ryma2001 Napisano Grudzień 30, 2013 Share Napisano Grudzień 30, 2013 (edytowany) Cześć, zaczęłam lepiej rysować, więc teraz to pełnowymiarowy temat. Od dziś będę rysowała porządne rysunki. Możecie zamawiać u mnie rysunki kucyków, i, jeśli waszych oczu nie da się tak łatwo wypalić, ludzi w stylu anime, lub jakimś innym, bo właściwie nie wiem, w jakim stylu maluję. A więc tak. Składając zamówienie należy napisać 1.Jaki to kucyk, albo dać link do jego wyglądu, albo mogę narysować ponyfikację 2. Powiedzieć czy digital czy tradicional. A to można napisać 1. Czy ma być w nietypowej fryzurze 2. Jaki chcecie nastrój 3. Czy ma byś jakaś sceneria, czy może tło z kolorowych plamek Oczywiście wszystko za darmo. Do 10.04 mam bana na tableta, więc mogą być małe opóźnienia. Nie będę tworzyć kolejki., tylko poprzeglądam sobie posty, i link do pracy poślę na priv. Ryma2001 Edytowano Kwiecień 8, 2014 przez ryma2001 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Itaktuniewchodzemjuzszkoda Napisano Grudzień 30, 2013 Share Napisano Grudzień 30, 2013 Ja mogę zamówić. A więc: Kolor grzywy=niebieski, żółty i fioletowy. Kolor oczu= czerwony Kolor sierści= biały Rodzaj=pegaz Znaczek = otwarta niebieska książka Dokładniej= grzywa na górze zaokrąglona z lokami i ostrym wykończeniem, w dodatku wyfalowana. Na kończówce skrzydeł ma mieć czerwony kolor/ wycieniowane na kolor czerwony. Tło=biblioteka Poza= leżąca z otwartą książką, Płec=dziewczyna Nos=jak u Pinkie Pie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ryma2001 Napisano Grudzień 31, 2013 Autor Share Napisano Grudzień 31, 2013 Ja mogę zamówić. A więc: Kolor grzywy=niebieski, żółty i fioletowy. Kolor oczu= czerwony Kolor sierści= biały Rodzaj=pegaz Znaczek = otwarta niebieska książka Dokładniej= grzywa na górze zaokrąglona z lokami i ostrym wykończeniem, w dodatku wyfalowana. Na kończówce skrzydeł ma mieć czerwony kolor/ wycieniowane na kolor czerwony. Tło=biblioteka Poza= leżąca z otwartą książką, Płec=dziewczyna Nos=jak u Pinkie Pie. Zrealizowane, link do pracy http://ryma2001.deviantart.com/art/Na-zam-oacute-wienie-423506685 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
emili878 Napisano Styczeń 25, 2014 Share Napisano Styczeń 25, 2014 Kolor grzywy= blondKolor oczu= fioletowyKolor sierści= jasny błękitRodzaj=jednorożecZnaczek = ołówek ze skrzydłamiDokładniej= Krótka grzywa, z przodu dłuższa z tyłu króciutka i ogonNa kończówce skrzydeł ma mieć czerwony kolor/ wycieniowane na kolor czerwony.Tło=bibliotekaPoza=Rysuje coś stojącPłec=klaczNos=jak u Fluttershy Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
timber Napisano Styczeń 27, 2014 Share Napisano Styczeń 27, 2014 Kolor grzywy: Ciemno niebieska, nie koniecznie granatowa, lecz ciemno niebieska. Kolor oczu: Brązowy. Kolor sierści: Turkusowa. Rodzaj: Pegaz Znaczek: Nie posiada, blank flank. Dokładniej: Jej grzywa wygląda jak u Rainbow Dash, lecz nie posiada żadnych pasemek itp. Najlepiej by było gdyby była w futrzanej kamizelce koloru brązowego, z jasno-żółtym puszkiem na końcu rogów. Tło: Niebo Poza: Leży na chmurce. Płeć: Klaczka Nos: ;-; jak u... Rainbow Dash Przy okazji, kolorki są dość trudne, więc dorzucam zdjęcie kuca :3 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Celly Napisano Styczeń 31, 2014 Share Napisano Styczeń 31, 2014 Kolor grzywy: Zielono-limonkowy Kolor oczu: Brązowy Kolor sierści: Żółto-cytrynowy Rodzaj: Ziemniak Znaczek: Trzy listki złączone ze sobą łodyżkami, ich położenie przypomina trójkąt Dokładniej: Długa grzywa i ogon, troszkę dłuższe niż u Fluttershy. Grzywa zgarnięta na jeden bok, zaczesane w warkocz na końcówce zawięzane kokardką, tak jak ogon. Tło: Las Poza: Jak ci będzie wygodniej Płeć:Klacz Nos:Jakiś normalny T.T Nie wiem, Twi? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ryma2001 Napisano Luty 8, 2014 Autor Share Napisano Luty 8, 2014 Kolor grzywy= blond Kolor oczu= fioletowy Kolor sierści= jasny błękit Rodzaj=jednorożec Znaczek = ołówek ze skrzydłami Dokładniej= Krótka grzywa, z przodu dłuższa z tyłu króciutka i ogon Na kończówce skrzydeł ma mieć czerwony kolor/ wycieniowane na kolor czerwony. Tło=biblioteka Poza=Rysuje coś stojąc Płec=klacz Nos=jak u Fluttershy Przepraszam, że tak długo mnie nie było, ale nie sądziłam, że ktoś jeszcze będzie chciał u mnie coś zamówić, więc proszę zamówienia, możesz sobie ściągnąc, umieścić gdzie chcesz, tylko napisz, że ja namalowałam http://ryma2001.deviantart.com/art/Kucyk-na-zam-oacute-wienie-emili878-432627738 Kolor grzywy: Ciemno niebieska, nie koniecznie granatowa, lecz ciemno niebieska. Kolor oczu: Brązowy. Kolor sierści: Turkusowa. Rodzaj: Pegaz Znaczek: Nie posiada, blank flank. Dokładniej: Jej grzywa wygląda jak u Rainbow Dash, lecz nie posiada żadnych pasemek itp. Najlepiej by było gdyby była w futrzanej kamizelce koloru brązowego, z jasno-żółtym puszkiem na końcu rogów. Tło: Niebo Poza: Leży na chmurce. Płeć: Klaczka Nos: ;-; jak u... Rainbow Dash Przy okazji, kolorki są dość trudne, więc dorzucam zdjęcie kuca :3 http://ryma2001.deviantart.com/art/The-sleeping-pony-432661537 proszę Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
emili878 Napisano Luty 8, 2014 Share Napisano Luty 8, 2014 Dziękuje :3! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ryma2001 Napisano Luty 9, 2014 Autor Share Napisano Luty 9, 2014 Kolor grzywy: Zielono-limonkowy Kolor oczu: Brązowy Kolor sierści: Żółto-cytrynowy Rodzaj: Ziemniak Znaczek: Trzy listki złączone ze sobą łodyżkami, ich położenie przypomina trójkąt Dokładniej: Długa grzywa i ogon, troszkę dłuższe niż u Fluttershy. Grzywa zgarnięta na jeden bok, zaczesane w warkocz na końcówce zawięzane kokardką, tak jak ogon. Tło: Las Poza: Jak ci będzie wygodniej Płeć:Klacz Nos:Jakiś normalny T.T Nie wiem, Twi? proszę http://ryma2001.deviantart.com/art/Pony-in-forest-432939503 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ryś Raindrops Napisano Luty 9, 2014 Share Napisano Luty 9, 2014 (edytowany) Kolor grzywy: Ciemnobrązowy. Kolor oczu: Lazurowy. Kolor sierści: Wyblakły żółty, coś jak u Fluttershy. Rodzaj: Kucyk ziemski. Znaczek: http://i1306.photobucket.com/albums/s571/RaindropsLove/animal_aid_cutie_mark_by_kinnichi-d4iojqf_zpsb71e42ef.png Dokładniej: Oczy kształtem takie jak u Twilight. Krótki ogon, grzywa długa z tyłu. Grzywa i ogon lekko pofalowane. Tło: Las. Poza: Jak uważasz. :3 Płeć: Klacz Nos: To one się czymś różnią? ;-; To w takim razie taki jak u Fluttershy. Informacje specjalne: Na przednim, lewym kopycie nosi czarną bransoletkę z białą psią łapką. Mam nadzieję że nie za bardzo skomplikowana. .