Mrs.Octavia Napisano Kwiecień 5, 2014 Share Napisano Kwiecień 5, 2014 -Inaczej? Jak chcesz, to możemy inaczej porozmawiać, jak tylko chcesz. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sowenia Napisano Kwiecień 5, 2014 Share Napisano Kwiecień 5, 2014 - Dostałam go kiedyś od byłej przyjaciółki, nie mam pojęcia dlaczego nie ma zębów. Z pewnością nie jest to moja wina. - Nigdy nie podejrzewałam, że to twoja. Wiem, że masz skłonności sadystyczne, ale nie do tego stopnia by znęcać się nad niewinnymi zwierzętami. Swoją drogą ciekawy z niego okaz. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GoForGold Napisano Kwiecień 7, 2014 Share Napisano Kwiecień 7, 2014 - Ładny uśmiech. Wiedziałaś że Discord kradnie ci rzeczy z piwnicy, a potem wymienia je na kopie? -Dziękuję. Tak, wiem, ale nie chciałam psuć mu zabawy... jeszcze. -Inaczej? Jak chcesz, to możemy inaczej porozmawiać, jak tylko chcesz. -Bardzo chętnie porozmawiałabym z Tobą inaczej, ale chyba nie skończyłoby się to dla Ciebie dobrze, Octavio. No chyba, że nalegasz - Nigdy nie podejrzewałam, że to twoja. Wiem, że masz skłonności sadystyczne, ale nie do tego stopnia by znęcać się nad niewinnymi zwierzętami. Swoją drogą ciekawy z niego okaz. -Mam taką nadzieję. Skłonności sadystyczne? Ja tylko czasem rozładowuję napięcie, nie moja wina, że nie potrafią przeżyć... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sowenia Napisano Kwiecień 7, 2014 Share Napisano Kwiecień 7, 2014 -Mam taką nadzieję. Skłonności sadystyczne? Ja tylko czasem rozładowuję napięcie, nie moja wina, że nie potrafią przeżyć... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GoForGold Napisano Kwiecień 11, 2014 Share Napisano Kwiecień 11, 2014 Przewróciła oczami. - A powiedz mi kto by przeżył coś takiego? Nawet ty nie podołałabyś temu wyzwaniu. Jestem tego pewna. -Czy Ty aby nie chcesz mnie sprawdzić? Lepiej nie rzucaj mi wyzwań. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sowenia Napisano Kwiecień 11, 2014 Share Napisano Kwiecień 11, 2014 -Czy Ty aby nie chcesz mnie sprawdzić? Lepiej nie rzucaj mi wyzwań. - Nie chcę cię sprawdzać. Tak tylko mówię bo staram się zrozumieć twoje motywy i przekonania. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sajback Gray Napisano Kwiecień 11, 2014 Share Napisano Kwiecień 11, 2014 - Pozwoliłaś kiedyś Discordowi ci pomóc? W jakikolwiek sposób? Bo wiesz.... zastanawia mnie jego marynarka... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GoForGold Napisano Kwiecień 12, 2014 Share Napisano Kwiecień 12, 2014 - Nie chcę cię sprawdzać. Tak tylko mówię bo staram się zrozumieć twoje motywy i przekonania. *rzuca podejrzliwe spojrzenie* -Motywy? Po co komu motywy? Robię to z czystej chęci rozerwania się i poniekąd z nudów... hihihi. - Pozwoliłaś kiedyś Discordowi ci pomóc? W jakikolwiek sposób? Bo wiesz.... zastanawia mnie jego marynarka... -Nigdy. Widziałam go może ze dwa razy, kiedy podmieniał rzeczy w mojej piwnicy. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Artaniis Napisano Kwiecień 12, 2014 Share Napisano Kwiecień 12, 2014 Jak to jest być w ciele Pinkie Pie, najweselszej, najzabawniejszej osoby w całej Equestrii? Uważam, że Twoja postawa to odzwierciedlenie jej charakteru tyle, że bez poczucia humoru i miłości do innych Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sowenia Napisano Kwiecień 12, 2014 Share Napisano Kwiecień 12, 2014 *rzuca podejrzliwe spojrzenie* -Motywy? Po co komu motywy? Robię to z czystej chęci rozerwania się i poniekąd z nudów... hihihi. *mruga szybko oczami* - Ah. Więc dla zabawy? Cóż, gusta są różne. *wzrusza ramionami* Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sajback Gray Napisano Kwiecień 12, 2014 Share Napisano Kwiecień 12, 2014 - Co do marynarki... . Nie wiesz może skąd Discord wpadł na to: http://i0.kym-cdn.com/photos/images/newsfeed/000/179/468/216.png i skąd mógł wziąć materiały? