BaniPunz Napisano Grudzień 26, 2013 Share Napisano Grudzień 26, 2013 Informuję, iż wstępnie będę na meecie. Cieszę się ^^ Przypominam o wzięciu ze sobą na telefonie obrazka z ocekiem/ulubioną postacią Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zmara Napisano Grudzień 28, 2013 Autor Share Napisano Grudzień 28, 2013 EDIT! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BaniPunz Napisano Grudzień 29, 2013 Share Napisano Grudzień 29, 2013 Hayo, na meecie bedzie mozliwosc kupienia plakatu. Nie wiem jaki koszt, ale drogo nie bedzie :3 Podstawowy wzor wyglada tak http://scr.hu/0br6/we1e0 (oczywiscie, bez tego w prawym gornym rogu). Mozecie tez dawac wlasne propozycje na pw. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Imeshovy Napisano Grudzień 29, 2013 Share Napisano Grudzień 29, 2013 Reksio 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
NEW_LUNAR_REPUBLIC Napisano Grudzień 29, 2013 Share Napisano Grudzień 29, 2013 Mieszkam w Ptb, i choć was nie znam to chętnie przyjdę 4 sierpnia Poda mi ktoś numer kontaktowy do siebie, żebym mógł zadzowonić i zapytać się gdzie jesteście w razie spóźnienia ? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Enimean Napisano Grudzień 29, 2013 Share Napisano Grudzień 29, 2013 (edytowany) Ej, podoba mi się organizacja Zmaro, wpisz mnie na jakąś listę typu 'Nie wiem czy będę, a jak będę to będę zajebista' oki? Edytowano Grudzień 29, 2013 przez Nimfadora Enigma Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zmara Napisano Grudzień 29, 2013 Autor Share Napisano Grudzień 29, 2013 Numery kontaktowe będą podane na kilka dni przed meetem. Jeśli chcesz coś obgadać wcześniej/spotkać się, to zapraszam na PW. :3 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kuracyja Napisano Grudzień 29, 2013 Share Napisano Grudzień 29, 2013 Punkt startowy - zgaduję - pasaż z jedzeniem, ya? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BaniPunz Napisano Grudzień 29, 2013 Share Napisano Grudzień 29, 2013 Mhm, jak zwykle :3. Prawdopodobnie naprzeciwko "Rajskiego Jadła". Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kuracyja Napisano Grudzień 29, 2013 Share Napisano Grudzień 29, 2013 Oky, dzięki za info. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
misieken Napisano Grudzień 30, 2013 Share Napisano Grudzień 30, 2013 Jam się może wypowiem. Oj dawno nie pisałem żadnego posta na forum A tak wracając do tematu... Jak pogoda nie pomiesza planów to stawiam się ja czyli Michał, Daniel_ i Banan. Pomysł z łyżwami jest naprawdę dobry, gdyby nie moje problemy zdrowotne (zerwane więzadło) chętnie też bym się wybrał, ale mogę popatrzeć jak "wywijacie orły" na lodzie . Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Daniel_ Napisano Grudzień 30, 2013 Share Napisano Grudzień 30, 2013 Ja ci dam "Jeszcze ktoś z Turkowa"! O mnie to nikt nie pamięta, policzymy się na meecie. A będziemy na stówę, więc nic tylko sztandar w dłoń i dźgać nim Zmarę i BROnego A widzieliście kiedyś kogoś kto jeździ na łyżwach i trzyma flagę z Luna w ręku? Nie? No to zobaczycie( o ile mi pozwolą ) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zmara Napisano Grudzień 30, 2013 Autor Share Napisano Grudzień 30, 2013 I pozytywnie. Ja pamiętam i poprawiłem ;3 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
