Artiem Napisano Styczeń 31, 2014 Share Napisano Styczeń 31, 2014 (edytowany) Skończyłam, ale niestety muszę przyznać, że zadowolona nie jestem i z chęcią zrobię nowe, jeśli te się nie spodobają. Tylko tym razem jeśli można więcej szczegółów. Artiem: (ta mi chyba szczególnie nie wyszła...) Wyszła, wyszła Jak dla mnie wszystkie są super! Dzięki że zrobiłaś aż 3, będą na dłużej, zanim znów się do Ciebie zwrócę Edit: Tak na przyszłość chciałbym abyś robiła mi większe sygny, czyli wysokość 240pix i szerokość jakaś proporcjonalna. Po za tym lepiej aby były one w PNG a nie w JPG i to jeszcze skompresowane do 20kb Na tym forum można umieszczać sygny do 3mb więc nie ma problemu a jakość na pewno się poprawi Edytowano Styczeń 31, 2014 przez Artiem Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Celly Napisano Styczeń 31, 2014 Share Napisano Styczeń 31, 2014 Mogę prosic o sygnaturę ze Sweetie i Rarcią, w jakiś pastelowych kolorach Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Nie sądzę Napisano Styczeń 31, 2014 Share Napisano Styczeń 31, 2014 Dobrze Artiem, jak będziesz w przyszłości zamawiał ^^. Oczywiście Celly, jakiś napis szczególny? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Celly Napisano Styczeń 31, 2014 Share Napisano Styczeń 31, 2014 Nic mi nie przychodzi do głowy, możesz nic nie pisać, albo napisz co ci przyjdzie do głowy Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cassidy Napisano Luty 2, 2014 Share Napisano Luty 2, 2014 Fajne są, nadal jeszcze nie są tym na co ciągle czekam, tyle że nie wiem na co, jak taką zrobisz to ci napisze. A co do tych dużych obrazków - za duże na sygnaturę, za małe na tapetę, ale można spokojnie ich używać jako tapety do tableta, więc i ja chciała bym prosić o takową. Prosiłabym z Pinkie pie i Pinkie meną, niech będzie czarno różowa, już twoja sprawa jak to wymyślisz i dość dużo, ale nie za dużo dodatków i nie zbyt kolorowych :3 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Nie sądzę Napisano Luty 3, 2014 Share Napisano Luty 3, 2014 Celly, mam nadzieję, że ci się spodobają (albo chociaż jedna xd): Te duże Cassidy, to powiększone sygnatury, a za twoje zamówienie niedługo się zabiorę. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cassidy Napisano Luty 3, 2014 Share Napisano Luty 3, 2014 Pierwsza podoba mi się najbardziej, jest taka 'dopasowana' wszystko pod kolor Druga wygląda jak napis sister i wklejone dwa wektory na tło, nie jest źle. Trzecia też śliczna, ale wydaje mi się, że Sweetie Belle jest rozmazana.. :\ W czwartej to samo. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cuddly Doggy Napisano Luty 3, 2014 Share Napisano Luty 3, 2014 Te sygnatury dla Celly...W tej pierwszej jest napis w którym właściwie nie wiadomo o co chodzi, bo jest chyba niedokończony. "You can see, that the sisters" to znaczy: można zobaczyć, że siostry. i na tym koniec... nie wiadomo co można zobaczyć u tych sióstr. Po za tym ten napis jest kijowo dopasowany, ogólnie widać, że masz z tym problem i właściwie nad tym trzeba by jeszcze popracować. No, przede wszystkim, raczej nie najeżdżać napisem na postać, jak w tej ostatniej.I radziłabym nie wtapiać tak tych postaci, bo w większości przypadków niezbyt fajnie to wygląda, kolory są wtedy bardzo blade (patrz przedostatnia sygnatura). Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Nie sądzę Napisano Luty 5, 2014 Share Napisano Luty 5, 2014 Bardzo dziękuje za rady, niedawno zaczęłam i nie jestem w tym najlepsza... W każdym razie potem zastanowię się jak naprawić te widoczne błędy... Cass, obawiam się, że mi nie poszło: Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cassidy Napisano Luty 5, 2014 Share Napisano Luty 5, 2014 Jakie brzydkie xD Miałaś rację, mogłam na to nie patrzeć Ale mój tablet się nie obrazi A tak na prawdę to są.. Nie złe c: Wybieram nr. 