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GoForGold Napisano Kwiecień 13, 2014 Share Napisano Kwiecień 13, 2014 Jak to jest być w ciele Pinkie Pie, najweselszej, najzabawniejszej osoby w całej Equestrii? Uważam, że Twoja postawa to odzwierciedlenie jej charakteru tyle, że bez poczucia humoru i miłości do innych -Nie lubię, kiedy ktoś zwraca się do mnie per "Pinkie". Mówisz o tym, że kiedyś byłam wesoła i głupia? To był błąd, który już raczej nigdy się nie powtórzy. *mruga szybko oczami* - Ah. Więc dla zabawy? Cóż, gusta są różne. *wzrusza ramionami* -Czyżbyś denerwowała się naszą rozmową? Mówiłam już, że raczej nic Ci na razie nie zrobię. - Co do marynarki... . Nie wiesz może skąd Discord wpadł na to: http://i0.kym-cdn.com/photos/images/newsfeed/000/179/468/216.png i skąd mógł wziąć materiały? -Przecież nawet ślepy zauważy, że to podróba, ale... podoba mi się jego tok myślenia Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sowenia Napisano Kwiecień 14, 2014 Share Napisano Kwiecień 14, 2014 -Czyżbyś denerwowała się naszą rozmową? Mówiłam już, że raczej nic Ci na razie nie zrobię. - Oh. Wybacz mi to zdenerwowanie. Staram się być dobrej myśli, ale tyle się o tobie nasłuchałam. Mnóstwo przeróżnych teorii. Nie tylko jakobyś robiła babeczki z kucyków.. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GoForGold Napisano Kwiecień 16, 2014 Share Napisano Kwiecień 16, 2014 - Oh. Wybacz mi to zdenerwowanie. Staram się być dobrej myśli, ale tyle się o tobie nasłuchałam. Mnóstwo przeróżnych teorii. Nie tylko jakobyś robiła babeczki z kucyków.. Babeczki z kucyków? To... to świetny pomysł! Chętnie spróbowałabym takiej babeczki. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sajback Gray Napisano Kwiecień 16, 2014 Share Napisano Kwiecień 16, 2014 - Przymierzałem ten strój. Z jakiś dziwnych powodów ciągle się uśmiechałem... . Myślałaś by spróbować hipnotyzować innych by robili co chcesz? Bo ja umiem i to fajna zabawa. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sowenia Napisano Kwiecień 16, 2014 Share Napisano Kwiecień 16, 2014 Babeczki z kucyków? To... to świetny pomysł! Chętnie spróbowałabym takiej babeczki. *drgnęła zauważalnie* - Stanowczo odradzam! Sam pomysł jest..chory. Poza tym smak mięsa, fuj. W życiu! Jak kucyk może jeść coś co powstało z mięsa? Tym bardziej z mięsa innego kucyka! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Artaniis Napisano Kwiecień 16, 2014 Share Napisano Kwiecień 16, 2014 Mięso nie jest takie złe, w sumie to zależy od kucyka , ale co ja to chciałem powiedzieć, ah tak, błąd powiadasz, osobiście uważam, że tak jak jing nie może być bez jang tak ty nie możesz istnieć bez Pinkie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GoForGold Napisano Kwiecień 17, 2014 Share Napisano Kwiecień 17, 2014 - Przymierzałem ten strój. Z jakiś dziwnych powodów ciągle się uśmiechałem... . Myślałaś by spróbować hipnotyzować innych by robili co chcesz? Bo ja umiem i to fajna zabawa. -Nie, nigdy. Nie potrzebuję kontroli nad kucykami, aby były mi posłuszne, strach jest dużo lepszy. *drgnęła zauważalnie* - Stanowczo odradzam! Sam pomysł jest..chory. Poza tym smak mięsa, fuj. W życiu! Jak kucyk może jeść coś co powstało z mięsa? Tym bardziej z mięsa innego kucyka! -Pozwolę sobie wtrącić, że mięso jest świetne! -Może rzeczywiście powinnam się teraz zgodzić z moim "opiekunem" i spróbować... hihihi, będzie całkiem zabawnie. Mięso nie jest takie złe, w sumie to zależy od kucyka , ale co ja to chciałem powiedzieć, ah tak, błąd powiadasz, osobiście uważam, że tak jak jing nie może być bez jang tak ty nie możesz istnieć bez Pinkie. -Możliwe, ale nie mam zamiaru znów wracać do bycia wesołą. Niech ten okres odejdzie w niepamięć. