WilczeK Napisano Styczeń 23, 2014 Share Napisano Styczeń 23, 2014 Witam, Jako że mój stary temat ze szkicami poszedł do archiwum, stworzyłem nowy. W którym będę wystawiał rysunki częściej, myślę że co tydzień. Będą się tu pojawiać głównie szkice śmigłowców i samolotów, ale kuców też nie zabraknie. Stare ''szkice'': A tu jedziemy już z nowymi: P-40E Mil mi-8 3 Link do komentarza
Szeregowa WW Napisano Styczeń 23, 2014 Share Napisano Styczeń 23, 2014 (edytowany) Jakie ładne ! Śliczne! Rysuj tak dalej i powodzenia z następnymi malunkami :3 U kucyka powinna być tylko trochę bardziej bujna grzywa xD. Bo ta jest trochę oklapnięta... Edytowano Styczeń 23, 2014 przez Szeregowa Rainboww Dash 1 Link do komentarza
mariusz391 Napisano Styczeń 23, 2014 Share Napisano Styczeń 23, 2014 Całkiem niezłe te szkice. Od razu widać że to nie są 5-minutówki. Zwłaszcza te śmigłowce ci nieźle wychodzą, i jak pisała koleżanka wyżej życzę powodzenia z kolejnymi 1 Link do komentarza
Cassidy Napisano Styczeń 23, 2014 Share Napisano Styczeń 23, 2014 Świetnie wychodzą ci śmigłowce i ogiery ! Klacze, hm.. Nad klaczami jeszcze musisz poćwiczyć skoro twój ogier chce mieć dziewczynę Ale jeśli zależy ci tylko na samolocikach i ogierach to jest genialnie ;* Powodzenia w dalszych pracach! 1 Link do komentarza
WilczeK Napisano Styczeń 24, 2014 Autor Share Napisano Styczeń 24, 2014 (edytowany) Dzięki za pozytywne opinie. Co do klaczy, jeszcze się wyuczę Dochodzi kolejna praca (murze jeszcze poćwiczyć rysowanie piasty wirnika) Mil mi-24D Hind-D Edytowano Styczeń 24, 2014 przez WilkU Link do komentarza
WilczeK Napisano Luty 8, 2014 Autor Share Napisano Luty 8, 2014 (edytowany) Kolejny... Przepraszam za żółty odcień (sztuczne światło). Później to ogarnę, AH-64D Longbow A i wreszcie następną pracą będzie kuc!!!!!! YEY!!!!!! Edytowano Luty 8, 2014 przez WilkU Link do komentarza
WilczeK Napisano Luty 9, 2014 Autor Share Napisano Luty 9, 2014 Wszyscy się cieszmy bo doszedł wreszcie szkic kuca. Zapraszam do komentowania i krytykowania. 2 Link do komentarza
drotkat Napisano Luty 9, 2014 Share Napisano Luty 9, 2014 Mimo kilku błędów (np. trochę za mały znaczek, musisz też popracować nad przebłyskami na grzywie i ogonie ) kocham twój styl Rysuj dalej, bo świetnie ci to wychodzi ;D 1 Link do komentarza
WilczeK Napisano Luty 10, 2014 Autor Share Napisano Luty 10, 2014 Mimo kilku błędów (np. trochę za mały znaczek, musisz też popracować nad przebłyskami na grzywie i ogonie ) kocham twój styl Rysuj dalej, bo świetnie ci to wychodzi ;D Dzięki za opinie i jeszcze bardziej za rady. Tak samemu mogę sobie wytknąć że tylna noga jest za gruba. Link do komentarza
WilczeK Napisano Luty 22, 2014 Autor Share Napisano Luty 22, 2014 (edytowany) Kolejna praca, tym razem nie dotyczy lotnictwa, ani kucyków. To taka niespodzianka. Edytowano Luty 22, 2014 przez WilkU 1 Link do komentarza
Rita Croft Napisano Luty 22, 2014 Share Napisano Luty 22, 2014 Ten smok jest po prostu zajeisty XD Nie chcę wiedzieć, ile czasu poświęciłeś, na łuski. ^^ Link do komentarza
