Gość Aspitia Napisano Styczeń 4, 2014 Share Napisano Styczeń 4, 2014 Jak włączyć komentowanie plików w google? Chodzi mi o to, że jak np. czytam danego fanficka i chcę zaznaczyć jakie zdanie chcę skomentować to co muszę włączyć by taka możliwość była Link do komentarza
Cahan Napisano Styczeń 4, 2014 Share Napisano Styczeń 4, 2014 Zaznaczasz myszką i PPM. Będzie opcja skomentuj, wtedy i tylko wtedy, gdy autor ustawił, że czytelnicy mogą komentować. Link do komentarza
Bester Napisano Styczeń 4, 2014 Share Napisano Styczeń 4, 2014 Jeśli Ty czytasz FF, musisz zwrócić uwagę na to czy autor na to zezwolił. Niektórzy nie włączają komentarzy, parzysz na nagłówek pliku, tuż obok opcji: W tym wypadku odblokowana jest opcja komentowania. By skomentować plik, zaznaczasz dane zdanie: Pojawia się coś takiego: Wpisujesz komentarz i klikasz "skomentuj". Czasem, w nagłówku jest informacja "Tylko wyświetlanie", takiego dokumentu nie skomentujesz. Link do komentarza
Gość Aspitia Napisano Styczeń 4, 2014 Share Napisano Styczeń 4, 2014 Rozumiem. Ustawiłam u siebie w każdym pliku, że każda osoba może go skomentować lecz gdy otwieram plik to nie mam nagłówka dotyczącego komentowania Co zrobiłam nie tak? i jak mam zrobić by mi wyświetlało Link do komentarza
Gandzia Napisano Styczeń 4, 2014 Share Napisano Styczeń 4, 2014 W twoich dokumentach i tak masz możliwość edycji, więc nie wyświetla ci tej informacji. Wyloguj się i sprawdź jeszcze raz. Link do komentarza
Gość Aspitia Napisano Styczeń 4, 2014 Share Napisano Styczeń 4, 2014 Wiem już jak zrobić. Dziękuje i tak za rady Link do komentarza
Recommended Posts