-. Edytowano Luty 9, 2014 przez Ryś Raindrops Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ryma2001 Napisano Luty 10, 2014 Autor Share Napisano Luty 10, 2014 Kolor grzywy: Ciemnobrązowy. Kolor oczu: Lazurowy. Kolor sierści: Wyblakły żółty, coś jak u Fluttershy. Rodzaj: Kucyk ziemski. Znaczek: http://i1306.photobucket.com/albums/s571/RaindropsLove/animal_aid_cutie_mark_by_kinnichi-d4iojqf_zpsb71e42ef.png Dokładniej: Oczy kształtem takie jak u Twilight. Krótki ogon, grzywa długa z tyłu. Grzywa i ogon lekko pofalowane. Tło: Las. Poza: Jak uważasz. :3 Płeć: Klacz Nos: To one się czymś różnią? ;-; To w takim razie taki jak u Fluttershy. Informacje specjalne: Na przednim, lewym kopycie nosi czarną bransoletkę z białą psią łapką. Mam nadzieję że nie za bardzo skomplikowana. .-. Proszę: http://ryma2001.deviantart.com/art/Sweet-pony-epic-picture-433173030 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ryś Raindrops Napisano Luty 11, 2014 Share Napisano Luty 11, 2014 (edytowany) Dziękuję Ci bardzo! Jejku. Edytowano Luty 11, 2014 przez Ryś Raindrops Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
emili878 Napisano Luty 17, 2014 Share Napisano Luty 17, 2014 (edytowany) Może jeszcze coś, ale trudniejszego :3 Kolor grzywy: Fioletowy Kolor oczu: Czerwony Kolor sierści: Ciemno szara Rodzaj: Pegaz Znaczek: Zakrwawiony nóż Dokładniej: Długie jak Twilight delikatnie potargane Tło: Las Poza: Przerażona idzie Płeć: Klaczka Nos: Jak u BonBon Edytowano Luty 17, 2014 przez emili878 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cassidy Napisano Luty 20, 2014 Share Napisano Luty 20, 2014 Twoje prace są całkiem ładne, więc może i ja coś zamówię, ale dopiero gdy zmienisz napisy w postach, mam czarne tło, a szary napis nie jest najmądrzejszy. Ja na prawdę nic nie zamówię, bo nie wiem jak zamawiać skoro napis jest szary, no więc nie mam możliwości. Miłego czytania. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ryma2001 Napisano Luty 24, 2014 Autor Share Napisano Luty 24, 2014 Może jeszcze coś, ale trudniejszego :3 Kolor grzywy: Fioletowy Kolor oczu: Czerwony Kolor sierści: Ciemno szara Rodzaj: Pegaz Znaczek: Zakrwawiony nóż Dokładniej: Długie jak Twilight delikatnie potargane Tło: Las Poza: Przerażona idzie Płeć: Klaczka Nos: Jak u BonBon Proszę: http://ryma2001.deviantart.com/art/For-Emili878-436395945 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
emili878 Napisano Marzec 3, 2014 Share Napisano Marzec 3, 2014 (edytowany) Dobra cisza więc ją zniszczę! Kolor grzywy: kolor piasku Kolor oczu: Szaro-seledynowy Kolor sierści: Ciemnofioletowa Rodzaj: Pegaz Znaczek: Zakrwawiony ołówek Dokładniej: Bardzo potargane kręcone włosy, dłuższe od Rarity, wory pod oczami Tło: Jakiś pomalowany na fioletowo pokój Poza: Siedzi odwracając głowę w moim kierunku z pięknym psychodelicznym uśmiechem Płeć: Klaczka Nos: Jak u Carrot Top Edytowano Marzec 3, 2014 przez emili878 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ryma2001 Napisano Marzec 5, 2014 Autor Share Napisano Marzec 5, 2014 Dobra cisza więc ją zniszczę! Kolor grzywy: kolor piasku Kolor oczu: Szaro-seledynowy Kolor sierści: Ciemnofioletowa Rodzaj: Pegaz Znaczek: Zakrwawiony ołówek Dokładniej: Bardzo potargane kręcone włosy, dłuższe od Rarity, wory pod oczami Tło: Jakiś pomalowany na fioletowo pokój Poza: Siedzi odwracając głowę w moim kierunku z pięknym psychodelicznym uśmiechem Płeć: Klaczka Nos: Jak u Carrot Top Proszę, skrzydeł po prostu nie widać: http://ryma2001.deviantart.com/art/For-Emili-438374209?ga_submit_new=10%253A1394021387 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Onyx Napisano Kwiecień 13, 2014 Share Napisano Kwiecień 13, 2014 Widze, że jest tu cisza od