Alder Napisano Luty 2, 2014 Share Napisano Luty 2, 2014 UWAGA!! materiał który za chwilę przeczytasz jest prześmiewczy i rakotwórczy. przed przeczytaniem skonsultuj się z lekażem lub farmaceutą. Imię: ściśle tajne Pseudonim: Kapitan Nazwisko: pieczarka Matka: ma 0jciec: też ma Wujek: nie ma Siostra: siedzi w warszawie. CM: jakiś tam ma, ale bardzo brzydki. Wiek: wiekowy Rasa: krzyżówka kuca ziemnego z kucem ziemnym. Wygląd: Głowa, cztery kopyta, bląd oczy, czarna sierść, niebieska grzywa. Historia. Kapitan przyszedł na świat, rozejrzał się po nim a gdy stwierdził że nie ma tu nic ciekawego wrócił do swej jaskin, od zawsze chciał zostać kapitanem więc nim został. Widział prawdziwe oblicze equestrii ulice wypełnione przyjaźnią i harmonią kuce pogrążone w radosnym pląsaniu...uznał że ktoś musi coś z tym zrobić więc został super bohaterem, potrzebował tylko pseudonimu, jako że był już kapitanem wystarczyło dodać tylko drugi człon...pieczarka, dla czego? bo hodował pieczarki! jego motto brzmi: "Ogień, woda, pieczarkowa!" zaczął promować w equestrii zdrowy tryb życia walcząc przy tym z nadwagą a walczył z nią na wiele sposobów, brał ją na klatę, z pół obrotu strzelał od niej itp itd, ale nadwaga była mocna jak equestriańska wódka, prócz tego pieczarka poświęcił się walce z karaluchami, urzędnikami, nietoperzami i złodziejami. Jego poczynania szybko zostały zauwarzone przez wszystko widzące oko canterlotu...pieczarka przystał na współpracę tworząc jednocześnie "Niezwykłą Ligę" grupę super bochaterów którzy stali i stoją na straży equestrii bo m6 jest zbyt mainstrimowe. Nie wiele wiadomo na temat wcześniejszego życia pieczarki, natomiast lista jego dokonań jako bochatera jest imponująca np. -Podniósł deskę w wychodku. -policzył do nieskończoności -ugotował zupę pomidorową. -zlikwidował ZUS -Nie dopuścił do zniszczenia tamy, mostu, drzewa. -złapał wielu złodzieji i skorumpowanych urzędasów -wiosłował na galerze bez wioseł. -podłączył WFI w canterlot itp. chwała bohaterom! 2 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Airlick Napisano Luty 2, 2014 Share Napisano Luty 2, 2014 Wszystko fajnie, ale to w ogóle śmieszne nie jest, i prześmiewcze też niezbyt. 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Alder Napisano Luty 2, 2014 Autor Share Napisano Luty 2, 2014 To twoje zdanie...o miłościwy. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Luty 3, 2014 Share Napisano Luty 3, 2014 Nic osobistego brachu ale jak coś mnie nie śmieszy to albo jest do szpiku kości suhe albo autor źle obrał w słowa żart który miał być suharem który wywoła uśmiech. P.S. Suhe zostało napisane specjalnie tak samo suharem. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano Luty 3, 2014 Share Napisano Luty 3, 2014 W cholerę błędów w tekście. I śmieszne to jest niczym moje żarty. Czyli w ogóle. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Alder Napisano Luty 3, 2014 Autor Share Napisano Luty 3, 2014 Bo tam ma być suche niczym sahara jak nasi politycy i papryczka chili, śmieszne czy też nie pozostawiam do osobistej oceny. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lyka Kimba Napisano Luty 4, 2014 Share Napisano Luty 4, 2014 Miło się czyta; ale trochę przesadnie napisane osiągnięcia........ Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Foxjacz Napisano Luty 22, 2014 Share Napisano Luty 22, 2014 Mnie za łatwo rozśmieszyć więc ja się nie liczę ja się śmiałem.(najpierw otwórz pierwszy spoiler a potem 2) trololo . Nevermind oc fajny. +10 do epipkości odemnie Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Starray Napisano Październik 10, 2017 Share Napisano Październik 10, 2017 *kiedy się nudzisz i przeglądasz stare posty* No cóż. To było... suche i miało masę błędów. Mimo to, nie wiem czemu, ten post wywołał uśmiech na mojej twarzy. Przekaż Kapitanowi Pieczarce pozdrowienia ode mnie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts
Chcesz dodać odpowiedź ? Zaloguj się lub zarejestruj nowe konto.
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto, to bardzo łatwy proces!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się