Cygnus Napisano Luty 20, 2014 Share Napisano Luty 20, 2014 (edytowany) Jak zostać kryształowym kucykiem? Nie wie tego nikt. Jak można zostać Kryształowym Obywatelem? Trzeba być kryształowym kucykiem. Pewnego jednak dnia, Rada doszła do wniosku, że to trochę nie fair w stosunku do reszty populacji Wszechświata. Ustanowiła więc nową pozycję w Cesarstwie - Augur Imperium. Obywatela Imperium od Augura nie różni prawie nic. Oprócz faktu, że jest on kryształowym kucykiem. Kiedyś sprawa wyglądała trochę inaczej, jednak teraz są oni pełnoprawnymi członkami społeczeństwa. Wpisujcie się na listę tych, którzy wyrażają wolę i chęć zostania Augurami Imperium. 1. Cygnus 2. Cava 3. Hidoi 4. Estelle 5. Uszatka 6. HarmonyMLP 7. Wołchw Zandi 8. FireFly9. Rex *Monster* Crusader 10. Advilion Edytowano Grudzień 13, 2014 przez Advilion Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cava Herondale Napisano Luty 20, 2014 Share Napisano Luty 20, 2014 Wpisuj mnie, Cygnusie. Nie mam nic do stracenia. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hidoi Napisano Luty 21, 2014 Share Napisano Luty 21, 2014 Hmm, wpisz mnie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Estelle Napisano Luty 22, 2014 Share Napisano Luty 22, 2014 Proszę o wpisanie mej skromnej osoby na listę. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sowenia Napisano Luty 22, 2014 Share Napisano Luty 22, 2014 Także chciałabym zostać "kryształowym" kucykiem c: Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Churchille Napisano Luty 22, 2014 Share Napisano Luty 22, 2014 Ok, niech i ja będę na tej liście. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Paladyn Zanderson Napisano Luty 25, 2014 Share Napisano Luty 25, 2014 Nie wiem jak wy kryształowe kucyki traktujecie szamanów, ale chcę zostać dopisanym na listę Augurów <prroszeę> Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FireFly Napisano Czerwiec 26, 2014 Share Napisano Czerwiec 26, 2014 Mnie wpisz Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cava Herondale Napisano Listopad 16, 2014 Share Napisano Listopad 16, 2014 Dopisana. Wciąż zapraszamy do wpisania się na listę fanów naszych wyjątkowych kucyków! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BrokenRC Napisano Grudzień 12, 2014 Share Napisano Grudzień 12, 2014 Proszę o wpisanie! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Advilion Napisano Grudzień 13, 2014 Share Napisano Grudzień 13, 2014 (edytowany) Dopisany. A co mi tam, siebie też dopiszę. Ten kolor czcionki wypala oczy. Edytowano Sierpień 7, 2015 przez BRONIESiPEGASIS Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts