Gość Littlebart Napisano Styczeń 27, 2014 Share Napisano Styczeń 27, 2014 (edytowany) Cześć, prezentuje Wam tutaj moje tapety związane z My little pony. Oczywiście będę próbował dodawać regularnie jakieś, no ale wiecie zawsze jak jest z czasem. Prosiłbym o ocenę tapet. Tapety są w kolejności od najstarszej do nowszej. Tapety znajdują się w spoilerze, bo jest ich troszkę. Tak że zapraszam do przeglądania galerii Edytowano Marzec 9, 2014 przez Littlebart 2 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AppleDash Napisano Styczeń 27, 2014 Share Napisano Styczeń 27, 2014 Boskie Przyjmujesz zamówienia? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Littlebart Napisano Styczeń 27, 2014 Share Napisano Styczeń 27, 2014 Dzięki. Zamówienia przyjmuje jeśli ktoś napiszę na priw. Tylko muszę mieć też chęci zrobić coś konkretnego i muszę mieć podane jakieś szczegóły bym mógł to wykonać. Aktualnie mam ferię więc troszkę prac mogę wykonać, więc możesz napisać mi na prywatnej wiadomości. Najlepiej by była to tapetka Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Karcia Napisano Styczeń 27, 2014 Share Napisano Styczeń 27, 2014 Piękne tapety, szczególnie ta ostatnia z Pinkie Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sajback Gray Napisano Styczeń 27, 2014 Share Napisano Styczeń 27, 2014 Tylko muszę mieć też chęci zrobić coś konkretnego Wiem coś o tym, bo czekam już około miesiąc... :yHRvV: Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Littlebart Napisano Styczeń 28, 2014 Share Napisano Styczeń 28, 2014 Najnowsza tapetka, na specjalne zamówienie od użytkowniczki AppleDash. Mam nadzieję, że się podoba 2 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Nie sądzę Napisano Styczeń 28, 2014 Share Napisano Styczeń 28, 2014 Nawet jest ta moja xD. Tapety bardzo ładne, oby tak dalej . Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AppleDash Napisano Styczeń 28, 2014 Share Napisano Styczeń 28, 2014 Spodoba? Serio? Jak miałaby się nie spodobać? Jest idealna Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arcybiskup z Canterbury Napisano Styczeń 28, 2014 Share Napisano Styczeń 28, 2014 Czy tapety MUSZĄ być kucykowe, czy czynisz też inne? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Nie sądzę Napisano Styczeń 28, 2014 Share Napisano Styczeń 28, 2014 Przyłączam się do pytania Nocturnal. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Styczeń 28, 2014 Share Napisano Styczeń 28, 2014 Jakie ładniutkie . Zamówię coś jak mi przyjdzie do głowy. Oby tak dalej Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Littlebart Napisano Styczeń 28, 2014 Share Napisano Styczeń 28, 2014 (edytowany) Czy tapety MUSZĄ być kucykowe, czy czynisz też inne? Ogólnie to tapeta nie muszą być kucykowe i mógłbym czynić też jakieś inne na zamówienie. Tylko by nie wykraczały poza jakąś specjalną wiedzę, bym musiał się domyślać jakiś rzeczy,bo bez tego tapeta by nie miała jakiegokolwiek sensu. Jeżeli ktoś chce to proszę śmiało napisać mi na prywatnej wiadomości z czym chce tapetkę albo coś. Nie koniecznie jak pisałem muszą być to kuce, ba nawet bym chciał aby to nie były kuce tylko np jakieś motywy albo coś Akurat zamówienia staram się wykonywać jakoś szybko jak widzicie, choć trochę czasu schodzi, to się i tak doszkalam w tym co robię, a umiejętności zawsze się przydają Edytowano Styczeń 28, 2014 przez Littlebart Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Littlebart Napisano Luty 14, 2014 Share Napisano Luty 14, 2014 Następna tapetka na zamówienie dla Rainbow Dash Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Nie sądzę Napisano Luty 14, 2014 Share Napisano Luty 14, 2014 Jeszcze raz dziękuję . Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Littlebart Napisano Luty 15, 2014 Share Napisano Luty 15, 2014 Tapetka dla Octavi Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mrs.Octavia Napisano Luty 15, 2014 Share Napisano Luty 15, 2014 Hyhy, dziękuje, jest super. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Littlebart Napisano Marzec 9, 2014 Share Napisano Marzec 9, 2014 (edytowany) Następna tapetka dla AppleDash z jej pieskiem VER 1. Ver 2 : Ciemniejsza. Edytowano Marzec 9, 2014 przez Littlebart Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Nie sądzę Napisano Marzec 9, 2014 Share Napisano Marzec 9, 2014 Robisz tapety z psem, a z Orlando mi nie zrobisz ;__;... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AppleDash Napisano Marzec 9, 2014 Share Napisano Marzec 9, 2014 Ojejuniu! Nie spodziewałam się czegoś takiego i jestem pozytywnie zaskoczona ! Już leci na tapete Bardzo, bardzo, bardzo dziękuję ;* Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Spring Apricot Napisano Lipiec 13, 2014 Share Napisano Lipiec 13, 2014 Temat archiwizuję. W razie chęci reaktywacji prośbę proszę kierować do mnie na PW. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts