Syrth Posted July 29, 2016 Share Posted July 29, 2016 47 minuty temu GosiElla napisał: Napisałam: Przynajmniej dwa ryski dziennie. Nie łatwo zmienić styl rysowania, na początku odrysowywałam dużo z internetu, poradniki też oglądałam... Ale to jest mało, nie mówiąc o tym, że jak ćwiczysz to nie rysujesz na ogół całych rysunków. Na początku, a potem? Link to comment Share on other sites More sharing options...
GosiElla Posted July 29, 2016 Share Posted July 29, 2016 Rysuję całe, jeżeli chodzi o kucyki i inne postacie z seriali, a same twarze rysuję tylko u ludzi. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Syrth Posted July 29, 2016 Share Posted July 29, 2016 5 minut temu GosiElla napisał: Rysuję całe, jeżeli chodzi o kucyki i inne postacie z seriali, a same twarze rysuję tylko u ludzi. Nie chodzi mi o to czy portrety czy całe, tylko że dokańczasz rysunek. Ktoś, kto się uczy bądź ćwiczy rysuje z 50 niedokończonych rzeczy I czemu przestałaś oglądać poradniki? Ćwicząc rysowanie musisz mieć na uwadze, że musisz przy tym uczyć się wielu rzeczy, perspektywy, cieni, anatomii, i wiele wiele innych. Dlatego musisz porzeglądać wiele podręczników, poradników. Link to comment Share on other sites More sharing options...
GosiElla Posted July 30, 2016 Share Posted July 30, 2016 Zawsze dokańczam rysunek, a poradniki nadal oglądam. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Salto Posted July 30, 2016 Share Posted July 30, 2016 (edited) 4 godziny temu GosiElla napisał: Zawsze dokańczam rysunek, a poradniki nadal oglądam. To może oznaczać tylko dwie rzeczy ( albo obie naraz ). Albo jednak coś robisz źle w treningu, albo ( i ta opcja jest bardziej prawdopodobna ) nigdy nie będziesz bardzo dobrze rysować, bo nie masz uzdolnień w tym kierunku. Jak ktoś z natury nie ogarnia matmy, to może ją co najwyżej wkuć, ale to nie to samo. To oczywiście nie oznacza, że Twój trud jest pozbawiony sensu. Warto podejmować działania, które przynoszą nam zysk. Może to być skill w jakiejś dziedzinie czy pieniądze, ale też zwykła radość lub satysfakcja z tego co się robi. Jeśli rysowanie sprawia Ci przyjemność, to właśnie ona jest Twoim zyskiem. Nieważne, że rysunki nie są profesjonalne. Nieprofesjonalne też mogą być bardzo ładne. Edited July 30, 2016 by Salto 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
GosiElla Posted July 31, 2016 Share Posted July 31, 2016 (edited) No, raczej ta druga opcja. Nareszcie ktoś trafił w sedno. Rysowanie, mimo, że nie zawsze mi wychodzi, poniekąd sprawia mi przyjemność Jedyny udany rysek, na plastykę: Edited August 13, 2016 by GosiElla 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sowenia Posted October 12, 2016 Author Share Posted October 12, 2016 @GosiElla Nie wiem czy rysowałaś to z głowy czy patrząc na coś, ale bez względu na to w jaki sposób rysowałaś to wyszło bardzo ładnie i moje gratulacje ^^ Ale szkoda, że nie pokusiłaś się o pokolorowanie. A co do moich rysunków to wyrobiłam sobie kolejny nowy styl: Spoiler !!!! REQUESTY !!!! Dokładnie tak. Muszę trochę poćwiczyć ten nowy styl więc jak ktoś chce bym mu narysowała kuca bądź inne zwierzę to piszcie. Wybiorę sobie kilka i narysuję ^^ 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
GosiElla Posted October 13, 2016 Share Posted October 13, 2016 11 godzin temu Uszatka napisał: @GosiElla Nie wiem czy rysowałaś to z głowy czy patrząc na coś, ale bez względu na to w jaki sposób rysowałaś to wyszło bardzo ładnie i moje gratulacje ^^ Ale szkoda, że nie pokusiłaś się o pokolorowanie. Z głowy. Jest pomalowane farbami, na moim profilu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ylthin Posted October 13, 2016 Share Posted October 13, 2016 Ja się tak tylko troszkę przypomnę... 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sowenia Posted October 13, 2016 Author Share Posted October 13, 2016 @Ylthin Maruda A ja myślałam, że usunęłam tamten wątek Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ylthin Posted October 13, 2016 Share Posted October 13, 2016 Ano nie usunęłaś. Zrobisz requesta? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sowenia Posted October 13, 2016 Author Share Posted October 13, 2016 @Ylthin Maruda A zrobię, zrobię ^^ 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sowenia Posted October 14, 2016 Author Share Posted October 14, 2016 @Ylthin Maruda Gotowe. Mam nadzieję, że się spodoba ^^ Spoiler 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sowenia Posted January 19, 2017 Author Share Posted January 19, 2017 Taka tam jednorazowa odskocznia od requestów Spoiler 6 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stracony Nieśmiertelnik Posted January 19, 2017 Share Posted January 19, 2017 Słodziak z tego billa, szczególnie w tym sweterku 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sowenia Posted September 1, 2018 Author Share Posted September 1, 2018 Dawno nic tu nie wrzucałam, ale wróciłam ostatnio do rysowania i mogę się z wami podzielić dwiema pracami ^^ Pierwszy będzie Sombra w swoim dobrym wydaniu przedstawionym w komiksie IDW. Spoiler Próbuję też coś zdziałać w pixel arcie. Na razie tak sobie, ale chyba nie wygląda to najgorzej. Poniżej moja OC. Spoiler 5 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Papeć Posted September 1, 2018 Share Posted September 1, 2018 Zarąbisty ten hopający kucyk 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cozy Glass Posted September 1, 2018 Share Posted September 1, 2018 Emotki pikselartowe? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sowenia Posted September 1, 2018 Author Share Posted September 1, 2018 1 godzinę temu, Ano_ napisał: Emotki pikselartowe? Niee, tak dużo mi się nie będzie chciało rysować Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cozy Glass Posted September 1, 2018 Share Posted September 1, 2018 Zapłacę >< Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sowenia Posted September 1, 2018 Author Share Posted September 1, 2018 24 minuty temu, Ano_ napisał: Zapłacę >< A ile? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Papeć Posted September 1, 2018 Share Posted September 1, 2018 O kurde ale emocje, lepiej piszcie na pv 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cozy Glass Posted September 1, 2018 Share Posted September 1, 2018 10gr za każdą emotkę. >< Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sowenia Posted September 1, 2018 Author Share Posted September 1, 2018 Wiesz ile to roboty z takim gifem? xD Takiego jak powyżej ktoś sobie u mnie zamówił za 2$ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cozy Glass Posted September 1, 2018 Share Posted September 1, 2018 Ale mi chodzi bez animacji i takie małe jak na emotikony Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts