Nightmare Napisano Luty 19, 2015 Share Napisano Luty 19, 2015 Tak, wiem, to jest długie. Tak, wiem, praca tłumacza ciężka rzecz. Tak, pomogłabym, ale egzaminy gimbazjalne A teraz... Dawać ten rozdział 14, bo pechowa liczba i rozszarpię i nafaszeruję przedwojennymi ciasciastkami i zjem i wysram i sklonuję i powiem reinkarnacji pinkacza, żeście złe kuce Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kingofhills Napisano Kwiecień 5, 2015 Autor Share Napisano Kwiecień 5, 2015 Nadszedł czas, by wreszcie wydać rozdział 14. Zapraszam! 2 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Kwiecień 5, 2015 Share Napisano Kwiecień 5, 2015 Czekałam, czekałam i się doczekałam czas na czytanie, miłej lektury wszystkim! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pretonat Napisano Kwiecień 6, 2015 Share Napisano Kwiecień 6, 2015 Fajnie że ktoś to jeszcze tłumaczy, good job guys. Czyta mi się przyjemniej niż oryginał, szczególnie przekleństwa Blackjack i różne nawiązania typu "cały misterny plan w pizdu" . Byle tak dalej Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
NekroVizjon Napisano Październik 18, 2015 Share Napisano Październik 18, 2015 Będzie dalsze tłumaczenie tego ff? Bo FalloutEquestria.pl przerwało tłumaczenie ;__; Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GoForGold Napisano Październik 18, 2015 Share Napisano Październik 18, 2015 Będzie dalsze tłumaczenie tego ff? Bo FalloutEquestria.pl przerwało tłumaczenie ;__;Chyba będziesz niepocieszony, ale to właśnie to samo tłumaczenie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
NekroVizjon Napisano Październik 18, 2015 Share Napisano Październik 18, 2015 Chyba będziesz niepocieszony, ale to właśnie to samo tłumaczenie.Czyli nie będzie dalszych rozdziałów? ;____; Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Decaded Napisano Październik 18, 2015 Share Napisano Październik 18, 2015 Czyli nie będzie dalszych rozdziałów? ;____;Jeżeli ktoś się za to nie weźmie, to niet. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Legion Napisano Listopad 6, 2015 Share Napisano Listopad 6, 2015 Jak ktoś chce, to mogę potłumaczyć coś niecoś, ale nie gwarantuje, że to będzie ten sam poziom co dotychczas. Jakby co, dajcie znać. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Manfo12 Napisano Styczeń 4, 2016 Share Napisano Styczeń 4, 2016 Dzieję sie tu coś jeszcze czy raczej umarło ? Pytam i czekam na odpowiedz niezależnie jaka by ona była. Choć nie ukrywam gdyż cieszyłbym sie dalszymi pracami nad tłumaczeniem tego ficka gdyż bardzo wciąga . Lecz jesli nie to poprostu przerzucę sie na orginał. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kinro Napisano Styczeń 4, 2016 Share Napisano Styczeń 4, 2016 Prace nad rozdziałem siedemnastym trwają, została nawet ogłoszona akcja "Poszerzamy Horyzonty", będąca hołdem ku wspaniałości tego fika, który stał się jaki się stał... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Paladyn Zanderson Napisano Listopad 4, 2016 Share Napisano Listopad 4, 2016 czy autorzy tłumaczenia potrzebują pomocy w tłumaczenui lub preraderstwo ,bo jak tak to służę swą marną Erudycją w tym temacie Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kinro Napisano Listopad 4, 2016 Share Napisano Listopad 4, 2016 Najsmutniejsze jest to, że nikt aktualnie nad tym nie pracuje, więc... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kinro Napisano Listopad 16, 2016 Share Napisano Listopad 16, 2016 Eee... jakby ktoś kiedyś nie przeczytał posta na fge to... Jakiś rok temu wyszły następujące rozdziały: Rozdział 15: Flank (napisany w lipcu zeszłego roku) Rozdział 16: Podążanie Trudną Ścieżką (napisany w sierpniu zeszłego roku) Rozdział 17 (niedokończony, aż wciąż tłumaczony w ramach akcji "Poszerzamy Horyzonty", każdy może tłumaczyć) Zamieszczam, bo się dowiedziałem, że nie wszyscy wiedzą :I Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lunar Zagłady Napisano Grudzień 7, 2016 Share Napisano Grudzień 7, 2016 Jeżeli ktoś chciał by tłumaczyć to dzieło to z checzą pomogę, aczkolwiek wątpię aby były chęci Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts
Chcesz dodać odpowiedź ? Zaloguj się lub zarejestruj nowe konto.
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto, to bardzo łatwy proces!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się