jakiegos czasu ;p Kolor grzywy: czarno-jaskrawo-zielony (tak jak na avatarze <------- ) Kolor oczu: bez oczu, widoczne okulary ( takie same jak na avatarze <------- ) Kolor sierści : biała Znaczek: jaskrawo-zielone z dodatkiem czarnego, słuchwaki nauszne (kolor słuchawek najlepiej taki sam jak grzywa ) Dokładniej: Grzywa taka sama jak na avatarze <------- i ogon też mieszane te same kolory, ogon kształtu jak Rainbow Dash. Tło: jakieś pomieszczenie z widocznymi słuchawkami ( 1 ) zawieszonymi na jednej z kolumn od głośników. ściany najlepiej czarne albo ciemne, a podłoga jak zechcerz Poza : jak tam zechcerz ;3 Płeć: Ogier Nos: jak na avatarze <------ (mogę wysłać ci całego kuca, jak chcerz aby było łatwiej ;x ) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ryś Raindrops Napisano Kwiecień 21, 2014 Share Napisano Kwiecień 21, 2014 Jeśli miałbyś czas mógłbyś mi narysować tą OC? ~By *Anna* ~By Cahan Jakby coś jej CM to ugryziony czekoladowy lód. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sowenia Napisano Kwiecień 21, 2014 Share Napisano Kwiecień 21, 2014 Mogę nagiąć zasady i po prostu wysłać link do obrazka OC? Myślę, że nie ma sensu pisać tego co widać gołym okiem. http://th02.deviantart.net/fs71/PRE/i/2013/275/7/d/vanilla_pudding_by_glaciespavo-d6oxgzt.png Zastrzeżenia: 1. Cutie Mark to kwiatek wanilii z dwiema pałkami wanilii. 2. Oczy są normalne, nie takie szklane jak na powyższym rysunku. Z góry dziękuję :3 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ryma2001 Napisano Kwiecień 23, 2014 Autor Share Napisano Kwiecień 23, 2014 Przepraszam za opóźnienie, tymczasowo mam bana na tablet, ale już niedługo powinnam narysować Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Alekseł Napisano Maj 3, 2014 Share Napisano Maj 3, 2014 A więc tak: 1 2. digital dokładniejsze: 1. fryzura: normalna 2. mina: lekko skrzywiona 3. sceneria: fabryka tęczy w cloudsdale strój: biały fartuch poprawiony czerwonymi plamami nos: jak Rarity Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ryma2001 Napisano Maj 7, 2014 Autor Share Napisano Maj 7, 2014 Tymczasowo nie przyjmuje nowych zamówień, bo już mam spore opóźnienie Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ryma2001 Napisano Maj 9, 2014 Autor Share Napisano Maj 9, 2014 Widze, że jest tu cisza od jakiegos czasu ;p Kolor grzywy: czarno-jaskrawo-zielony (tak jak na avatarze <------- ) Kolor oczu: bez oczu, widoczne okulary ( takie same jak na avatarze <------- ) Kolor sierści : biała Znaczek: jaskrawo-zielone z dodatkiem czarnego, słuchwaki nauszne (kolor słuchawek najlepiej taki sam jak grzywa ) Dokładniej: Grzywa taka sama jak na avatarze <------- i ogon też mieszane te same kolory, ogon kształtu jak Rainbow Dash. Tło: jakieś pomieszczenie z widocznymi słuchawkami ( 1 ) zawieszonymi na jednej z kolumn od głośników. ściany najlepiej czarne albo ciemne, a podłoga jak zechcerz Poza : jak tam zechcerz ;3 Płeć: Ogier Nos: jak na avatarze <------ (mogę wysłać ci całego kuca, jak chcerz aby było łatwiej ;x ) Jest, właściwie miała to być perspektywa żabia, ale średni wyszła. http://ryma2001.deviantart.com/art/Request-JakubPonyStep-453057482?ga_submit_new=10%253A1399660721 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Onyx Napisano Maj 10, 2014 Share Napisano Maj 10, 2014 Jest extra!! :soawesome: Dzięki, dzięki , dzięki, jest poprostu super Pozdrawiam Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts