Sowenia Napisano Wrzesień 1, 2018 Autor Share Napisano Wrzesień 1, 2018 Najpierw bym i tak ten obrazek narysowała większy, a potem pomniejszyła, ale...po co ci takie malutkie pikselowe emotki bez animacji? Te zrobione z vectorów są wyraźniejsze i ładniejsze Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cozy Glass Napisano Wrzesień 1, 2018 Share Napisano Wrzesień 1, 2018 Tak dla testu. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sowenia Napisano Wrzesień 1, 2018 Autor Share Napisano Wrzesień 1, 2018 To jak mnie najdzie wena to może jedną dla testu narysuję, ale według mnie lepiej jak pozostaną te emotki w jednym stylu i tylko ruchome będą pikselowe. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Starlight Sparkle Napisano Wrzesień 2, 2018 Share Napisano Wrzesień 2, 2018 Ten hopsający... Twoja OCka jest super. 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sowenia Napisano Wrzesień 2, 2018 Autor Share Napisano Wrzesień 2, 2018 A dziękuje, miło mi to słyszeć ^^ Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sowenia Napisano Wrzesień 11, 2018 Autor Share Napisano Wrzesień 11, 2018 Kolejne dziełko. Tym razem OCek zamówiony przez kogoś na dA c: Spoiler 4 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Starlight Sparkle Napisano Wrzesień 12, 2018 Share Napisano Wrzesień 12, 2018 Ciekawe... albo to kucyk po przejściach, który dostał protezy, albo też jakiś cyborg ala borg. W każdym razie fajne. A co to miało ostatecznie być? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sowenia Napisano Wrzesień 12, 2018 Autor Share Napisano Wrzesień 12, 2018 30 minut temu, Starlight Sparkle napisał: Ciekawe... albo to kucyk po przejściach, który dostał protezy, albo też jakiś cyborg ala borg. W każdym razie fajne. A co to miało ostatecznie być? Kucyk po przejściach. Jeśli dobrze pamiętam to przeżył atak mantykory. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Papeć Napisano Wrzesień 13, 2018 Share Napisano Wrzesień 13, 2018 Najbardziej mnie pazury zaskoczyły... Kuc z pazurami? PS: Bardzo ładny art Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sowenia Napisano Wrzesień 13, 2018 Autor Share Napisano Wrzesień 13, 2018 6 godzin temu, Papeć napisał: Najbardziej mnie pazury zaskoczyły... Kuc z pazurami? Tak sobie klient życzył 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Starlight Sparkle Napisano Wrzesień 13, 2018 Share Napisano Wrzesień 13, 2018 Klienci powinni być ograniczeniu do ram serialu. Później wylatują takie dziwadła jak kucyko-smoko-gryfo-kurczak. Chociaż można by to zwalić na ten atak mantykory, że mu odgryzła kopyta czy w jakiś inny sposób zniszczyła i zastąpił je pazurami. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sowenia Napisano Wrzesień 13, 2018 Autor Share Napisano Wrzesień 13, 2018 Ja tam nie widzę nic złego w pazurach Taki OC się komuś podobał i tyle. No i widziałam bardzo dużo ładnych kucyko-himerowych ocków. Taka chociażby Luna-kot: Spoiler Albo Clarity: Spoiler Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Syrth Napisano Wrzesień 13, 2018 Share Napisano Wrzesień 13, 2018 To wolałbyś nie widzieć mojego OCka xD Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Starlight Sparkle Napisano Wrzesień 13, 2018 Share Napisano Wrzesień 13, 2018 A właśnie, że bardzo chętnie bym zobaczył. Co do takich OCków owszem są ładne i tak dalej, ale po prostu jestem hmm no brakuje mi słowa chodzi o to, że są różni krzyżowcy językowi czy inni, a ja jestem o takim od bajek i kucyków. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sowenia Napisano Wrzesień 13, 2018 Autor Share Napisano Wrzesień 13, 2018 Jeden z moich OC'ków to kucyk-ćma Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Starlight Sparkle Napisano Wrzesień 14, 2018 Share Napisano Wrzesień 14, 2018 A OC PervKapitan? Kucyk-ćma... a masz jej rysunek? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Syrth Napisano Wrzesień 14, 2018 Share Napisano Wrzesień 14, 2018 Uszatka w sumie nie raz rysowała moją OCkę, więc może się pochwalić xD Chociaż jej najładniejszy art z moją OCką jest +18 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Starlight Sparkle Napisano Wrzesień 14, 2018 Share Napisano Wrzesień 14, 2018 Specjalne oznaczenie lub na pw skoro już zaciekawiłaś... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sowenia Napisano Wrzesień 14, 2018 Autor Share Napisano Wrzesień 14, 2018 11 minut temu, Starlight Sparkle napisał: A OC PervKapitan? Kucyk-ćma... a masz jej rysunek? OC Pervi zcenzurowałam więc mogę wstawić Spoiler Miałam na jakimś starym koncie na dA rysunek tego OC'ka swojego, ale nie mogę znaleźć i jedyne co znalazłam to mały rysuneczek w zeszycie więc tyle mogę pokazać. Spoiler 1 4 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Starlight Sparkle Napisano Wrzesień 14, 2018 Share Napisano Wrzesień 14, 2018 Jest... słodki i taki puchaty ^^ Spoiler 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sowenia Napisano Wrzesień 14, 2018 Autor Share Napisano Wrzesień 14, 2018 Puchaty jak ciemka~ Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Starlight Sparkle Napisano Wrzesień 14, 2018 Share Napisano Wrzesień 14, 2018 Ale taki duży... czy może małe toto jak owad albo bryzusie? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sowenia Napisano Wrzesień 14, 2018 Autor Share Napisano Wrzesień 14, 2018 20 minut temu, Starlight Sparkle napisał: Ale taki duży... czy może małe toto jak owad albo bryzusie? Wyobrażałam sobie, że rozmiar ma zwykłego kucyka i jest bardzo łagodna ^^ Jakby nie patrzeć dorosłe osobniki księżycowej ćmy nie mają w ogóle otwory gębowego więc krzywdy zrobić nie mogą. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Starlight Sparkle Napisano Wrzesień 14, 2018 Share Napisano Wrzesień 14, 2018 Taka inna wersja Fluttershy jeśli chodzi o tą łagodność. Nie mają w ogóle otworu gębowego? To jak długo one żyją? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sowenia Napisano Wrzesień 14, 2018 Autor Share Napisano Wrzesień 14, 2018 1 godzinę temu, Starlight Sparkle napisał: Nie mają w ogóle otworu gębowego? To jak długo one żyją? Tydzień, może z 10 dni góra. Oczywiście od momentu kiedy przeistoczą się z gąsienicy w ćmę. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts
Chcesz dodać odpowiedź ? Zaloguj się lub zarejestruj nowe konto.
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto, to bardzo łatwy proces!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się