misieken Napisano Grudzień 30, 2013 Share Napisano Grudzień 30, 2013 kto jeździ na łyżwach i trzyma flagę z Luna w ręku No powiedzmy było to ciekawe widowisko zarówno dla nas jak i dla innych użytkowników lodowiska A mam takie pytanie do zamieszkałych w Piotrkowie. Jak jest z parkingiem w focus mall, tzn wiem że jest i to dość duży tylko chodzi czy nie ma jakiś zakazów dla samochodów z instalacją LPG ? Bo otóż spotkałem się w jednej galerii z takim faktem, że jest zakaz wjazdu na podziemny parking dla samochodów rzekłbym "zagazowanych" Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BaniPunz Napisano Grudzień 30, 2013 Share Napisano Grudzień 30, 2013 (edytowany) Dobra ludziska, bylem wydrukowac probny plakat, wyszedl super. Jak ktos chce taki niech napisze, bo nie wiem ilu byloby chetnych, musze wiedziec ile sztuk kupic. Koszt to 4, lub 5zl, zalezy ile osob bedzie chcialo ;3 Format plakatu to A3. Mozna takze wyslac swoj wzor na pw. Edytowano Grudzień 30, 2013 przez BROnypony Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zmara Napisano Styczeń 1, 2014 Autor Share Napisano Styczeń 1, 2014 EDIT! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bobule Napisano Styczeń 2, 2014 Share Napisano Styczeń 2, 2014 może tak event na fb? mógłbym wtedy wam wrzucić info o meecie na Bronies Polska na fb Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zmara Napisano Styczeń 2, 2014 Autor Share Napisano Styczeń 2, 2014 (edytowany) Tak jest prezesie. Dobry pomysł i dziękujemy. Zrobię tylko wydarzenie i wkrótce podeślę. _______ Nieaktualne. Dzięki BRO za wyręczenie.EDIT! Plus tutaj wydarzenie: https://m.facebook.com/events/452935708168174?refid=48 Edytowano Styczeń 2, 2014 przez Zmara Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BaniPunz Napisano Styczeń 3, 2014 Share Napisano Styczeń 3, 2014 To już jutro~ Było to już raz napisane, ale powtórzę: Organizatorzy nie ponoszą odpowiedzialności za osoby uczestniczące na spotkaniu. Jeśli nie daj Boże by się coś stało to mnie i Zmare nie winić. Chyba, że to nasza wina. Na meecie będzie jeden młodszy, niski i dość 'pulchny' chłopak. Prosiłbym o nie mówienie w jego kierunku żadnych docinek Dziękuję, i do jutra Ps. Po raz 3 przypominam o obrazku oceka/ulubionej postaci na telefonie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Daniel_ Napisano Styczeń 3, 2014 Share Napisano Styczeń 3, 2014 Auto uszykowane, GPS działa, pendrive z muzyką kucykową jest. Plakaty wyglądają świetnie, jeden z nich dołączy do mojej ściany chwały( na której większość plakatów jest co prawda z Luną ). I mam nadzieję że ktoś narysuje mi moją Oc Clockie . Nic tylko do zobaczenia życzyć i szerokiej drogi! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Servant Saber Napisano Styczeń 3, 2014 Share Napisano Styczeń 3, 2014 Na meecie będzie jeden młodszy, niski i dość 'pulchny' chłopak. Prosiłbym o nie mówienie w jego kierunku żadnych docinekChyba nie jestem aż tak gruba i brzydka? D: Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BaniPunz Napisano Styczeń 3, 2014 Share Napisano Styczeń 3, 2014 Z tego co wiem jesteś dziewczyną Chyba, że się mylę ;____; Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zmara Napisano Styczeń 3, 2014 Autor Share Napisano Styczeń 3, 2014 Będę wysokim ludziem z płaszczem, kapeluszem i torbą, na której widnieją przypinki. W miarę wysoki, dłuższe ciemne włosy. Będę z dwoma blondynami, ewentualnie jakąś KILKUNASTOOSOBOWĄ grupą. To tak, jakby ktoś nie mógł nas znaleźć... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BaniPunz Napisano Styczeń 3, 2014 Share Napisano Styczeń 3, 2014 Znajdo. Dla ogarniecia bedziemy mieli wystawione plakaty. Jakby ktos nie byl pewny co do wygladu Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
seth Napisano Styczeń 4, 2014 Share Napisano Styczeń 4, 2014 gdyby ktoś był wcześniej, to wyższy, tęższy facet z zarostem wokół ust Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts
Chcesz dodać odpowiedź ? Zaloguj się lub zarejestruj nowe konto.
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto, to bardzo łatwy proces!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się