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Daniel_ Napisano Grudzień 17, 2013 Share Napisano Grudzień 17, 2013 Nam 11 nie pasi. Bo niestety wtedy juz szkola, a my ferie mamy dopiero w lutym. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BaniPunz Napisano Grudzień 17, 2013 Share Napisano Grudzień 17, 2013 Spoko, najwyzej nie spotkamy Dahli. A ktorego konkretnie lutego? Bo wiesz, meety wychodza co 2 miechy czyli czwarty bedzie w lutym. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zmara Napisano Grudzień 17, 2013 Autor Share Napisano Grudzień 17, 2013 Wiecie co? Kto jest za meeem w weekend przed feriami? Pytam, ponieważ te daty są pojechane po całości. Kuby czwartego też by nie było... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Imeshovy Napisano Grudzień 17, 2013 Share Napisano Grudzień 17, 2013 Ja jestem zdecydowanie zwolennikiem opcji przedferiowej. Wy macie wolne od 20 stycznia, ja mam sesję ;_; . Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Servant Saber Napisano Grudzień 17, 2013 Share Napisano Grudzień 17, 2013 W sumie róbta co chceta, najwyżej mnie nie będzie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zmara Napisano Grudzień 17, 2013 Autor Share Napisano Grudzień 17, 2013 It's not simply to planning a meet. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
seth Napisano Grudzień 17, 2013 Share Napisano Grudzień 17, 2013 witam, a gdyby zorganizować meet w piątek wieczorem 03.01.14? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BaniPunz Napisano Grudzień 17, 2013 Share Napisano Grudzień 17, 2013 witam, a gdyby zorganizować meet w piątek wieczorem 03.01.14? Ale jak ty to sobie wyobrazasz? Wiesz, to jest MINImeet i nie bedzie on trwal wiecej niz 1 dzien. A jesli nawet bylby wieczorem to nie sadze, aby bylo wielu chetnych na chodzenie po miesciezimna noca xP. Aczkolwiek ja z Zmara pogadamy w piatek na temat daty. Mam nadzieje, ze wybrana wtedy opcja bedzie dobra dla wszystkich ( no, ale wciaz uwazam, ze 04.01.14 to najlepsza opcja. ) :3 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Black Dahlia Napisano Grudzień 21, 2013 Share Napisano Grudzień 21, 2013 04 w sumie jest spoko. Miałam być wtedy poza miastem, ale ostatecznie nie jadę. Będę i będę robiła darmowe szkice kucyków x3 Także brać jakieś obrazki swoich postaci (kartce/telefonie), czy innych, które chcecie, żebym wiedziała co rysować :o Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zmara Napisano Grudzień 21, 2013 Autor Share Napisano Grudzień 21, 2013 EDIT! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Servant Saber Napisano Grudzień 22, 2013 Share Napisano Grudzień 22, 2013 Czyli, że 4 stycznia? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BaniPunz Napisano Grudzień 22, 2013 Share Napisano Grudzień 22, 2013 (edytowany) Dobra, daję listę osób, które były na dwóch poprzednich meetach. Od razu ostrzegam, że nie wstawiam wszystkich nicków. Możliwe, że lista nie jest pełna, albowiem mogłem o kimś zapomnieć 1. Ja (BROnypony) 2. Zmara 3. Stefan (Vieg) 4. Maciek (Duncan) 5. Piotr 6. Gabryś 7. Przemek 8. Adrian (Dziku) 9. Dahlia 10. Banan 11. Michał 12. Jeszcze ktoś z Turkowa :I Daniel_, Damian 13. Kuba* 14. Aglet 15. Imesh 16. Kuba (Blue) 17. Wrona 18. Ktośtam od Zmary 19. Drugi ktoś od Zmary 20. Ktoś od Dahlii 21. Drugi ktoś od Dahlii 22. loil123 23. Kuracyja 24. Yargol 25. Trzeci ktosiek od Zmary 26. Nimfadora Enigma 27. NEW_LUNAR_REPUBLIC 28. Ktosiek od BRO 29. Seth 30. Drugi ktosiek od BRO 31. Mniam 32. DiscordsBass Boziu, umieram. Jeśli będą wszyscy to nie wiem czy się pomieścimy XD Edytowano Styczeń 2, 2014 przez BROnypony Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kuracyja Napisano Grudzień 26, 2013 Share Napisano Grudzień 26, 2013 Informuję, iż wstępnie będę na meecie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts
Chcesz dodać odpowiedź ? Zaloguj się lub zarejestruj nowe konto.
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto, to bardzo łatwy proces!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się