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Celly Napisano Luty 5, 2014 Share Napisano Luty 5, 2014 Wybrałam tą ostatnią. Wielkie dzięki Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Nie sądzę Napisano Luty 6, 2014 Share Napisano Luty 6, 2014 Miałam ochotę z nimi coś zrobić : P 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Artem Napisano Luty 6, 2014 Share Napisano Luty 6, 2014 (edytowany) Druga śliczna, pierwsza, lekko wektory nie komponują się w kolor i sprawia wrażenie latania, w drugim też ale mnieeej przez kolory ;P Edytowano Luty 6, 2014 przez Dashek Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Nie sądzę Napisano Luty 7, 2014 Share Napisano Luty 7, 2014 (edytowany) Dashek w pierwszym miało być wrażenie latania, bo miałam ochotę tak zrobić xD. Edytowano Luty 7, 2014 przez Rainbow Dash ;) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Feather Napisano Luty 7, 2014 Share Napisano Luty 7, 2014 Hai. Czy mógłbym załapać się na małą sygnaturę? :3 zadanie bojowe: łaskotki w cenie. Pucyki: mój oc, twi, rd, fs, brae. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Nie sądzę Napisano Luty 7, 2014 Share Napisano Luty 7, 2014 Mógłbyś :3. Wszystkie pucyki razem? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Feather Napisano Luty 7, 2014 Share Napisano Luty 7, 2014 Nie. Jeden hmmm... albo mój oc, albo fs albo braeburn. Wybierz xD Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Artiem Napisano Luty 8, 2014 Share Napisano Luty 8, 2014 Witaj Rainbow Mógłbym prosić Cię o sygnaturkę na której znalazłyby się Rarity i Twilight? Chciałbym tylko, aby była ona w png, a nie skompresowana do 20kb w jpg i żeby miała wysokość conajmniej 200pix, szerokość jakaś proporcjonalna. Jeśli dałabyś radę chciałbym też jakiś avek z Rarity, najlepiej beż żadnego napisu Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Nie sądzę Napisano Luty 8, 2014 Share Napisano Luty 8, 2014 Oczywiście Artiem, a moje prace teraz są w png... Feather, na łaskotki nie mogłam nic wymyślić, więc jest takie coś: 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Feather Napisano Luty 8, 2014 Share Napisano Luty 8, 2014 E tam, jest ładne dzięki! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Nie sądzę Napisano Luty 8, 2014 Share Napisano Luty 8, 2014 Artiem, jeśli chcesz zrobię jutro nowe, bo przy robieniu tych wena mnie opuściła xD: 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Artiem Napisano Luty 8, 2014 Share Napisano Luty 8, 2014 Pierwszy avek mi się nie podoba ale reszta jest Fabolous! Bardzo dziękuję! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Nie sądzę Napisano Luty 8, 2014 Share Napisano Luty 8, 2014 Czyli robić jutro drugie czy nie potrzeba ? Pierwszy avek robiłam jako ostatni i też mi się nie podoba. Wena wyczerpała mi się wtedy zupełnie xD. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Artiem Napisano Luty 8, 2014 Share Napisano Luty 8, 2014 Nie potrzeba, chyba że jak byś się nudziła to możesz zrobić jeszcze jeden avek z Rarity Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Nie sądzę Napisano Luty 8, 2014 Share Napisano Luty 8, 2014 Jutro ostatni dzień ferii mam, więc jeśli czasu nie zabraknie to zrobię w poniedziałek. (Chyba, że jakimś cudem czas będzie i jutro) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts