Jump to content

Uszatka rysuje

Sowenia
 Share

Recommended Posts

Lubię sobie czasem porysować więc mam już kilka bazgrołków. Zainwestowałam też w skaner, a więc nie muszę psuć rysunków słabą jakością lub próbami digitalizowania. Coby nie przedłużać, będę się tutaj chwalić swoimi "dziełami" ~ 

Spoiler

glaciespavo2_by_glaciespavo-d72au3q.png

Jedna z dwóch moich personalnych OC Frozen Peacock

vanilla_vector_1_by_glaciespavo-d6wogso.

A tutaj drugie personalne OC Vanilla Pudding c: Próbowałam zrobić vectora. Więcej nie próbuję xD

Spoiler

earth_clowd__1__by_glaciespavo-d74xq3h.p

Spoiler

tf2_pony_medic_by_glaciespavo-d6wpjxw.pn

Edited by Uszatka
  • Upvote 6

Masz bardzo fajny styl. :twilight2:

Najbardziej podoba mi się kucyk nr 1.

Jedynie do czego bym się przyczepił to nogi, zrobił bym troszkę bardziej łukowate , ale to już rzecz gustu. :rarityexcited:

Ogólnie masz bardzo fajną kreskę i widać pewną rękę.( Nie widać śladów po ołówku) czego ci zazdroszczę ja mam trochę za ciężką i czasami muszę to urywać pod cieniowaniem/kolorem.

Edited by KamilPL 94

Ogółem jest super, bardzo mi się podoba :)

W pierwszym wydaje mi się, że kucyk ma trochę dziwne udo i ma trochę zbyt szeroko nogi, ale cała praca prezentuje się całkiem nieźle, ma ładne kolory.

Vector zrobiony całkiem przyzwoicie, jednak wydaje mi się, że ma źle osadzone oko. Reszta wygląda w porządku.

W trzecim podoba mi się kolorowanie i cieniowanie, jednak wydaje mi się, że ma trochę za wysoko nos. Poza tym fajnie.

Ostatni obrazek podoba mi się najbardziej :D Fajny styl.

Oczywiście to tylko moja opinia.

Oby tak dalej.

Praca bardzo ciekawa, a zachwaszcza technika. :rarityexcited:

Jedynie do czego mógł bym się przyczepić to odciski palców, tak jak już powiedziała "Metka".

Ogólnie ta praca podoba mi się tak samo jak poprzednie. Masz fany styl i oby tak dalej. :RPHVO:

Czekam na kolejne prace. :rwink:

Bardzo wam dziękuję za opinie i porady :3 Z tymi palcami to wiem żeby nimi nie rozmazywać. Mam specjalną "kredkę" do rozmazywania, a palce pobrudziłam sobie węglem i podczas samego kolorowania :/ 

Jedynie pod koniec uznałam, że skoro są ślady to już nie będę się bawić. 

n3sw1e.png

Mój nowy avek :3 

1keltp.jpg

A to stara praca odgrzebana w czeluściach laptopa. Sponifikowane OC projektu postaci do opowiadania jakie mam zamiar napisać (taa..jasne napiszę  :aj3:) o imieniu Azhar. Jest on królem stąd alikorn i korona. 

Edited by Uszatka

• 1 month later...

Całkiem niezłe, furry to polepsza ;) Tylko nie pasuje mi pyszczek i grzywa, ale to tylko moja własna opinia, więc tak jakby jej nie było. Są gusty i guściki, a rysować powinnaś jeszcze więcej, b. dobrze Ci idzie :)

Edited by Polish_grass
  • Upvote 1

Dziękuję wam za opinię, bardzo mnie cieszą c: 

Mam na Uszatkę focha, Uszatka nie pochwaliła się tym wątkiem. Uszatka rysuje zacnie, prace mi się bardzo podobają (szczególnie Twój stary avek jest przeuroczy <3 ), ode mnie 10/10 :3 A i uwielbiam Twoje OC :3 

Nie pochwaliłam się bo jakoś tak mi wypadło z głowy xD Więc nie fochaj się na mnie :c Uszatka przeprasza! 

• Upvote 1

• 3 months later...

Popieram ja też wole na kartce, w dodatku kartka ma jedną rzecz która pokazuje kunszt rysownika :"Kartka nie wybacza błędów"

A co do rysunków jak na twoje pierwsze rysunki w digitalu to mogą być , w sumie to najlepiej wyszedł ci rysunek nr 2 , a w dwóch pozostałych popracował bym nad kreską przy konturach po za tym nie mam najmniejszych zastrzeżeń.

Życzę ci powodzenia w dalszych artach ,ćwicz /rysuj . :pinkie4:

Czekam na następne twoje arty.