WilczeK Napisano Luty 28, 2014 Autor Share Napisano Luty 28, 2014 (edytowany) Ten smok jest po prostu zajeisty XD Nie chcę wiedzieć, ile czasu poświęciłeś, na łuski. ^^ Dzięki. Trochę było, no ale szczegóły dają najlepszy efekt. Kolejna praca. Tak wiem niema twarzy, ale ale nie o nią mi chodziło i jakoś nie miałem pomysłu. I mówiąc szczerze pewnie bym ją zepsuł. Edytowano Marzec 8, 2014 przez WilkU Link do komentarza
Rita Croft Napisano Luty 28, 2014 Share Napisano Luty 28, 2014 To jest, w prost genialne. Nic dodać nic ująć. Tia, jak się ni ma pomysłu, to nie na siłę. Coś miałam napisać i nie pamiętam ^^ A pamiętam ^^' Przynajmniej umiesz ludzi rysować. A jak ja jakiegoś człeka narysuje to to wygląda jak nie wiem co. Link do komentarza
WilczeK Napisano Kwiecień 13, 2014 Autor Share Napisano Kwiecień 13, 2014 Niedługo powinno coś dojść. Link do komentarza
Gość Everlong Napisano Maj 2, 2014 Share Napisano Maj 2, 2014 Chłopie, jestem Twoją fanką! Twoje rysunki cieszą oko. Najlepiej wychodzą Ci obiekty latające, że tak je nazwę, ale kucyki też są niczego sobie. Strasznie mi się to wszystko podoba. Link do komentarza
WilczeK Napisano Maj 3, 2014 Autor Share Napisano Maj 3, 2014 (edytowany) Chłopie, jestem Twoją fanką! Twoje rysunki cieszą oko. Najlepiej wychodzą Ci obiekty latające, że tak je nazwę, ale kucyki też są niczego sobie. Strasznie mi się to wszystko podoba. O kurczę.... dzięki. Mam już nowe prace jednak muszę powalczyć z lustrzanką. Edytowano Maj 3, 2014 przez WilkU Link do komentarza
WilczeK Napisano Maj 5, 2014 Autor Share Napisano Maj 5, 2014 (edytowany) No i kolejna praca, kolejny kuc! (trochę się pogięła ) Naprawione Edytowano Maj 8, 2014 przez WilkU Link do komentarza
applejack1234 Napisano Maj 6, 2014 Share Napisano Maj 6, 2014 Ze wszystkich szkiców najbardziej podoba mi się Mi-24. Link do komentarza
Frodo Napisano Maj 11, 2014 Share Napisano Maj 11, 2014 A ja jestem kolejną fanką. Świetne samoloty. Kuce też, ale samoloty lepsze ^^ Link do komentarza
WilczeK Napisano Maj 15, 2014 Autor Share Napisano Maj 15, 2014 Drugi smok, czyli wynik przerwy między lekcjami w szkole. Link do komentarza
Ruhisu Napisano Maj 18, 2014 Share Napisano Maj 18, 2014 Z tymi latadłami to mnie człowieku zainspirowałeś do opublikowania moich Zajrzyj do mojego zajazdu Link do komentarza
WilczeK Napisano Czerwiec 14, 2014 Autor Share Napisano Czerwiec 14, 2014 (edytowany) Z tymi latadłami to mnie człowieku zainspirowałeś do opublikowania moich Zajrzyj do mojego zajazdu Myślałem że już ci odpisałem... Tak czy siak naprawdę ładnie ci wychodzą Corsair najładniejszy. Hawke z Dragon age https://lh5.googleusercontent.com/-nlAHAEri8Cg/U5yaHbAwpWI/AAAAAAAACtA/meFpFwU4wT8/w626-h835-no/DSC01371.JPG Supermarine splitfire. https://lh6.googleusercontent.com/-0Dpd0Jall9Q/U5yaGy0DUrI/AAAAAAAACs8/eTMwoQmxAys/w1113-h835-no/DSC01368.JPG Edytowano Czerwiec 28, 2014 przez WilkU Link do komentarza
Halik Napisano Czerwiec 14, 2014 Share Napisano Czerwiec 14, 2014 eh tylko pozazdrościć... nie mam ani do tego głowy ani talentu ani warunków ani sprzętu ani ani... Link do komentarza
Recommended Posts