Szczygiel Napisano Styczeń 3, 2014 Share Napisano Styczeń 3, 2014 (edytowany) siemano. Może się przedstawie bo widzę na SB dużo nowych nickow. Otóż swe się Szczgu lub Szczgiel jak kto woli mnie nazywać. Dawniej bylem tu znany pod nickiem Mino lecz po rocznej przerwie powrocilem na forum. /)(\ broohoof Edytowano Styczeń 3, 2014 przez Szczygu Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gandzia Napisano Styczeń 3, 2014 Share Napisano Styczeń 3, 2014 Witaj z powrotem. Łapaj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cassidy Napisano Styczeń 3, 2014 Share Napisano Styczeń 3, 2014 (edytowany) Tak przybij kopytko /) (\ Witamy ponownie, ale nadal ciepło i miło. (no, niektórzy przynajmniej) Baw się dobrze i przestrzegaj regulaminu . Mam kilka (2) pytań. - Ulubiony zwierzak i kolor? - Kojarzysz postać z avka i sygnatury mojej? Edytowano Styczeń 4, 2014 przez Wilk Cassidy Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Nie sądzę Napisano Styczeń 3, 2014 Share Napisano Styczeń 3, 2014 Kradziejka powitalnych emotikon : P... Witaj ponownie na forum i baw się dobrze! :pinkiederpy:Przestrzegaj regulaminu i spędzaj miło czas. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość RainbowPat Napisano Styczeń 3, 2014 Share Napisano Styczeń 3, 2014 Miłych chwil z kucami Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nogalik Napisano Styczeń 3, 2014 Share Napisano Styczeń 3, 2014 yo Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mały Hehesz Napisano Styczeń 21, 2014 Share Napisano Styczeń 21, 2014 (edytowany) Witaj ponownie! Edytowano Sierpień 12, 2014 przez Mały Hehesz Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts
Chcesz dodać odpowiedź ? Zaloguj się lub zarejestruj nowe konto.
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto, to bardzo łatwy proces!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się