Alekseł Napisano Grudzień 30, 2013 Share Napisano Grudzień 30, 2013 Cześć. Jestem Rarity0810, ogromna fanka Luny i Rarity. Mam 13 lat. Lubię jeździć konno, czytać i pisać opowiadania o OC'ce mojej (Moonshine) i mojej koleżanki (jej OC'ka ma na imię Sunshine). Jakieś pytania? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mrs.Octavia Napisano Grudzień 30, 2013 Share Napisano Grudzień 30, 2013 Velkomin~ 1.Lubisz anime? 2.Jakie kraje chciałabyś zwiedzić? 3.Co sądzisz o Skandynawii? 4.Lubisz Maskonury? 5.Jaki język uważasz za najtrudniejszy? 6.Ulubiony kuc drugoplanowy? 7.Myślisz, że ile tu wytrzymasz? Þakka ykkur fyrir svörin og hafa gaman :3 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Nie sądzę Napisano Grudzień 30, 2013 Share Napisano Grudzień 30, 2013 Witaj na forum i baw się dobrze! Przestrzegaj regulaminu i spędzaj milo czas. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hajime Napisano Grudzień 30, 2013 Share Napisano Grudzień 30, 2013 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Violett Napisano Grudzień 30, 2013 Share Napisano Grudzień 30, 2013 Witaj! Baw się dobrze, bądź z nami jak najdłużej i bądź po jasnej stronie Pegasis Mam parę pytanek do Ciebie: 1. Lubisz jeszcze jakiegoś kucyka z mane6? 2. Lubisz jeszcze jakąś księżniczkę? 3. Twilight jako alicorn czy unicorn? 4. Ile lat jeździsz konno? 5. Pokażesz swoją OC? 6. Jaki gatunek muzyki preferujesz? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Estelle Napisano Grudzień 30, 2013 Share Napisano Grudzień 30, 2013 Bardzo oryginalny nick... Witaj na forum. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cassidy Napisano Grudzień 30, 2013 Share Napisano Grudzień 30, 2013 a teraz parę pytań : - Ulubiony antagonista ? - Ulubione zwierzę? i ulubiony kolor? Baw się dobrze i miłego dnia Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Alekseł Napisano Grudzień 31, 2013 Autor Share Napisano Grudzień 31, 2013 Odpowiadając na pytania Skoda Octavia De Lya 1. Szczerze mówiąc z anime oglądałam tylko Hetalię, więc nie mam zdania 2. Chciałabym zwiedzić Irlandię, Szkocję, Maroko Tajlandię, Chiny i Japonię 3. Szczerze mówiąc nie mam zdania 4. Nigdy nie miałam kontaktu z tymi zwierzętami 5. Szwedzki 6. Trixie 7. Długo Odpowiadając na pytania Violett: 1. RD i AJ 2. Cadence nie jest zła 3. Unicorn 4. Prawie 7 lat 5. Moja OC, Moonshine: 6. Indie Rock A teraz pytania od Wilk Cassidy - Chrysalis, Nightmare Moon - Koń - srebrny Miałabym prośbę o niehejtowanie mnie z powodu tego, że moja OC'ka jest Alicornem, ale było mi to potrzebne do fanfica, na którego zapraszam: http://ksiezniczki-shine.blogspot.com/ Dziękuję za miłe powitanie Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kosiara120 Napisano Grudzień 31, 2013 Share Napisano Grudzień 31, 2013 Buhehehehe! Przybyłam i co tu zobaczyłam (lol) Ubiegli mnie... Grasz w jakieś gry? No sporty i gry komputerowe :3 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gandzia Napisano Grudzień 31, 2013 Share Napisano Grudzień 31, 2013 Witaj, dziewczyno z jakże oryginalnym nickiem! Baw się dobrze, Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Alekseł Napisano Grudzień 31, 2013 Autor Share Napisano Grudzień 31, 2013 Co do pytania kosiary120 (sorki, jeżeli źle odmieniłam) to jeżeli chodzi o gry komputerowe to oczywiście gram w nieśmiertelne simsy 3, a ze sportów to raczej koszykówka i gry i zabawy na koniu. Szczerze mówiąc nie jestem zbyt sportowa Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kosiara120 Napisano Grudzień 31, 2013 Share Napisano Grudzień 31, 2013 (edytowany) Oj nie bój się ja też za wieloma sportami nie przepadam XD Moim ulubionym jest siedzenie na kanapie i zapuszcza nie korzeni XD Masz może jakiegoś zwierzaka? Jak się zaczęła twoja przygoda z MLP? Nurf, Nurf, Nurf Moja sygnaturka jest iście zajobiaszcza Edytowano Grudzień 31, 2013 przez kosiara120 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Turoń Napisano Styczeń 1, 2014 Share Napisano Styczeń 1, 2014 Pochwalony! widzę dużo osób nam sprowadziłaś Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Alekseł Napisano Styczeń 1, 2014 Autor Share Napisano Styczeń 1, 2014 kosiara120 brohoof. Mam zwierzaczka, bardzo słodkiego pieska rasy berneński jamnik pastersko-napadowy (szkoda, że jest jedynym przzedstawicielem tej rasy ), a moja przygoda z MLP zaczęła się dwa lata temu od moich dwóch kuzynów (7 i 4 lata), którzy uwielbiali ten serial, a ja opiekując się nimi oglądałam razem z nimi bajki, między innymi właśnie MLP, których mieli nagrany cały pierwszy sezon i teraz dzięki nim jestem zakręcona na punkcie MLP Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts
Chcesz dodać odpowiedź ? Zaloguj się lub zarejestruj nowe konto.
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto, to bardzo łatwy proces!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się