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sowenia Napisano Kwiecień 18, 2014 Share Napisano Kwiecień 18, 2014 -Pozwolę sobie wtrącić, że mięso jest świetne! -Może rzeczywiście powinnam się teraz zgodzić z moim "opiekunem" i spróbować... hihihi, będzie całkiem zabawnie. (Owszem, świetne jest mięso z drobiu i ryb, reszta średnia. Ale dla kucyków mięso jest niedobre i już ;3) - Spróbować mięsa? Chcesz zjeść coś co mogłoby być Twoim przyjacielem? Brr..aż mnie ciarki przeszły.. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sajback Gray Napisano Kwiecień 18, 2014 Share Napisano Kwiecień 18, 2014 - Zjesz mnie? Uprzedzam że nie smakuję najlepiej... . Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GoForGold Napisano Kwiecień 20, 2014 Share Napisano Kwiecień 20, 2014 (edytowany) (Owszem, świetne jest mięso z drobiu i ryb, reszta średnia. Ale dla kucyków mięso jest niedobre i już ;3) - Spróbować mięsa? Chcesz zjeść coś co mogłoby być Twoim przyjacielem? Brr..aż mnie ciarki przeszły.. Mogłoby być moim przyjacielem? Ponoć trzeba u przyjaciół zwracać uwagę na wnętrze. Dokładnie to chciałabym zrobić, hihihi. - Zjesz mnie? Uprzedzam że nie smakuję najlepiej... . Skąd to wiesz? Może jednak przydałaby Ci się... debustatorka? Edytowano Kwiecień 20, 2014 przez GoForGold Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sowenia Napisano Kwiecień 20, 2014 Share Napisano Kwiecień 20, 2014 Mogłoby być moim przyjacielem? Ponoć trzeba u przyjaciół zwracać uwagę na wnętrze. Dokładnie to chciałabym zrobić, hihihi. - Nie sądzę by miało to znaczenie aż tak dosłowne, kochana. Z resztą jako kucyk możesz nabawić się niestrawności. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sajback Gray Napisano Kwiecień 20, 2014 Share Napisano Kwiecień 20, 2014 *Do Pinkameny podchodzi zielony piesek o złotych włosach i oczach z koroną, złotą obrożą i królewską peleryną, no i w niektórych miejscach ma szwy.* - Witaj kucyku. Jestem król Oxy i postanowiłem z tobą porozmawiać. *podaje łapę* Jakie jest twoje największe marzenie? A jaki największy koszmar? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GoForGold Napisano Kwiecień 25, 2014 Share Napisano Kwiecień 25, 2014 (edytowany) - Nie sądzę by miało to znaczenie aż tak dosłowne, kochana. Z resztą jako kucyk możesz nabawić się niestrawności. -Nie wydaje mi się, poza tym co mi szkodzi spróbować? Tylko czyje mięso byłoby najlepsze na początek? *Do Pinkameny podchodzi zielony piesek o złotych włosach i oczach z koroną, złotą obrożą i królewską peleryną, no i w niektórych miejscach ma szwy.* - Witaj kucyku. Jestem król Oxy i postanowiłem z tobą porozmawiać. *podaje łapę* Jakie jest twoje największe marzenie? A jaki największy koszmar? *Przysiada przed tym dziwnym tworem odrzucając propozycję uściśnięcia łapy* -Największe marzenie? Nie wiem, jest dobrze tak jak w tej chwili i nie mam zamiaru niczego zmieniać. Koszmar, żartujesz? Nie mam lęków, fobii ani koszmarów. Edytowano Kwiecień 25, 2014 przez GoForGold Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sowenia Napisano Kwiecień 25, 2014 Share Napisano Kwiecień 25, 2014 -Nie wydaje mi się, poza tym co mi szkodzi spróbować? Tylko czyje mięso byłoby najlepsze na początek? - Nadal uważam, że jedzenie mięsa przez kucyki jest niehumanitarne i chore, ale rób co chcesz. Nie będę ci przecież rozkazywać. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts